Hos Mommer

6. juli 2017

Mens vi venter på g…

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 17:12
Tags: , , ,

Blå og grå hueDet er nærmest ved at blive til en pensionistvise, dette her … jeg går og venter og venter. Ikke på Godot. Ikke på besøg af mit barn. Jeg venter på garn. Og jeg synes de er sløve, dem jeg har fundet denne gang – det er nemlig ikke den samme som til Find Your Fade, fordi jeg vil have det dyre garn billigst muligt, men jeg skulle nok ikke have sparet de sidste kroner … jeg afgav ordren 1. juli, og jeg har endnu intet hørt om ordreafsendelse. Så tjekkede jeg, om de havde trukket pengene, men det havde de ikke. For lidt siden kom der dog en elektronisk faktura fra dem, men de havde ikke givet mig de lovede 15 % i rabat på den første ordre for at tilmelde mig nyhedsbrevet. Den slags har jeg ingen skrupler over – jeg framelder det igen om ikke så længe, og egentlig har jeg lyst til at bestille det garn hos den anden leverandør og lave denne ordre om til et fortrydelseskøb, når de engang får taget sig sammen til at afsende min ordre. Sløve padder! De andre afsendte samme dag, de modtog ordren.
I mellemtiden har jeg brugt prøveindkøbet af Baby Merino plus lidt mere af samme garn fra lageret til en hue til hver af børnebørnene. De elsker huerne, de fik sidste vinter, af dette garn, så de skal selvfølgelig have nogle flere. Aubrey flytter nærmest ind i dem det meste af vinteren, fordi de er så bløde.

IMG_6631

Jeg sidder oppe på terrassen og strikker – det er alt for varmt nu til havearbejde. Den form for husmormotion udførte jeg i formiddags, hvor jeg tog et par timer eller tre i bedene. Det må være nok for i dag – man er vel pensionist! Eller noget … det er jeg jo faktisk først til næste år.

IMG_6638  IMG_6640

Hvad er der med de der tidsler? Bier og sommerfugle elsker dem ubetinget. Jeg forstår godt, at man anbefaler tidsler, hvis man ønsker besøg af mange bier og sommerfugle i sin have – der er konstant et mylder i den fine, blå mandstro. Desværre ikke af så mange sommerfugle, for vi har næsten ingen, men masser af (humle)bier og svirrefluer. Jeg ser ikke mange honningbier, men de specialiserer sig vist også i enkelte blomsterarter, mens humlebier er knap så kræsne og tager, hvad de kan få. Til gengæld er det lige før, at de fleste af de 29 arter humlebier, der findes i Danmark, kan ses i vores have, så jeg er glad for vores tidsler. Jeg troede indtil for nylig naivt, at en humlebi var en humlebi, men jeg kan godt se, at der er forskel på dem, der sidder og mæsker sig i min mandstro. Der er større og der er mindre humlebier og de har mange forskellige farvetegninger.

12 kommentarer

 1. Jeg har ventet på mange ting gennem livet, men godt nok aldrig garn … håber det er ventetiden værd

  Kommentar af Fru Z — 6. juli 2017 @ 17:45

  • Hehe … det gør jeg tit 🙂

   Kommentar af Ellen — 6. juli 2017 @ 17:47

 2. Håber det dukker op på et tidspunkt… Eller snart, selvfølgelig! Det lyder ellers som om I har haft en skøn sommerdag, og dejligt ser det ud! ☀️

  Kommentar af Maude // skøreliv.dk — 6. juli 2017 @ 18:51

  • En SKØN sommerdag – en af de helt rigtige af slagsen 🙂

   Kommentar af Ellen — 6. juli 2017 @ 19:31

 3. Langsommelige leveringer fra netbutikker er efterhånden snart et no-go. Men det er jo så på den anden side det gode garn …

  Kommentar af conny — 6. juli 2017 @ 22:20

  • Det er det gode garn, ja, men det kan jo også fås andre steder …

   Kommentar af Ellen — 7. juli 2017 @ 9:43

 4. Tænk de ikke har sendt det endnu
  ja bier kan (med mindre vitale single bierne) bedst lide store samlinger af den samme blomst som de alle kan flyve ud til.

  Kommentar af Anette — 7. juli 2017 @ 0:53

  • De er mig noget sløve i optrækket.
   Store samlinger kan vi ikke klare her – undtagen når timianen blomstrer.

   Kommentar af Ellen — 7. juli 2017 @ 9:44

 5. Surt, at de er så længe om så lidt. Det er godt nok ferietid, så måske er det grunden?
  Du har sikkert hørt, at det er vigtigt at forberede sig til pensionen, så betragt du bare dasedagen som en slags træning! (Det lyder oven i købet også imponerende: ‘I dag har jeg trænet’ 😉)

  Kommentar af fiberfryd — 7. juli 2017 @ 8:45

  • Jah … joh … det er da en mulighed, selvfølgelig. Det havde jeg ikke lige tænkt over i min irritation.
   HA – ja, det er da det, jeg skal sige – og så bare håbe på, at ingen spørger hvad jeg har trænet i … hvilket nok er ret usandsynligt, når man kender min holdning til den slags 🙂

   Kommentar af Ellen — 7. juli 2017 @ 9:46

 6. Du må da dykke ned i dit garnlager og finde på noget andet at strikke 😉 Og nu må jeg hellere gå ud og få lavet noget husmodermotion, de siger jo, at der kommer regn.

  Kommentar af Lene — 7. juli 2017 @ 8:59

  • Jeg skal nok finde noget, men det skal jo helst være småprojekter, for lige pludselig er garnet der forhåbentlig 🙂
   God fornøjelse med husmormotionen!

   Kommentar af Ellen — 7. juli 2017 @ 9:47


RSS feed for comments on this post.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.