Hos Mommer

26. juli 2011

Nærkontakt af første grad – jeg har set en UFO i dag

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 17:35
Tags:

Jeg har haft en yderst speciel oplevelse i dag. Bedst som jeg sad på mit kontor, kom der et utroligt fascinerende, men meget skærende lys ind gennem mit vindue. Jeg åbnede vinduet og så op på en himmel, der havde fået en helt anderledes farve, end jeg er vant til. Jeg kan faktisk ikke huske, at den har set sådan ud før – den var dybt, dybt blå. Meget underligt.

Højt oppe så jeg en flad, gul skive, der skinnede så kraftigt, at jeg måtte skærme mine øjne for ikke at blive blændet. Det må – MÅ – simpelthen have været en UFO. Fantastisk. Tænk, at det skulle blive lille mig forundt.

Fænomenet virkede så dragende på mig, at jeg slet ikke kunne løsrive mig… jeg forsøgte kontakt, men det lykkedes ikke. Skiven flyttede sig kun langsomt, og efter en times tid forsvandt den helt igen og himlen genantog sin normale, grålige farve.

Jeg følte bagefter en underlig tomhed og et dybt og uforklarligt savn på trods af oplevelsens korte varighed og håber virkelig, at UFOen vil komme tilbage, så jeg måske kan finde ud af lidt mere…

UFO

Jeg var alt for bjergtaget til at kunne tage et billede, men UFOen mindede lidt om denne – specielt, hvis I forestiller jer billedet vendt på hovedet.

Er der nogen af jer, der har oplevet noget tilsvarende?
Hvis ja, så send endelig en kommentar – jeg hører meget gerne fra jer. Det kan blive stort, det her.

38 kommentarer

  1. Der er rapporteret adskillige observationer i Sydeuropa.

    Kommentar af Eric — 26. juli 2011 @ 17:52

    • Aj hvor spændende! Tak fordi du fortæller.

      Kommentar af Ellen — 26. juli 2011 @ 17:53

      • Ingen årsag – det er jo noget af det hotteste for tiden.

        Kommentar af Eric — 26. juli 2011 @ 20:00

        • Nu havde jeg besluttet mig til ikke at bruge smileys i dette dybt seriøst mente indlæg, men jeg følte mig stærkt fristet da jeg så din seneste bemærkning.

          Kommentar af Ellen — 26. juli 2011 @ 20:34

  2. Det gad jeg godt at kunne have set.

    Kommentar af Kisser — 26. juli 2011 @ 18:21

    • Årh, Kisser… synd. Vi må håbe, den kommer tilbage.

      Kommentar af Ellen — 26. juli 2011 @ 18:24

  3. Ellen – der er blogs og der er hjemmesider. En af mine yndlingshjemmesider fortæller dette om UFO´er : http://www.klippe.dk/lisa/rodekassen/ufo.htm
    Hvorfor er din tag HUMOR – tror du ikke selv på det – tager du gas på os, som du en gang spurgte mig om m.h.t. Strøget i København 🙂

    Kommentar af Søren — 26. juli 2011 @ 20:40

    • Nejnej Søren, jeg kunne da ikke drømme om at tage gas på mine højt skattede læsere. ‘Humor’ var fordi, jeg synes, det kunne være enormt sjovt at opleve fænomenet igen [næsten usynlig Smiley, der rømmer sig].
      Selvfølgelig er der da andre derude et eller andet sted. Men der er saftsusemig langt ud til dem, og jeg tror ikke lige, vi nogen sinde får dem at se. Eller omvendt.
      Opdatering: det er faktisk en ret underholdende side, hvis man lige får bevæget sig væk fra UFOerne. Der var lige et par ret så sjove vittigheder.

      Kommentar af Ellen — 26. juli 2011 @ 21:06

      • Ellen – OK i dyb alvor kan du se en Ufo på Piccadilly her:
        http://www.elrellano.com/videos_online/3158/ovni-piccadilly-circus.html
        (ps – lille smiley)

        Kommentar af Søren — 26. juli 2011 @ 21:25

        • Hahaha – og så er overskriften oven i købet Ovni piccadilly circus (se Annettes kommentar). Der er afgjort meget mere mellem himmel og jord (bl.a. elefanter…), og det bliver sværere og sværere at undgå en højtgrinende Smiley.

          Kommentar af Ellen — 26. juli 2011 @ 21:29

  4. Ingen UFO’er her i dag… men så en i går som blev hængende på himlen længe… 😉 Det meste af dagen faktisk. 😉 Hernede hedder det bare ikke en UFO men en OVNI – Objecto Volador No Indentificado (men det betyder det samme som UFO)
    Håber både i og vi får nærkontakt igen.

    Ha en dejlig aften.

    Kommentar af Annette i Barcelona — 26. juli 2011 @ 21:14

    • Det må vi håbe. Selv om OVNI næsten også kan få en Smiley frem hos mig, fordi det minder mig om min mors lollandske dialektord for ovnen.
      En dejlig aften til dig også.

      Kommentar af Ellen — 26. juli 2011 @ 21:20

  5. 😀 > herfra gives med stor glæde en stor smiley 😉

    Kommentar af Per — 26. juli 2011 @ 21:39

    • Det er jeg da meget glad for at læse, Per. Selv om jeg selvfølgelig er dybt skuffet over, at du åbenbart ikke kan tage dagens oplevelse helt seriøst.
      (Godt at man har pokerface… i mangel af en egnet Smiley)

      Kommentar af Ellen — 26. juli 2011 @ 21:48

  6. Ih, jeg kan oven i købet fortælle dig HVORFOR ufoen viste sig lige i dag – ser du, både min mand og hans tvillingebror har fødselsdag. Og det er ganske vist.

    Kommentar af DJ´s krimiblog — 26. juli 2011 @ 23:10

    • Dem begge to? På én gang? Lige i dag?? Et kosmisk tilfælde… det er jo forklaringen på, at nogen vidste det derude i outer space.
      (Til lykke med dem begge [næsten synlig lykønskningssmiley].)

      Kommentar af Ellen — 26. juli 2011 @ 23:41

  7. Øhhh Ellen, er du her endnu???

    Kommentar af Marianne — 27. juli 2011 @ 2:25

    • Jaja, bare rolig… jeg kunne jo ikke få kontakt…

      Kommentar af Ellen — 27. juli 2011 @ 9:19

  8. Hvis liiige den UFO ville være så venlig at blive hængende 5-6 uger over vores marker, vil jeg til gengæld love at holde en høstfest af kosmiske dimensioner.

    Kommentar af Farmer — 27. juli 2011 @ 6:20

    • Lyder godt med den høstfest – håber UFOen finder til Fyn.

      Kommentar af Ellen — 27. juli 2011 @ 9:20

  9. Det må have været enormt spændende. . . . ?
    Men så du – eller så du ikke – en UFO? Lidt svært at finde ud af når man læser disse kommentarer.

    Jeg mener også at have set ‘noget’ engang, men det er en længere historie.
    Og det er der jo mange der har. Se bare Roswell sagen, der nu er taget op igen, og offentliggjort.

    Kommentar af Elin — 27. juli 2011 @ 7:06

    • Det var absolut spændende… en anderledes oplevelse efter så mange dage i mørke… jeg troede ellers ikke på UFOer før i går, men ved selvfølgelig godt, at mange har ment, de har set en. Det er jo en helt anden historie.

      Kommentar af Ellen — 27. juli 2011 @ 9:22

  10. Jamen dog en UFO… i Roskilde kalder vi det for en SOL – det står for SommerOgLykke.. jeg så på den hele eftermiddagen ude på golfbanen..
    Og da dette er en dybt seriøs kommentar, kommer der ingen glade gule ansigter her.. selv om det er forbandet svært at lade være.. så OK da.. 🙂 jeg har ingen kontrol over mine fingre..

    Kommentar af Inge — 27. juli 2011 @ 8:46

    • Tænk, at der kan være så stor forskel på sproget bare herfra og til Roskilde… Det var godt, den fandt jeres golfbane, men sikke nogle bivirkninger du har fået af besøget… ikke at kunne styre sine fingre, uhada.

      Kommentar af Ellen — 27. juli 2011 @ 9:25

  11. Nå, men dog – er det SÅ længe siden du har set solen?
    Og den var helt flad? Mærkelig sol, tror du ikke alligevel det var en UFO 🙂

    Kommentar af Elin — 27. juli 2011 @ 8:54

    • Var det solen, tror du? Jeg kunne slet ikke kende den igen, og den så altså meget flad ud, så jeg er stadig i tvivl… [blinke-Smiley]

      Kommentar af Ellen — 27. juli 2011 @ 9:29

  12. 🙂 Det lyder bestemt som en spændende oplevelse. Mon det er solen du har set? Det er jo så længe siden man har set den, man tror jo næsten det er løgn når den pludselig dukker op! Men bortset fra det, tror jeg bestemt der er mere mellem himmel og jord. . jeg havde engang for mange år siden en meget mærkelig oplevelse. Jeg gik sammen med en flok veninder igennem en skov, det var hundekoldt og stormvejr. Pludselig holdt det op med at storme, det var blikstille og samtidig blev der helt varmt rundt omkring os! Vi stoppede op og stirrede på hinanden, hvorefter vi løb ud af skoven med rædsel i sindet. Det vi havde oplevet var så mærkeligt at vi slet ikke talte om det senere. . Mærkeligt ikke:-)

    Kommentar af jeanette holmstrand — 27. juli 2011 @ 9:54

    • Der er flere, der har antydet, at det godt kunne have været solen, så måske…
      Det var en meget underlig oplevelse, I havde i skoven – og jo: også meget underligt, at I ikke engang havde lyst til at tale om det bagefter. Det mærkeligste var måske, at vinden pludselig stoppede, men måske pga. den nu manglende chill factor følte I det som varmt… Ikke for at forklejne jeres oplevelse, altså – jeg ville helt sikkert også have været blevet skræmt fra vid og sans – i det hele taget er jeg hunderæd for skove om natten, selv om jeg elsker at færdes i dem om dagen. Irrationelt, men det er frygt jo oftest.

      Kommentar af Ellen — 27. juli 2011 @ 10:46

  13. Kære Ellen

    Der overraskede du mig. Du, der er et så udpræget pratisk anlagt menneske Tænk, at det netop skulle være dig, der kom til at opleve sådan noget spændende noget, så spændnde, at du blev nødt til at fortælle os andre om det.
    TAk!

    Kommentar af Kirsten br — 27. juli 2011 @ 10:17

    • Kære Kirsten – selv tak – det var så lidt – sådan noget er svært at bære på alene.
      Jeg er skam villig til at tro på alt – bare jeg har set beviser for det – eller i det mindste har oplevet det selv… som i går.

      Kommentar af Ellen — 27. juli 2011 @ 10:49

  14. hahaha, jeg må indrømme jeg troede sørme også at du tog gas på os. Et sådan nede på jorden menneske som du tror da ikke på UFOer? 😉
    Jeg er jo naturvidenskabelig uddannet, så jeg tror ikke på at det kan være andet end et naturfænomen, som vi mennesker bare ikke kan forklare. Eller at de muligvis har været en hallucination. Ja det lyder måske lidt mærkeligt, men de kemiske forbindelser i vores hjerne kan altså have stor betydning for vores syn og opfattelse. Hvis disse neurotransmittere kan give anledning til psykiske sygdomme hvor folk hører stemmer og har hallucinationer, ja så kan man vel også se UFOer? Og nej, jeg siger ikke at du er psykisk syg 😉 slet ikke, forstå mig ret. Men mon ikke der er gået kuk i dine neurotransmittere den dag 😉
    Fortsat god onsdag til dig 😉

    Kommentar af havehyrden — 27. juli 2011 @ 10:58

    • Uha, Havehyrde – nu bliver jeg til gengæld helt i tvivl om du tager gas på mig…
      Mine neurotransmittere har det ganske glimrende; jeg har også en naturfaglig uddannelse (sproget kom til senere), har åbenbart et godt pokerfjæs også skriftligt, og jeg tror helt afgjort ikke på UFOer. Hvis sådanne skulle komme hertil, ville alle omgående vide det – tænk bare på, hvor travlt pressen altid har med at få blæst alting op i enorme (kosmiske, høhø) dimensioner, og en vaskeægte UFO ville da være en verdenssensation af format. Næh, ingen UFOer herfra … men mon ikke de fleste af os har været ude for et eller andet, vi ikke umiddelbart har en forklaring på? Jeg har, men det havde intet med rumbesøg at gøre – dér gav du mig i øvrigt lige en ide til et indlæg…
      God onsdag til dig også – jeg vil ikke undlade at nævne, at UFOen hænger fint over mig i dag og virker helt stabil [storsmilende Smiley]

      Kommentar af Ellen — 27. juli 2011 @ 11:54

  15. Kære Ellen,

    Det kunne jo have været “Sjovt” at se dit ansigt og hvad du stod og kikkede på. Jeg tror dig og jeg tror simpelthen det er en besked til dig. Jeg har selv ønsket at få lov til at se en UFO, men jeg er sikker på at tro er nok. Jeg ved der er mere “derude” end vi kan se med vores 3D syn – Jeg har en blog hvor jeg sætter kanalisering op (Ikke mine – kan ikke selv kanalisere på den måde) Det foregår kun på engelsk New Era hedder bloggen og er på wordpress. Der er mange ting som du kan få forklaring på hvis du ønsker. OG helt seriøse svar. Det er spændende alt det der kommer til at ske for jorden i nær fremtid. Så det er helt sikkert en UFO – som står for ukendt flyvende object – Så det er nok snarere et spaceship du har set. Du er velkommen til at kontakte mig hvis du vil vide mere om flere ting.
    Den engelske … http://eraofgalatic.wordpress.com/
    og så noget helt andet .. “Hører du vinden…” http://themarianec.wordpress.com/

    Kommentar af Mariane — 27. juli 2011 @ 18:12

    • Kære Mariane – jeg er helt ked af at have ført dig bag lyset. Indlægget var et forsøg på at lave lidt sjov med den sol, som indtil i dag har gemt sig godt.
      Jeg tror på liv i universet, men ikke rigtig på UFOer/spaceships, der besøger os her på jorden. Jeg har uddybet min holdning i indlægget fra 27. juli, som du måske allerede har set nu.
      Jeg har fuld respekt for, at du tager dette emne meget seriøst, men jeg har så rigeligt i min virkelige virkelighed, at der ikke er plads til så meget andet.
      Og så har du jo mere end én blog… Hører du vinden havde jeg ikke opdaget.

      Kommentar af Ellen — 27. juli 2011 @ 19:52

  16. Nåårhhhhh !!! … thihi.. det er HELT i orden, Ellen … Jeg troede lige …… haha.. jeg er nemlig når det kommer til stykket så naiv at tro på folk 😛 men det var rigtig nok en god spøg .. Så må jeg vist hellere til at læse mellem linierne næste gang jeg læser dine ting?? Men alt forladt… Jeg tager det som den spøg det er – Internet kram!!

    Kommentar af Mariane — 27. juli 2011 @ 20:31

    • Normalt behøver man ikke at læse mellem mine linjer – faktisk skriver jeg gerne meget direkte, hvad jeg mener, men lige denne gang skulle man altså helst have opfattet det som en spøg 🙂
      Men dejligt, at du ikke bærer nag over at være blevet narret 😉

      Kommentar af Ellen — 27. juli 2011 @ 20:36

  17. Der var mange dejlige indlæg at læse tilbage på efter sådan en uges fravær – der sker altså alt, alt for meget!!! Smukke engelske huse – jeg kunne sagtens forestille mig et smukt bibliotek inde i et sådan et hus. Med en stor kamin og en stor Chesterfield foran kaminen 🙂

    Selvom vejret ikke var med Jer hele vejen, så har I haft en fantastisk ferie – og ikke mindst fået nydt familie og børnebørn.

    Velkommen hjem – lidt forsinket 🙂

    Kommentar af Nille — 28. juli 2011 @ 10:30

    • Tak, Nille… man kan jo heller ikke følge med i alt hele tiden. Selv om man gerne ville 🙂
      Vi havde en rigtig dejlig ferie (det har vi nu altid…) og jeg er helt med på dit indre billede af de engelske huse – og der må det gerne være vinter…

      Kommentar af Ellen — 28. juli 2011 @ 13:55


RSS feed for comments on this post.

Blog på WordPress.com.