Hos Mommer

12. februar 2018

Det kan hurtigt gribe om sig …

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 17:01
Tags: , , ,

Jeg købte det perfekte iPad-cover i Lemvig i november – det var ikke for stort og tykt, men beskyttede skærmen godt nok. John kunne ikke forstå, at jeg ikke ville have et som hans, men det har jeg altid syntes gjorde den fine, lille iPad alt for tyk og klodset.
Det var som sagt perfekt – lige indtil det gik i stykker. Efter bare 2½ måneds brug. Sikke noget klamp. Det nærmest splintrede i hjørnerne, hvilket for det første ikke er særlig håndvenligt og for det andet kunne ipadden nu så let som ingenting glide ud af coveret og falde på gulvet. Ikke smart.
Jeg kapitulerede og vi satte kursen mod Næstved.
Heldigvis havde jeg taget ipadden med, for der skal ingenting til, før coveret ikke passer 100 %, kunne vi konstatere, da vi skulle have til ungernes nye ipadder til jul. Det viste sig ganske rigtigt også, at den iPad, jeg købte i maj, ikke laves mere, så der var kun ét cover, der passede. Jeg skal da lige love for, at tingene går hurtigt! Så hurtigt, at selv Elgiganten er irriteret, fordi de føler sig tvunget til at nøjes med at have ét standardcover på lager.
“Køb et på nettet”, sagde den unge gut, men der havde jeg kigget, og der var ingen, jeg kunne lide, så jeg tog et cover mage til Johns.

image

Jeg var efterhånden løbet tør for en masse forskellige madvarer, både til lager og de friske, så vi snuppede lige Bilka, nu vi var kommet til staden.
Dér fik jeg da så sandelig lige lagt en del penge, men nu er stort set samtlige lagre, inklusive fryseren, også fyldt op til den næste måneds tid eller to – bortset selvfølgelig fra mælk og grønt og lignende, som løbende må købes.
Heldigvis ved jeg, hvad jeg normalt giver for langt de fleste husholdningsting og madvarer, så jeg kan gennemskue, hvad der er gode tilbud og hvad der ikke er. Bilka er sådan et sted, hvor man ikke skal have huskeseddel med, for godt nok har de mange rigtig gode tilbud, men der er også meget, der koster præcis det samme som i Meny eller Brugsen, så man skal kende sine varer og priser, for man sparer ikke voldsomt meget, hvis man køber alt i denne forretning. De skal jo også leve. Min huskeseddel var derfor mere i retning af tjek skraldeposer – kokosmælk – smør, osv. osv. Jeg hev alt det i vognen, hvor jeg virkelig sparede penge. Så har jeg dejlig lidt dårlig samvittighed over at bruge så mange penge på én gang.
Jeg tror, jeg sparede 30-35 % i forhold til, hvad jeg normalt skulle have givet for de pågældende varer.
Og så ødelagde jeg hele spareplanen ved at købe en elektrisk spiralizer. Sådan en har jeg længe haft kig på, for jeg savner i den grad én, bl.a. når jeg skal omdanne en courgette til courgetti, som vi spiser en del af. De har bare været for dyre til nærige mig, men lige nu koster en Melissamodel 199 kroner mod normalt 549 kroner. Det var selvfølgelig bar’ løgn, at man sparede de påståede 350 kroner, men man sparer rent faktisk 300 kroner for den model, så det var okay – og dermed min for-fødselsdagsgave fra mig til mig.
Altid rart at få noget, man ønsker sig …

10 kommentarer

 1. For-fødselsdagsgaver fra én selv er bare det BEDSTE!! ❤️ Flere af dem!

  Kommentar af Maude — 12. februar 2018 @ 17:43

  • Nemlig. De er altid gode 🙂

   Kommentar af Ellen — 12. februar 2018 @ 18:10

 2. Genvordigheder er glimrende. Således medfører et defekt dækken indkøb af et apparat der kan lave en squash om til en 50 meter lang strimmel. Og heldigt var det at det meste af apparatet blev betalt med besparelser. Ikke dårligt, ikke dårligt. Så bliver der plads til endnu en fødselsdagsgave før tid. Hvad mon John finder på?

  Kommentar af Jørgen — 12. februar 2018 @ 20:20

  • Jeg synes også selv, at det var ret smart 🙂
   John har ikke fundet på – det har jeg, og jeg har allerede fået … en elektrisk garnnøgleopvindingsmaskine. Det var en kombineret jule- og fødselsdagsgave, fordi den er halvdyr.

   Kommentar af Ellen — 12. februar 2018 @ 21:42

 3. Jeg tror du er en rigtig indkøbshaj 🙂

  Kommentar af Lene — 12. februar 2018 @ 21:18

  • Jeg kan godt se, at det ser sådan ud, men det er mere af nød end af lyst – der skulle jo gerne være råd til at rejse 🙂

   Kommentar af Ellen — 12. februar 2018 @ 21:43

 4. Ren win win. Besparelser og ønskeindkøb.
  Jeg har ikke kunnet se det geniale i de spiralizers mm.. Men til den pris kan der da eksperimenteres. Og det lyder til at I bruger den meget. Hvordan smager courgetti? Er der noget struktur? Jeg ville jo sidde og tænke på min spaghetti!

  Kommentar af Anne Holtegård Clausen — 13. februar 2018 @ 10:10

  • Det ser jo flot ud, og det, at grønsagerne kommer som tynde strimler, gør dem lidt mere spiselige, både i overført og bogstavelig betydning.
   Courgetti smager som courgetter, men hvis man hårdtsteger dem i et minuts tid med nogle krydderier, bliver det meget lækkert, synes vi – man skal ikke tænke på pasta, for sådan er eller smager det ikke, men det er godt tilbehør til kød og behøver ingen dyppelse 🙂

   Kommentar af Ellen — 13. februar 2018 @ 10:22

 5. Courgetti er dejligt tilbehør, men jeg nøjes med en hånddrevet udgave – jeg skal selvfølgelig også kun lave til mig selv 😉

  Kommentar af fiberfryd — 13. februar 2018 @ 23:52

  • Hehe, ham Peter er altså en stædig rad 🙂

   Kommentar af Ellen — 14. februar 2018 @ 9:04


RSS feed for comments on this post.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.