Hos Mommer

30. december 2019

Hvad har de mon så glemt denne gang?

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 12:28
Tags: ,

Hver gang englænderne er ved at skulle afsted og går rundt og samler deres ting sammen for at pakke, afslutter Charlotte med en sidste runde – og jeg gør det også – for at se, om de har glemt noget. Vi finder som regel et eller andet, således også denne gang. Nu pakker børnene selv deres kufferter, hvilket de selvfølgelig ikke altid har gjort, men det med at tjekke under sengen for at kigge efter fx enlige sokker er endnu ikke indlært. Det skal nok komme. Måske. Tim lærer det aldrig, men C har aldrig lagt skjul på, at hun i visse sammenhænge har tre og ikke to børn. Sådan er det bare, og ingen er mugne over det.
Alligevel er det så vidt jeg husker – på trods af flere personers grundige gennemgang af hele huset – endnu ikke lykkedes dem at tage herfra, uden John eller jeg, for sent, naturligvis, finder mindst én glemt ting.
Således også denne gang. John fik øje på et brilleetui, han ikke kendte, og det viste sig da også at indeholde Annas briller. Hun bruger dem ikke så tit; her i DK kun en sjælden gang, når hun ser tv, men hun kan ikke undvære dem i skolen.
Jeg skrev til Charlotte, som svarede, at det kan vente til vi kommer, for Anna har to ens par. Godt så …
Senere på dagen opdagede jeg en bluse på sofaryggen. Den havde næsten nøjagtig samme farve som sofaen, hvilket vel forklarer, hvordan vi alle kunne passere den mange gange uden at opdage den.
Det var straks værre, for det var Tims mors julegave til Anna. Jeg skrev og spurgte C, om de turde indrømme, at den var glemt. Hun måtte erkende, at det havde de ikke meget lyst til, og når jeg alligevel skulle sende den, kunne jeg lige så godt sende brillerne med.
Som sagt, så gjort, og de to ting er undervejs til England. 
Både C og jeg ryster smilende på hovedet hver gang over det … gad vide hvornår det vil lykkes dem at komme afsted uden at have glemt et eller andet?

Morgenhimmel 29. december 2019

Det varer kun to måneder, inden vi tager over til dem. Af forskellige årsager skal vi ikke regne med, at de kommer til DK igen før til sommer, så vi må tage over til dem i stedet.
Vi aftalte først, at vi ville komme i maj, tage bilen med og indlede turen med at overnatte et par nætter i Brügge, som vi har talt om så mange gange, men aldrig fået gjort alvor af. Dette holder vi fast i, hvis muligt, men pludselig gik det op for mig, at jeg da for pokker ikke kan vente 4½ måned med at se dem! Charlotte grinede og sagde, at det udbrud havde hun forventet – at det kun var et spørgsmål om tid, inden det gik op for mig.
Pudsigt nok ventede en mail fra SAS på mig, da vi kom hjem fra lufthavnen, med Now or never-tilbud til Eurobonus-medlemmer.
Jeg kiggede på det. ‘Vinduet’ var kun på et par timer mellem kl. 18 og 20, men jeg fik lige præcis de billetter, jeg ville have, selv om de hævdede, at der kun var hhv. seks og fire pladser tilbage. Det var muligvis usandt, men på den anden side tror jeg gerne, at de kun havde sat ganske få pladser af til den pris, som var stort set ingenting … det var i hvert fald de billigste billetter med SAS, jeg har fået i mange, mange år.
Nu skal vi altså derover både i start-marts og midt-maj. Hvis Johns knæ vil. Han skal til undersøgelse på en knoglespecialistafdeling d. 6. januar, og vi er ret spændte på, hvad de siger. Han har slået en flis eller splint af en knogle i sit underben og kan ikke fungere uden forholdsvis stærke smertestillende midler, men kan vi ikke rejse i marts, dækker vores forsikring, så der er ikke noget forgjort ved at have bestilt billetterne.
Planer i rejseskuffen kan vi nemlig ikke få for mange af. Lige nu ligger der seks, spændende fra to små ture med hhv. to og tre overnatninger til den store rejse til Alaska og Canada.

10 kommentarer

 1. Jeg er imponeret over jeres rejseiver. Men jeg glæder mig da til at rejse med jer gennem bloggen 😉

  Kommentar af Lene — 30. december 2019 @ 13:15

  • Den iver bliver vist aldrig mindre – men vi kan jo blive tvunget til at leve et mere stille liv 🙂

   Kommentar af Ellen — 30. december 2019 @ 13:35

 2. Hvor er det spændende med jeres planer om at besøge Alaska og Canada. Jeg håber, John kan få gjort noget ved sit ben, inden I skal rejse. Og jeg kan bestemt godt forstå, I griber enhver mulighed for at besøge familien i England.

  Kommentar af Madame — 30. december 2019 @ 15:20

  • Det bliver en spændende rejse, men John er en anelse nervøs for det ben.
   Ja, vi griber enhver mulig chance 🙂

   Kommentar af Ellen — 30. december 2019 @ 19:02

 3. Det er betryggende, at det ikke kun er mig, der nemt glemmer eller overser noget, når jeg har overnattet andre steder 🙂
  Er der sket noget nyt med Johns knæ? Har han ikke fået set på det tidligere? Jeg håber, det ikke vil forhindre jeres rejseplaner, for selvfølgelig skal I da en tur til England. Det lyder spændende med den store rejse til Canada og Alaska.

  Kommentar af Betty — 30. december 2019 @ 23:30

  • Det tror jeg, at der er rigtig mange der gør, Betty 🙂
   Han er blevet røntgenfotograferet, men der bliver først taget stilling til det videre forløb den 6. januar, og han er lidt nervøs for udfaldet.

   Kommentar af Ellen — 31. december 2019 @ 9:31

 4. Det lyder som om I har nydt julen i fulde drag 🤗
  Som I muligvis har hørt mig sige tidligere (der var noget med et anseeligt antal jakker i huset i Sverige bl.a.), så er det at glemme ting, et tegn på, at man meget gerne vil komme igen! Og det er jeg helt sikker på at englænderne gerne vil …
  Kedeligt med Johns ben, men de kan forhåbentlig gøre noget ved det, så han slipper for de mange smerter.
  Rigtigt godt nytår – vi håber på mange gode stunder med jer i det nye år.

  Kommentar af fiberfryd — 31. december 2019 @ 1:11

  • Det har vi da, og det håber jeg også, at I har!
   Du har sikkert ret, men desværre kommer englænderne ikke selv og afhenter deres glemte ting, som visse jakkeglemmende personer gør ;-.)
   Det er noget værre skidt med hans knæ, men nu får vi se.
   Godt nytår til jer også – jeg synes det er længe siden vi har set jer – det må vi snarest have gjort noget ved!

   Kommentar af Ellen — 31. december 2019 @ 9:34

 5. Det var morsomt at læse om ping pong m. C om glemte sager!

  Men jeg skriver en (forsinket) kommentar fordi jeg vil ønske John god bedring med knæet. Selv om vi er ældre kan der gøres meget for at holde benene igang. Utroligt hvad en god ortopæd-læge kan i dag.

  Kommentar af Donald — 3. januar 2020 @ 18:43

  • Tusind tak for dine gode ønsker vedr. Johns knæ. Han er ret nervøs, men det kan altså næsten kun gå fremad, så ondt som han har nu, så vi håber og krydser fingre!

   Kommentar af Ellen — 3. januar 2020 @ 20:40


RSS feed for comments on this post.

Blog på WordPress.com.