Hos Mommer

2. november 2017

Nu bliver det for fjollet

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 17:00
Tags:

I dag var vi i Meny i Faxe.
Her kunne vi se nedenstående skilt i deres bagerafdeling.
Nu bliver det simpelthen for fjollet – hvad mener de dog med frilandsbrød?

Nårhh jo – det skriver de selvfølgelig, fordi det er noget helt specielt korn. Det har nemlig stået ude på marken, lige fra det blev sået, til det blev høstet.
Da såsæden blev lukket ud af sækken, dansede det selv ned under jorden af ren og skær glæde over friheden.
Eller noget … har I et andet bud?
Du godeste, siger jeg bare …

P1000212

Reklamer

18 kommentarer »

  1. Mener du ikke frilandsbrød, men skriver friluftsbrød! 😉
    Mvh.

    Kommentar af Kristine — 2. november 2017 @ 17:08 | Svar

    • Jo, selvfølgelig! Tak – jeg har åbenbart været alt for forarget over frilands-/friluftspjattet;-)

      Kommentar af Ellen — 2. november 2017 @ 17:46 | Svar

  2. Enig. Man skulle jo tro, at al rug bliver dyrket på friland – så alle rugbrød er vel i den kategori 🙂

    Kommentar af www.randiglensbo.dk — 2. november 2017 @ 17:32 | Svar

    • Det vil jeg også umiddelbart tro 🙂

      Kommentar af Ellen — 2. november 2017 @ 17:46 | Svar

  3. Hahaha!… 😂

    Kommentar af Maude // skøreliv.dk — 2. november 2017 @ 17:39 | Svar

  4. Mon man tager fejl af en and, en frilandsand og et rugbrød? Ellers er forklaringen måske at man har givet et rugbrød et lidt sært navn. Det er ikke nyt, jvf, søgning, men det bliver det vist ikke bedre af.

    Kommentar af Jørgen — 2. november 2017 @ 20:15 | Svar

    • Nu blev jeg jo nødt til at google, og flere af de 32 hit var fra Faxe, så det er nok især en enkelt bager, der har misforstået et eller andet 🙂

      Kommentar af Ellen — 2. november 2017 @ 20:57 | Svar

  5. Det var dog det skøreste, jeg har set. Du spurgte ikke?

    Kommentar af betty — 2. november 2017 @ 23:46 | Svar

    • Nej, det gjorde jeg ikke 😉

      Kommentar af Ellen — 3. november 2017 @ 07:50 | Svar

  6. Måske er brødet bagt på friland – åben ovn, langt ude på en mark ? 😉

    Kommentar af Fruen i Midten — 3. november 2017 @ 06:18 | Svar

    • Det er nok forklaringen 🙂

      Kommentar af Ellen — 3. november 2017 @ 07:51 | Svar

  7. Måske er opskriften snuppet fra TV2 programmet Friland??? Det kræver da en forklaring og du er, om nogen, kvinden, der kan kringle den ud af bagermesteren 😉

    Kommentar af fiberfryd — 3. november 2017 @ 10:43 | Svar

    • Det var da en forklaring, der ville kunne accepteres – jeg kan godt se, at jeg er nødt til at spørge …

      Kommentar af Ellen — 3. november 2017 @ 11:29 | Svar

  8. De må jo tro, kunderne ikke er helt gennembagte på den øverste etage.

    Kommentar af Kirsten — 3. november 2017 @ 15:55 | Svar

    • Ja … at de er fyldt med dej i stedet for hjerne.

      Kommentar af Ellen — 3. november 2017 @ 17:09 | Svar

  9. Vorherre bevares.

    Kommentar af Eric — 3. november 2017 @ 17:09 | Svar


RSS feed for comments on this post.

Fyr løs! Din kommentar er meget værdsat

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.