Hos Mommer

19. september 2019

Goodwood Revival 2019

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 14:51
Tags: , ,

Hvis de overhovedet har mulighed for det, deltager mine englændere i Goodwood Revival hvert år. Det foregår midt i september, og John og jeg har lovet os selv, at vi skal med derover engang; nok mest fordi Charlotte og Tim siger, at det lige ville være noget for John, men jeg kan vel også få tiden til at gå, vil jeg tro. Charlotte bruger tid hvert år på nye kostumer, så ikke de kommer i det samme kluns hver gang – man har vel sit gode rygte (de møder altid nogen, de kender) og sin egen faglige stolthed …
Den største udfordring ligger i, at det er umuligt at forudsige vejret på dagen, og dermed hvordan tøjet skal være. Sidste år druknede det totalt i konstant silende regn, hvilket reducerede fornøjelsen ved arrangementet en anelse.
I år var det 23° og høj sol fra morgen til aften, så folk søgte skygge og kølighed, hvor og når der var mulighed for det.

Goodwood Revival 2019 -4

I år kørte de dertil i den, de selv kalder for Matadorbilen. Det kan de gøre på godt to timer, og turen frem og tilbage er en væsentlig del af hele oplevelsen. De elsker alle fire at køre i de gamle biler.
Jeg har først lige spurgt, hvilket årti de repræsenterede denne gang, men har ikke fået svar endnu. Ligner det ikke 40’erne? Charlotte med sin trekvart-ærmede frakke og trekvartlange jeans, Tim med sin lange jakke og Aubrey med korte bukser og argyle stockings? Anna stikker vel i givet fald lidt ud med sine cowboybukser. Det kan dog være med vilje – hun har nået en alder, hvor det betyder meget, hvordan man i egne øjne tager sig ud i andres ditto.

Goodwood Revival 2019 -3

Aubrey, derimod, er mere ligeglad med at se lidt anderledes ud, end man måske kunne tro, han ville være. Han er helt med på, at man ved denne lejlighed i højere grad skiller sig ud ved ikke at være udklædt, og selv om det ikke er et ufravigeligt krav at være det, synes han, det er ret festligt. image

Goodwood ligger ideelt for en tur med bilen til England, der kunne planlægges således, at vi først besøger Rye, som Mia lige har fortalt mig er stedet hvor mange scener fra Mapp & Lucia er optaget, og derefter kører til Goodwood for at mødes med familien der.
Der skal vist lige tales lidt om september 2020 ved lejlighed …

6 kommentarer

 1. 1950’erne (eller tidlig 60’erne) er mit gæt pga. de kække capri-slacks.
  Tak for 🍄-adressen. Det var nemt at finde, men der havde tydeligt været nogle inden, da sporene var tydelige, så udbyttet var magert – ca. 100 g.
  Mvh.

  Kommentar af Kristine — 19. september 2019 @ 19:19

  • Så sent?! Nu glæder jeg mig til C’s svar …
   Øv, men ja – efter vi ikke havde stedet for os selv mere, har der været run på, for det er – eller var – et rigtig godt sted. Man kan være heldig, hvis man går parallelt med stien tilbage, bare et godt stykke inde i skoven, men det er der vel nok også nogen, der har opdaget.

   Kommentar af Ellen — 19. september 2019 @ 21:21

 2. Det må I da opleve!
  Hvis I synes det kunne være sjovt, kunne I komme en tur til os, når den lokale Time Winder (https://www.timewinder.dk/) løber af stablen. Publikum er godt nok ikke klædt på til lejligheden, hvilket jeg ville elske, men der er en masse andet spændende at kigge på.

  Kommentar af fiberfryd — 20. september 2019 @ 8:44

  • Den er vi med på! Skal vi ikke allerede nu lave det om til en aftale? 🙂
   Jeg har lige sendt et link til C og pralet med, at vi også kan i Danmark 😛

   Kommentar af Ellen — 20. september 2019 @ 9:32

 3. De kan noget med nostalgi, de englændere … og visse danskere åbenbart også 🙂

  Kommentar af conny — 20. september 2019 @ 11:23

  • Ja, åbenbart – den timewinder nær Hundested var ny for mig, men det ser meget parallelt ud 🙂

   Kommentar af Ellen — 20. september 2019 @ 12:08


RSS feed for comments on this post.

Blog på WordPress.com.