Hos Mommer

15. marts 2018

Det er i dag et vejr, og … vinden blæser

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 16:19
Tags: , ,

I går var det hæderligt vejr, selv om solen kun sporadisk lod os vide, at den stadig eksisterede.
Det har den ikke ladet os vide i dag, og det er ikke et vejr for forårshungrende folk som mig. Den er nok blæst helt væk, for det var dog pokkers til blæsevejr, selv om det ‘bare’ er 11 m/sek., hvilket en vestjyde vel kun har et overbærende smil tilovers for.
Ikke desto mindre føles det for os dødelige som ÷16° – så kan jeg bedre forstå, jeg var ved at dø, da vi gik de få meter fra bilen og hen til Jysks hoveddør, da vi var et smut i Køge for at investere i nye hovedpuder til John og til gæsteværelset.
Isen har skruet sig op ude på fjorden pga. vinden, men jeg nægter ganske enkelt at gå ned og tage billeder af det. Det ser for så vidt ganske nydeligt ud, men af en eller anden grund synes jeg ikke, den slags vinterfænomener er passende på en dag i midten af marts.

Da vi var hjemme igen fra Køge, blev der tændt op i brændeovnen, brygget en kopkaf og hanket op i strikketøjet. That’s it, folks! Der vil derfor intet ske i dag, der er værd at skrive om, så dagens indlæg afsluttets blot med en fin illustration af de sociale medier, som de så ud i min ungdom (jeg skrev først ‘min barndom’, men Post-it-lapperne blev ikke opfundet, før jeg rundede de 20 år, så jeg så mig nødsaget til at skubbe tiden lidt frem).

Sociale medier i gamle dage

Faktisk er jeg ret vild med tegningen – det er godt tænkt.

14 kommentarer

 1. Foursquare, Imgur og Reddit har jeg kun hørt om, ikke oprettet konti i. Det må være tegn på alderdom. Jeg plejede ellers altid at oprette konti, hver gang jeg hørte om et nyt socialt medie. Ikke at jeg bruger ret meget mere end FaceBook, og selv det har jeg begrænset noget i forhold til tidligere.

  Jeg synes også tegningen er sjov, men den holder jo ikke helt vand. Post-its nåede aldrig frem til ret mange, håndskrevne breve ej heller! 🙂

  Kommentar af henny894 — 15. marts 2018 @ 18:08

  • Så ved du mere end mig, men det overrasker mig nu ikke …
   Twitter har jeg aldrig set lyset i, og nu, hvor det er Trumps yndlingskommunikationsmiddel, kunne jeg endnu mindre forestille mig at nærme mig det!
   Du har ret, men mon ikke det også er vigtigst, at den er sjov? 🙂

   Kommentar af Ellen — 15. marts 2018 @ 18:37

 2. I min optik er det en helt perfekt dag, du har haft! ❤️

  Kommentar af Maude — 15. marts 2018 @ 19:12

  • Johhh, jeg ved jo godt, hvad du mener, men altså, den blæst og den kulde!

   Kommentar af Ellen — 15. marts 2018 @ 19:37

 3. Enig, Kong Frost burde abdicere. Han blander sig utidigt i vores forår.

  Kommentar af Eric — 15. marts 2018 @ 19:35

  • Han er godt nok stædig, er han!

   Kommentar af Ellen — 15. marts 2018 @ 19:37

 4. Jeg skal love for at det blæser. Det buldrer i træerne bag huset. Det går lige gennem tøjet, så efter en tur ud med skrald er det nødvendigt med varm kaffe og strikketøj 😉
  Meget rammende tegning, selvom jeg må indrømme at Imgur, foursquare, Tumblr, Reddit ikke er kendte for mig. Jeg nøjes med Facebook og Instagram. Twitter har jo nærmest fået et dårligt image på det seneste!

  Kommentar af Anne Holtegård — 15. marts 2018 @ 19:58

  • Også hos jer? Her bliver det værre og værre! Desværre …
   Jeg kendte heller ikke dem alle, men dog de fleste – og enig i det med Twitter – gad vide, om de ikke lider ‘tab’ pga. den forfærdelige mand?

   Kommentar af Ellen — 15. marts 2018 @ 21:14

 5. En dag – og i dag og i morgen med – til varm chokolade og puslespil, hvis jeg skulle bestemme 🙂 Mht. sociale medier bruger jeg de færreste og kender slet ikke resten. Var der nogen, der sagde antik? 😉

  Kommentar af Fruen i Midten — 16. marts 2018 @ 8:52

  • Du må gerne bestemme – i hvert fald i dag med … det er værre end i går, og fjorden er kravlet betydeligt nærmere vores hus! (Dog på ingen måde bekymrende.)
   Ikke antik. Ikke spor. Ikke dig. Men en anelse stædig, måske? 😉

   Kommentar af Ellen — 16. marts 2018 @ 9:14

 6. antikvitet, stædig, eller bare doven? Jeg kender få, hørt om lidt flere og resten aner jeg ikke hvad er 🙂 God blæsende fredag aften

  Kommentar af Lene — 16. marts 2018 @ 20:13

  • Det er også ligemeget … og tak … nu er det blevet en solfyldt og stille lørdag morgen, og det er skønt 🙂

   Kommentar af Ellen — 17. marts 2018 @ 8:24

 7. Det er muligvis et værre vejr i dag end hin anden dag. Ikke her, men på dine kanter. Her blæser det pokkers koldt, men en del sol hjælper lidt.

  Kommentar af Jørgen — 17. marts 2018 @ 14:36

  • Vi er ikke hjemme, men har talt med Søren i Faxe Ldpl. … det er ganske rigtigt et skrækkeligt vejr nede ved os.

   Kommentar af Ellen — 17. marts 2018 @ 18:55


RSS feed for comments on this post.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.