Hos Mommer

15. februar 2019

Dagens radiosmil

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 16:38
Tags:

Det kan hurtigt gå galt, når man bliver interviewet i radioen og ikke har helt styr på, hvad man siger eller vil sige, formentlig fordi man er lidt nervøs.
“…fordi vi var spredt for vid og sans”.
Jeg ved godt, at hun mente, at de var spredt vidt omkring, for hun talte om sin familie, som ikke var nem at samle på én gang. Jeg tror hun sagde ‘for’ og ikke ‘fra’, men er ikke sikker. Uanset hvad, var det et af de mere pudsige metaformix, og jeg kom til at smile højt.
Den var i tvetydighed lidt på linje med en forhenværende kollegas, da hun i en tale sagde: “… men så raslede du også med jungletrommerne …” – her blev jeg dog aldrig helt klar over, hvad hun egentlig mente med det.

Sankt Peders Kapel

I dag har vi gået det, vi skal. Først ud for nærmest at tømme Superbrugsen, så jeg skal handle så lidt som muligt, mens englændene er her. De kommer i morgen aften … lander på et lidt fjollet tidspunkt; nemlig 19:10. De kommer så sent af samme grund, som vi tager bilen til juli: Flybilletterne var vildt dyre på mere menneskevenlige tidspunkter af dagen. Vi er således først hjemme i Den Stråtækte ved 20:30-tiden, så de skal ikke have aftensmad, men er måske lidt småsultne alligevel. Hvad serverer man så, når det ikke må være sødt – og altså dermed ikke en kage til en kopkaf eller te? Forslag modtages gerne.
Og glæder jeg mig? Naturligvis gør jeg det. Det er syv måneder siden de har været her, for sidst de var i Danmark, var vi i sommerhus ved Vesterhavet.

Gåturen gik ud langs fjorden og hjem bagom Sankt Peters kapel. Tænk, nu har vi boet her i fire år og har først lige opdaget den sti, der går bagved, men parallelt med fjorden. Lettere pinligt, faktisk, men det er fordi, vi altid har foretrukket at gå helt nede langs fjorden og ikke før i dag har tænkt på at gå lidt op ad Bækkeskovvej, idet vi har ment at vide, at der skal vi bare samme vej tilbage. Dér blev vi så klogere, men det sker der jo heller ikke noget ved.
John er stadig meget opsat på, at der skal ske noget med hans fysik, så han er rigtig god til at tage både sig selv og mig sammen til at komme ud at gå.
Når vejret oven i købet er som det er i dag, er det næsten en dødssynd at blive inde hele dagen.

Reklamer

12 kommentarer

 1. Hvad med at lave nogle tapas? Småt, let og lækkert. Eller noget a la antipasti (oliven, ost i hapsestørrelse, pølse osv.). Metaformix er festlige 🙂

  Kommentar af Eric — 15. februar 2019 @ 18:16

  • Antipasti – en supergod ide! Det kan man lave både børne- og voksenvenligt – OG inden vi kører i lufthavnen. Tak.
   Ja, de kan være ret festlige 🙂

   Kommentar af Ellen — 15. februar 2019 @ 18:22

 2. Forslag til let måltid: suppe ( fx tomat) med groft brød.
  Og så hørte jeg engang at ‘ gassen gik af Sankt Gertrud’ – herligt indre billede…

  Kommentar af LeneTT — 15. februar 2019 @ 18:23

  • Også en glimrende ide, men så får Aubie nok ikke noget at spise 😉
   Haha – og det både larmede og lugtede 😀

   Kommentar af Ellen — 15. februar 2019 @ 19:48

 3. Jeg ville også foreslå tapas, men det forslag er allerede givet, men ellers en tærte f.eks. porre, pizzasnegle eller en pureret grøntsagssuppe med ostebrød til.
  Mvh.

  Kommentar af Kristine — 15. februar 2019 @ 19:09

  • Gode forslag alle sammen – jeg har faktisk købt nogle pizzaslices til børnene 🙂

   Kommentar af Ellen — 15. februar 2019 @ 19:48

 4. Det må være herligt at opdage en sti der er god at benytte, når det handler om at gå tur.
  Forslag til mad: rugbrød, fedt, spegepølse, løg, sky.
  Det er en ret fin ‘matadormix’ i kategorien sprogslik.

  Kommentar af Jørgen — 16. februar 2019 @ 10:48

  • Ja, det er dejligt 🙂
   Smørrebrød er altid godt, men jeg tror vi reserverer det til vores frokoster. Aubie ‘opdagede’ godt nok spegepølse sidst han var her … jeg skal da lige love for, at det smagte knægten, så der er købt rigeligt ind til denne gang.
   ‘Sprogslik’ – godt ord!

   Kommentar af Ellen — 16. februar 2019 @ 13:14

 5. Indisk dal naturligvis. Det er hurtigt lavet, kan fryses, det er sundt, og alle kan lide det.

  Kommentar af Kirsten Kaae — 16. februar 2019 @ 13:40

  • Det kendte jeg ikke og måtte google. Det lyder lækkert og skal prøves en dag, men det bliver ikke i dag, for jeg har ikke alle råvarerne.

   Kommentar af Ellen — 16. februar 2019 @ 15:28

 6. Rigtig god fornøjelse med at hente og få bragt jeres kære englændere hjem. Nu er det jo spændende, hvad I ender ud med at servere? 🙂

  Kommentar af Betty — 16. februar 2019 @ 19:00

  • Tak – og vi serverede minipizzaer (primært til børnene), miniforårsruller, ostestænger og pølse; det hele med passende tilbehør 🙂

   Kommentar af Ellen — 16. februar 2019 @ 23:28


RSS feed for comments on this post.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.