Hos Mommer

27. maj 2018

Det er bare typisk

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 9:05
Tags: , ,

Her trænger til at blive maletMin familie ved det vist alle sammen: Jeg synes det er meget lidt sjovt at male. Da ødegården trængte (og det er et stort hus), inviterede vi hele familien op og spurgte, om de ville tage fat, hvis jeg sørgede for god mad og gode vine morgen, middag og aften. Vinene dog kun om aftenen …
Det ville de gerne, og især var vi glade for, at der stillede nogle friske unge mennesker op, der endnu ikke havde fået den følelse af, at høje stiger kontinuerligt og parallelt stiger i farlighed med alderen.
Alt blev malet – undtagen det gammeldags das. Alle knoklede det bedste de havde lært, men da det begyndte at knibe med tiden, sagde vi, at det kunne vi snildt selv klare; det var vigtigere at nå alt det, der kræver stiger. John savede tre nye ‘persienner’ og satte i døren, så den manglende maling ses ekstra tydeligt.
Det skulle være i dag, tænkte jeg og trak i malertøjet, da jeg stod op.
Ellen og frivillig stillen op til husmaling – ja, enhver form for malerarbejde – det burde skrives ind i historiebøgerne.
Det bliver så bare ikke til noget. Da John gik ned for at tjekke maling, kunne han konstatere, at det har vi rigeligt af, men også at vi ingen egnede pensler har til at male trævægge med. Er det ikke bare typisk?
Og det er altså fjollet at køre 70 kilometer for at købe to brede pensler, så det må blive næste gang vi er her.
To-hullers-dasset er ikke i brug; vi har heldigvis et fint og helt moderne badeværelse, men dasset bliver bevaret som et kuriosum.

Og nu til noget helt andet: Da vi handlede i Brugsen i fredags, tog jeg et Samvirke med.
Heri kunne jeg se, at de lige nu har et sous vide-apparat som medlemstilbud; sat ned fra 3000 til 1700 kroner. Jeg kan se det på Pricerunner til mellem 2500 og 3600 kroner, men ingen har det tilnærmelsesvis så billigt som COOPs tilbud. Apparatet er mage til mit, så jeg ved, at det er godt. Vakuumpakkeren er også på tilbud, sat ned fra 1500 kroner til 800. Det er dog stadig en smule dyrt, men den er til gengæld bedre end den, jeg har.
Grunden til, at jeg reklamerer her er, at jeg kan huske, vi havde nogle middagsgæster, med hvem vi talte om ønsket om at erhverve sådan en maskine, men at de syntes, de var for dyre. Jeg sagde, at COOP sommetider havde dem på tilbud, men nu kan jeg irriterende nok ikke huske, hvem vi talte med om det. Det er også bare typisk …
Hvis vedkommende læser dette, så er det altså nu, der skal slås til. Hvis ikke du har et COOP-kort, så sig til, så køber jeg udstyret for dig.

6 kommentarer

 1. Det kan være vi skal lave en deal; jeg er nemlig RET vild med (og god til) at male – så du siger bare til, og så tænker jeg at du jobber for mig imens?….

  Kommentar af Maude — 27. maj 2018 @ 18:11

  • Æhhh, johhh, hvis ikke du er bange for at miste dit job, så kan vi da godt udføre det eksperiment 😀

   Kommentar af Ellen — 27. maj 2018 @ 18:31

 2. Du havde da fået penslerne til at forsvinde med vilje 😉 Jeg ville faktisk også være ret vild med at male sådan et das. Lige til at overse og ikke så mange dikkedarer. Måske vil du også prøve mit job?

  Kommentar af Fruen i Midten — 27. maj 2018 @ 20:23

  • Okkeja, ikke noget problem – andet end for din arbejdsgiver, måske 😉
   Skal jeg ikke bare offentliggøre det her på bloggen, næste gang her skal males? Der lader til at være frivillige hjælpere nok 🙂

   Kommentar af Ellen — 27. maj 2018 @ 20:46

 3. Lidt ærgerligt, sådan at bruge energi på at kvinde sig op til et kedeligt stykke arbejde, som må aflyses; det havde været rart at få overstået. Jeg har nu heller ikke noget imod at male vægge og den slags reelle ting, det kniber mere med vinduer og alle de f… kanter!

  Kommentar af fiberfryd — 28. maj 2018 @ 10:59

  • Ja, det ville virkelig have været rart, men nu må det vente, til vi har holdt farveseance 🙂
   Alt malerarbejde er kedeligt, men det er da rigtigt, at vinduer er det værste.

   Kommentar af Ellen — 28. maj 2018 @ 16:56


RSS feed for comments on this post.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.