Hos Mommer

31. januar 2019

Det var lidt af en overraskelse

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 18:01
Tags: ,

Jeg havde et hængeparti med nogle færge- og flybilletter, der skulle på plads.
Allerførst ringede jeg til Charlotte for at få bekræftet, at vi kunne være hos dem i en uge før vi tager videre til Lake District. Helst ikke efter, men det skulle naturligvis være op til hende/dem. Det var dog vigtigt at få afgjort i dag for at vide, om vi skulle ud eller hjem via Hook van Holland.
Det var i orden med ugen før, så jeg satte mig, ikke bag, men foran skærmen i formiddags for at få det ordnet.
Til England i maj via Hook van Holland/Harwich – på ønsket dato – udvendig kahyt – forudbestilling af aftensmad (og vinduesplads i restauranten) – tjek.
Fra England, stadig i maj, via Newcastle/Amsterdam – på ønsket dato – commodore class – forudbestilling af aftensmad – tjek.

Så begyndte jeg at se på flybilletter til den uge i juli, hvor de samler familien derovre, og det var her, jeg fik mig noget af en overraskelse: Det viste sig at være billigere at køre til Hook van Holland, tage en god kahyt og spise en treretters menu – det hele gange to, for vi skal jo hjem igen – end det ville være at flyve derover og retur, samt parkere i lufthavnen, og der skulle oven i købet lejes en bil i England denne gang, for ellers ville der kun være Charlottes bil til rådighed, mens familien var samlet – medmindre andre kommer i bil, men det vides ikke endnu. Hvis John og jeg har bil, kan vi aflaste på flere punkter, bl.a. ved at køre ud og handle … der går meget mad til i sådan en uge.
Bilen ville vi dog have bonuspoint nok til at kunne leje kvit og frit i en uge, så jeg holder derfor den ude af regnskabet.
Hvad sker mon lige her med de flybilletter? De hidtil dyreste billetter kostede, så vidt jeg husker, omkring 3500 kroner (for os begge), og normalt kan jeg få dem til omkring 2600 kroner. Skyldes det mon sommerferien? Eller?
Vi overvejede at betale for flybilletterne med bonuspoint og så betale i menneskepenge for leje af bil, men Jeg kunne godt mærke på John, at han faktisk allerhelst vil køre i sin egen bil derovre, også selv om det betyder en ekstra tur til Holland, så det blev droppet, og SAS kan godt glemme alt om at se os som kunder i juli – jeg kan oplyse, at Norwegian og British Airways ikke var billigere. Easy Jet nægter jeg at flyve med.
Hook van Holland/Harwich og retur – tjek.

Vi får sejlet en hel del gange i år, må man sige … en rekord der nok bliver svær at slå, men jeg ved så heller ikke helt, om jeg har lyst til at prøve.

Nu ligger der tre helt færdige rejser i skuffen – og et nærmest rødglødende MasterCard i pungen.

Certifikatet - Kap HornCertifikatet - Kap Horn

Reklamer

6 kommentarer

 1. Kan det være dine søgninger, som har hævet prisen? Jeg skulle købe billetter til København ved Norwegian. fordi jeg lige skulle snakke med Jørn om det, nåede jeg at tjekke det flere gange og flere dage med det resultat at hjemrejsen lige var steget 300 kr. Så tog jeg den anden stationære compuer, der er jørn logget på med sin googlekonto et voila billetterne er nu købt til den pris, jeg oprindelig så dem til.

  Lutter gode ting i vente, det er dejligt for jer 🙂

  Kommentar af Lene — 31. januar 2019 @ 18:28

  • Nej, ikke søgningerne. Jeg ved godt, at prisen stiger, efterhånden som systemet tror man er ivrig, men det var simpelthen i første hit, jeg fik den høje pris.
   Ja, det er så dejligt 🙂

   Kommentar af Ellen — 31. januar 2019 @ 18:50

 2. Der er gang i sørejserne i år. Lad os ikke håbe det bliver stiv kuling alle de gange i skal over havet.
  God fornøjelse.
  Fint er det med søfartsbog som næsten helbefarne matroser!

  Kommentar af Jørgen — 31. januar 2019 @ 20:55

  • Ja, det må man sandelig sige! Det håber vi heller ikke, men ellers må vi medicinere os ud af det.
   Det er sådan et fint (og ret blæret) certifikat.

   Kommentar af Ellen — 1. februar 2019 @ 10:08

 3. Det er nok sommerperioden der hæver priserne til skyerne, hehe.

  Kommentar af fiberfryd — 1. februar 2019 @ 1:07

  • Hehe … ja, det må være forklaringen, men det er alligevel en voldsom stigning, synes jeg – godt 2½ gange så meget som normalen.

   Kommentar af Ellen — 1. februar 2019 @ 10:09


RSS feed for comments on this post.

Blog på WordPress.com.