Hos Mommer

17. august 2019

Dagens grin

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 15:31
Tags:

Jeg skriver normalt ikke om storpolitik – det er der så mange andre der gør meget bedre, men jeg vil dog ikke undlade at gengive denne her i hele sin ordlyd for det tilfælde, at der skulle være nogle af jer, der ikke har læst den.
Det er en fin humor – og også sviende sarkasme, især når man læser de sidste linjer, som jeg har fremhævet med gult.
Jeg ved ikke, om Mr. T læser artiklen, men selv om han gjorde, ville han formentlig stille sig aldeles uforstående overfor den … jeg kan til gengæld ikke forstå, hvordan man kan vælge en så udpræget narcissistisk, uempatisk, storskrydende megaloman til landets præsident – og jeg frygter endda, at han bliver genvalgt.

Denmark Offers to Buy U.S.

By Andy Borowitz
August 16, 2019

COPENHAGEN (The Borowitz Report)—After rebuffing [Mr. T’s] hypothetical proposal to purchase Greenland, the government of Denmark has announced that it would be interested in buying the United States instead.

“As we have stated, Greenland is not for sale,” a spokesperson for the Danish government said on Friday. “We have noted, however, that during the T regime pretty much everything in the United States, including its government, has most definitely been for sale.”

“Denmark would be interested in purchasing the United States in its entirety, with the exception of its government,” the spokesperson added.

A key provision of the purchase offer, the spokesperson said, would be the relocation of Mr T to another country “to be determined,” with Russia and North Korea cited as possible destinations.

If Denmark’s bid for the United States is accepted, the Scandinavian nation has ambitious plans for its new acquisition. “We believe that, by giving the U.S. an educational system and national health care, it could be transformed from a vast land mass into a great nation,” the spokesperson said.

 • Andy Borowitz is a Times best-selling author and a comedian who has written for The New Yorker since 1998. He writes The Borowitz Report, a satirical column on the news.

Thank you, Andy Borowitz – USA need more people like you!

18 kommentarer

 1. Fin humor, uanset om det med køb af Grønland er fake news eller ej – lige netop med T. kunne det være sandt.

  Kommentar af Eric — 17. august 2019 @ 16:22

  • Jeg håber ikke det viser sig, at jeg har været naiv, men jeg tror der er en grund til, at Mette Frederiksen pludselig fik så travlt med at komme til Grønland 🙂

   Kommentar af Ellen — 17. august 2019 @ 16:24

 2. Grøn humor. Vi køber da skidtet, ikke!

  Kommentar af Fru Moll — 17. august 2019 @ 23:50

  • Tja, hvorfor ikke? Det kan jo kun gå fremad for det stakkels USA … vi skal også have ændret den våbenlov 🙂

   Kommentar af Ellen — 18. august 2019 @ 10:23

 3. Ikke grøn, men skøn humor!

  Kommentar af Fru Moll — 18. august 2019 @ 0:01

  • Du har nok haft Grønland i tankerne 🙂

   Kommentar af Ellen — 18. august 2019 @ 10:23

 4. Han bliver genvalgt. Desværre. Tror jeg. Hvor utroligt det end kan virke, har han ramt forbindelsen til de i USA, som ikke er priviligerede. Og som ikke nødvendigvis er særligt godt uddannede. Eller bare ikke har haft held i livet. Eller har arbejdet i en branche i nedgang osv.

  Jeg læste for nogen tid siden, at for første gang nogen sinde, var den unge generation i USA dårligere uddannede end deres forældre. The working poor er et begreb opstået i USA. Overset af demokraterne. Overset af middelklassen. Er det ikke Kirsten Sværke, der siger til sin mand, Hans Sværke, “I skal sørge, for at folk ikke sulter, ellers bliver de socialister”? I dag ville jeg sige “I skal sørge for, at folk har en fremtid, ellers bliver de rabiate”.

  De liberales guru, Lars Seier, synes, det er en god ide, at sælge Grønland. Og jeg tror, der er mange på den liberale fløj, som får våde drømme, ved tanken om de skattelettelser et salg af Grønland vil kunne medføre.

  Men enig, fin humor! Og på forhånd undskyld for storpolitiske kommentarer!

  Kommentar af Lone Nielsen — 18. august 2019 @ 0:34

  • Sorry – du røg i spamfiltret – hvorfor vides ikke.
   Du skal ikke undskylde dine kommentarer – vi har ytringsfrihed, og i øvrigt er jeg enig i dine betragtninger 🙂
   T fik netop fat i alle dem, der normalt ikke stemmer, og dem har han stadig fat i, hvorfor jeg også frygter et genvalg af ham. Godt de selv har sat en grænse på to perioder, selv om jeg syntes det var en skam i Obamas tilfælde.
   Jeg har ikke læst om Lars Seiers holdning, men det skulle ikke forbavse mig, at andre kunne være enige med ham. Men forhåbentlig ikke nok til, at vi sælger …

   Kommentar af Ellen — 18. august 2019 @ 10:37

 5. Ja, det er da ikke usandsynligt at vi kunne overtale et flertal af vælgerne i USA til at sælge til DK! 🙂

  Kommentar af Donald — 18. august 2019 @ 0:57

  • Måske ikke – nogle af dem vil sikkert vide, at vi i DK både har et sundheds- og uddannelsessystem, men der er desværre temmelig mange, der er temmelig uvidende på alle fronter – ellers ville de vel ikke have stemt på Mr T 😀

   Kommentar af Ellen — 18. august 2019 @ 10:26

   • En velhavende grand-kusine stemte på Trump fordi “han havde sine egne penge”. Det viser en anden side af uvidenheden. Det er åbenbart den slags de er så gode til at spille på, valgflæsk-tale-skriverne.

    Kommentar af Donald — 18. august 2019 @ 11:39

    • Ja, det viser sandelig en anden side af uvidenheden, hvis man kan fyre sådan en bemærkning af …

     Kommentar af Ellen — 18. august 2019 @ 12:04

 6. Det var ingen joke 😖
  Og Trumps syn på et land og dets mennesker som en ejendomshandel… Siger jo alt om hans hjernefunktion og menneskesyn.
  Enig i de politiske betragtninger i kommentarerne.
  A. B. sætter lige pennen det rette sted!

  Kommentar af Anne Holtegård — 19. august 2019 @ 11:29

  • Nej, det var ingen joke, og pga. vores reaktion på den ‘ejendomshandel’ ved han nu ikke rigtig, om han gider komme til Danmark alligevel. Den mand er sgu da totalt til grin. Bortset fra, at det ikke er morsomt …

   Kommentar af Ellen — 19. august 2019 @ 21:36

 7. Jeg tror desværre det samme, at han bliver genvalgt. Vi er lige kommet hjem fra en rundrejse i Polen, der var en del amerikanere med. Og cirka halvdelen var meget glade for D.T. Vi var ganske enkelt rystet over det de sad og sagde….ellers søde mennesker, men de var meget glade for ham. Begribe det dem der kan

  Kommentar af havehyrden — 19. august 2019 @ 16:55

  • Ja, jeg kan i hvert fald ikke begribe det, men jeg har oplevet det samme som dig: At folk er meget glade for ham. Det er helt uforståeligt for nok alle andre end amerikanere.

   Kommentar af Ellen — 19. august 2019 @ 21:37

 8. Det er en katastrofe, hvis han bliver genvalgt. Lige som dig kan jeg ikke fatte, at man kan vælge en så narcissistisk, uempatisk og storskrydende person til landets præsident.

  Kommentar af Madame — 19. august 2019 @ 18:53

  • Det er komplet uforståeligt for de fleste af os – men vi må så trøste os med, at han heldigvis ikke kan sidde i mere end to perioder.

   Kommentar af Ellen — 19. august 2019 @ 21:39


RSS feed for comments on this post.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.