Hos Mommer

25. februar 2019

Så er vi to på stoffer

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 19:27
Tags: , ,

Fredag aften begyndte John at få tandpine, og den blev absolut ikke mindre i løbet af weekenden, så han har været på bedøvende midler 24/7, og vi kører på reserverne hvad smertestillende midler angår, men han klarer sig til i morgen.
I dag fik han en akuttid hos tandlægen, som satte en time af til ham.
Han var der i to timer … og kom hjem to kindtænder fattigere. Der var så meget betændelse, at der kun var denne løsning.
Han er på flydende kost og ingen varme drikke, men har det ellers okay.

P1020358

Jeg er også på stoffer. Jeg er faktisk lidt afhængig af dem, kan man vist godt hævde, og alle der kender mig ved, at jeg har et lager der er stort nok til, at jeg med stor sandsynlighed ikke bliver stoffri i dette liv.
Men man ved jo aldrig, så jeg købte for en sikkerheds skyld et lille supplement for et par uger siden. Det var som sædvanlig Shabby Fabricks i USA, der leverer, og jeg vidste så glimrende, hvad der så kunne ske.
Min pakke blev da også snuppet i tolden, men jeg slap nogenlunde rimeligt og uden at blive ruineret, fordi fakturaprisen tilsyneladende var opgivet til noget mindre end den reelle pris, jeg betalte for varerne. Hvorfor ved jeg ikke, men jeg gider ikke brokke mig over det.
Jeg har konkrete planer med de fleste af tekstilerne, men måske var det heldigt, at de kom i dag, hvor John var væk og havde for travlt med noget, der fylder meget mere hos ham end at ryste på hovedet over mit stofforbrug. Han kalder det dog i det mindste ikke stofmisbrug …
Jeg behøver naturligvis ikke at skjule købet for ham, men lige netop i dag vil han sikkert være ret ligeglad med mine stofindkøb.
Han kunne dog godt nyde solnedgangen, som her til aften viste sig fra en af sine pænere sider.

P1020362P1020363

10 kommentarer

 1. Det lyder da ikke så godt med så meget betændelse at tænderne måtte ud. Burde det ikke have været opdaget?
  Med dit forhold til stoffer – altså dem på billedet – må det være en fornøjelse ikke at blive stoffri.

  Kommentar af Jørgen — 25. februar 2019 @ 19:51

  • Jo, og det var det nok også blevet, hvis manden havde kunnet tage sig sammen til at finde sig en ny tandlæge, efter han sagde den gamle op, da vi flyttede! Jeg ville ikke hænge ham så meget ud i selve indlægget, men fruen her har temmelig ofte mindet ham om at finde sig en ny tandlæge, og nu blev han altså straffet for ikke at have gjort det. Du kan måske fornemme, at samme frues medlidenhed af samme grund måske ikke er voldsomt stor? Selvfølgelig har jeg ondt af ham, men …
   Jeg vil helst ikke på afvænning 😉

   Kommentar af Ellen — 25. februar 2019 @ 21:00

 2. Stakkels John. Både tandpine, manglende kindtænder, ‘hvad sagde jeg’ fra konen – og udelukkende kold kaffe at trøste sig med.
  Dig skal man jo ikke have ondt af, med den regnbue af stoffer (men måske alligevel have lidt ondt af din tegnebog).

  Kommentar af fiberfryd — 26. februar 2019 @ 0:37

  • Jeg har ikke sagt ‘hvad sagde jeg’ … det var slet ikke nødvendigt, han led nok i forvejen, og jeg ville trods alt ikke træde på en liggende mand :-).
   Disse stoffer har kostet langt mindre end (den foreløbige) tandlægeregning, men det vil jeg heller ikke nævne … …

   Kommentar af Ellen — 26. februar 2019 @ 6:26

   • Jeg regnede nu heller ikke med, at du generede ham yderligere, men den har nok ligget i hans baghovede. Tal ikke om tandlægeregninger! Vi har måttet ‘forære’ vores tandlæge hvad der svarer til en familiebil, da Peter også havde store problemer med betændelse i kæben.

    Kommentar af fiberfryd — 27. februar 2019 @ 8:49

    • Han har givetvis været klar over, hvad jeg tænkte om den sag 🙂
     Det er så ærgerlige penge, men det er selvfølgelig også særdeles plagsomt med tandpine, så man har ikke rigtig noget valg.

     Kommentar af Ellen — 27. februar 2019 @ 9:22

 3. Åhha stakkels John (han er desværre ret almindelig med hensyn til at trække tiden ud med tid hos tandlægen) og det betaler man dyrt for! Rigtig god og hurtig bedring til ham. Og jeg må sige, at det er skønne stoffer du præsenterer os for. Der er mange timers god underholdning. 👋

  Kommentar af Mariannebentzen1932@gmail.com — 26. februar 2019 @ 10:48

  • Tak, Marianne – jeg har også hørt, at det ikke er ualmindeligt, men straffen er hård, hvilket han nu har lært på den hårde måde.
   Der er til mange dejlige timer der 🙂

   Kommentar af Ellen — 26. februar 2019 @ 11:18

 4. Jeg behøver ikke uddybe kommentarerne, kan jeg se!
  Men det er godt nok nogle skønne farver i både stoffer og solnedgang.
  Jeg ærgrer mig ofte over, at vi bor bag en (støj)vold… I hvert fald ærgrelser over manglende udsigt.. ikke over ly og læ!

  Kommentar af Anne — 26. februar 2019 @ 11:19

  • Hehe, nej, det behøver du vist ikke 🙂
   En støjvold er både godt og skidt – vi er så privilegerede, at vi har frit udsyn til både solop- og -nedgange.

   Kommentar af Ellen — 26. februar 2019 @ 11:21


RSS feed for comments on this post.

Blog på WordPress.com.