Hos Mommer

24. marts 2018

Sådan er det tit

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 16:54
Tags: ,

Vi kender det nok alle sammen: Man skal fil fest og mangler en ny kjole. Når det er sådan, at man går i byen med det formål at finde et bestemt klædningsstykke, kan man ikke finde noget noget som helst som man kan lide eller som passer – enten en selv eller pengepungen eller begge dele.
Er det derimod sidst på måneden, og pengene er små, finder man masser af ting, man skrækkelig gerne ville eje, hvis man havde mulighed for at købe.
Det var lidt sådan, det var i går. Jeg har flere gange købt tøj i en bestemt forretning herovre, fordi jeg for flere år siden faldt pladask for to af deres mærker.
Hver gang jeg har haft noget med hjem, har købet været forholdsvis uplanlagt.
I går var det planlagt; jeg skulle have et par bluser i mindre størrelser end det har været nødvendigt de sidste 8-10 år.
Men kunne jeg finde noget, jeg kunne lide? Nixen. Typisk, ikke sandt?
Dvs. der var én bluse, jeg kunne lide, men den havde de så ikke i lige netop den størrelse, jeg skulle have. Også typisk. Murphy slog lige til igen.
Jeg gik derfor derfra med uforrettet sag.
Fandt dog lidt som kompensation; bl.a. nogle store påskeæg til børnene.

Nye havemøbler?

Rent tøjmæssigt blev det dermed en billig omgang, men jeg så et havespisebordsæt, som jeg vældig godt kunne lide. Det ville passe særdeles fint oppe i shelteret, men selv om jeg har ledt overalt i det danske cyberspace, har jeg ikke kunnet finde et mage til derhjemme, og ingen af de engelske forhandlere sender til Danmark – hvilket dog ikke overraskede mig.
Måske kunne jeg henvende mig til en dansk forhandler og spørge, om de har mulighed for at tage hjem på bestilling.
Eller … det har de selvfølgelig – sådan noget er altid kun et spørgsmål om prisen, men jeg gider ikke betale en formue for fragt; de skal kunne få det hjem sammen med en større ordre. Det er værd at prøve … jeg har ingen problemer med at se mig selv nærmest flytte ind oppe i shelteret hele sommersæsonen, hvis møbler som disse blev sat derop.

Hængesofa

Charlotte har heller ingen problemer med at se sig selv i sådan en hængedims hjemme i deres have. Nu er den kommet som dobbeltsofa, hvilket er nyt. Ikke for at Tim skal kunne sidde der, som hun sagde med et skævt smil, men nu vil hun kunne lægge benene op og rigtig slænge sig.
England kan noget med visse ting, hvor jeg synes vi halter lidt efter i lille Danmark. De kan mere med hensyn til alt, der har med haver at gøre.

10 kommentarer

 1. Jeg kender ikke rigtig til det du skriver om, idet jeg ikke mener at have optrådt i kjole siden sidste skoledag i 1963.
  Var det ikke en ide at importere 50-100 sæt af de ønskede havemøbler? De skulle nok kunne afsættes i blogland eller dba. Håber du finder udstyret et eller andet sted – både bluser og møblement.

  Kommentar af Jørgen — 24. marts 2018 @ 17:12

  • Haha, jeg tænkte nok, at jeg skulle have specificeret det lidt nærmere 😀
   Johh, det er bestemt en ide, men det kræver godt nok noget af en investering, og jeg tvivler desværre på, at der bliver nogen nævneværdig fortjeneste, selv om jeg burde få en kæmperabat ved køb af 100 sæt. Jeg må se, om jeg kan finde på en eller anden løsning.

   Kommentar af Ellen — 24. marts 2018 @ 17:33

 2. Fint møbel sæt, håber du kan finde det i dk.
  det kan være så svært at finde tøj når man mangler det.

  Kommentar af Anette — 24. marts 2018 @ 21:41

  • Det er altid svært … underligt 🙂

   Kommentar af Ellen — 25. marts 2018 @ 8:31

 3. Det er slemt, når man ikke kan få udgifterne til at slå til. Jeg håber, du finder en løsning.

  Kommentar af Eric — 25. marts 2018 @ 10:24

  • Det er ikke så godt, nej … 😊 vi må se om jeg kan finde ud af noget.

   Kommentar af Ellen — 25. marts 2018 @ 17:17

 4. De bedste indkøb er, når man ikke leder efter noget!
  Men fil fest lyder mere som noget, der kræver arbejdshandsker 😉
  De englændere har noget med haver. Jeg kan dog ikke se mig i det grå haveudstyr… jeg er til det helt enkle. Gerne med plads og comfort… C har den rette indstilling!

  Kommentar af Anne Holtegård — 25. marts 2018 @ 19:14

  • Ganske enig!
   HA – den ‘fil’ havde jeg ikke set 🙂
   Det kan de, til overflod. Jeg synes faktisk, at de grå møbler er pænt enkle, men smag gider vi ikke diskutere – og jeg ville elske at slænge mig i vores shelter med bog eller strikketøj i en lækker og blød havesofa 🙂

   Kommentar af Ellen — 25. marts 2018 @ 19:22

 5. Hvor er det dog ærgerligt, nu du havde set frem til lidt nyt til garderoben! Men du har jo slet ikke tid til at slænge dig i bløde havemøbler – du skal ordne have og farve garn hele sommeren! 😂

  Kommentar af fiberfryd — 28. marts 2018 @ 0:18

  • Hehe, ja, og se til alle mine nysåede farveplanter, men mon ikke der også bliver lidt tid til at slænge sig? Det skal der …

   Kommentar af Ellen — 28. marts 2018 @ 7:25


RSS feed for comments on this post.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.