Hos Mommer

26. juni 2015

Nu ryger den!

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 15:32
Tags:

Det er campingvognen, der ryger … nu skal den sælges, for vi har endegyldigt erkendt, at vi ikke får brugt den.
Det var alle tiders ferie- og weekendløsning, da jeg var i kemobehandling med deraf følgende udrejseforbud i 2013, men efter ophævelse af det, samt pga. købet af Den Stråtækte må vi indse, at vores tid ikke længere er til campinglivet. Rækkehuset var ingen af os særlig interesserede i at opholde os i mere end højest nødvendigt, men det har ændret sig nu, hvor vi ikke har spor imod at være hjemme – og vi stadig har Sverige og udover det rejser en del. Vi ville have kørt til Nordkap i den i år, men der skete lige noget, der ændrede de planer, så i stedet øremærker vi nogle af campingvognspengene til atter en gang at leje en autocamper for at køre højt mod nord – måske til næste år, hvem ved? Det er godt nok blevet lidt mere attraktivt at tilbringe sommeren i egen have og så rejse på andre tidspunkter.
Er der nogen, der vil købe en ikke særlig meget brugt campingvogn? Med alt udstyr? Som i alt, hvad man har brug for til et godt campingliv? Det er en halvgammel svend – Dethleffs Beduin 580 (twinbeds; den ene med elevation) fra 2001, men den ser fin ud. Med mover, fortelt, ekstra forteltskab, oversejl, to tæpper (til fortelt og når man kun bruger oversejlet), køkkenudstyr, tv og meget mere. Vogne af samme mærke og årgang har vi set forskellige steder til mellem 60.000 og 70.000 kroner, men det er med mindre udstyr, end vi giver med i købet, og vi vil sælge den meget, meget billigere. Send mig en mail, hvis det har interesse.
Ellers er planen at overdrage den på søndag til forhandleren, vi købte den af; så må han klare salget for os.

P1070073P1070077

Den bliver så fin, så fin, når John er færdig med at vaske den – og jeg er færdig med at gøre den ren indvendig, men det er udvendigt, den er slem.
Det er med den lige som med det hjemlige: John står for udvendigt husvedligehold og jeg for indvendigt – i det store og hele … vi kan godt finde ud af at hjælpe hinanden, men sådan noget som højtryksspuling synes jeg ikke er særlig sjovt, mens manden intet har imod det – jeg tror, at legebarnet kommer lidt op i ham.
Det tog os lidt tid at tage beslutningen, fordi vi begge både ville og ikke ville … både sælge og alligevel helst ikke sælge, men nu har vi som sagt erkendt, at vi ikke har eller vil tage os tiden til at campere. Så længe vi kan, vil vi hellere rejse steder hen, hvor vi ikke kan tage campingvognen med … siger vi og kører snart til Bretagne, men derfra kører vi op til englænderne, hvor vi ikke har brug for en campingvogn.

Reklamer

20 kommentarer

 1. Det er noe med det. Å ha noe å dra på hele tiden.
  Tvi tvi med salg 🙂

  Kommentar af Mormor — 26. juni 2015 @ 16:28

  • Tjah, sådan er det jo … men tak 🙂

   Kommentar af Ellen — 26. juni 2015 @ 16:38

 2. Man skal være realist. Det er der mange, der er, men ikke alle tager konsekvensen og handler. Hatten af for det.

  Kommentar af Eric — 26. juni 2015 @ 17:27

  • Tak, men det er da ret fjollet at have en campingvogn stående, man ikke bruger!

   Kommentar af Ellen — 26. juni 2015 @ 17:48

 3. Ja, vI regner med at anskaffe en (hvis det går som præsten prædiker), men kun en bette sag, for ellers skal vi også til at købe en stor (læs kraftig) bil, og det bliver for dyrt os. Det er ellers et rigtig godt tilbud, så pøj-pøj med salget 🙂

  Kommentar af fiberfryd — 26. juni 2015 @ 20:05

  • I kan få vores bil for 40.000 kroner + 45.000 for campingvognen. Var det noget? Vi er faktisk i gang med at se på en anden bil, så vi mener det … og det er (også) et godt tilbud! Tænk at få både kraftig bil og pæn campingvogn for 85.000 kroner – det burde egentlig slet ikke kunne lade sig gøre 🙂

   Kommentar af Ellen — 26. juni 2015 @ 21:13

   • Haha, Ellen, der var du hurtig! Men nej, ellers tak for det virkelig gode tilbud (som ærligt talt næsten er for godt at sige nej til). Vi er altså nødt til at vente til Peter jobstopper og det varer altså nogle år endnu 😉

    Kommentar af fiberfryd — 29. juni 2015 @ 23:54

    • Det var alligevel heldigt, for vi har handlet bil og skal hente den nye i dag 😉 – og campingvognen står hos forhandleren nu …

     Kommentar af Ellen — 30. juni 2015 @ 09:03

 4. Pøj pøj ned salget…. Vi har sat vores til salg ude på campingpladsen. Kun en henvendelse! Så vi håber stadig på noget sommervejr og gang i campinglivet, med dertil hørende lyst til at købe campingsvogn!

  Kommentar af Anne Holtegård — 26. juni 2015 @ 20:38

  • Næh, det danske vejr indbyder ikke just til campingferie for tiden, men det ændrer sig forhåbentlig. På den anden side: Alle dem, der færdes på en campingplads, har vel allerede en vogn, så måske skulle I sætte den et andet sted?

   Kommentar af Ellen — 26. juni 2015 @ 21:15

 5. pøj pøj med salget. Jeg har haft mange gode ferier i vores campingvogne, men jeg savner det ikke i dag.

  Kommentar af Lene — 26. juni 2015 @ 22:26

  • Tak, der var faktisk en del nostalgi med i billedet, da vi købte denne her, men nu har vi kapituleret 🙂

   Kommentar af Ellen — 27. juni 2015 @ 09:26

 6. Jeg kan sagtens følge dig/jer, men vi har og egentlig bliver den brugt alt for lidt, men det vidste jeg, da vi købte den. Det er på mange måder et frit liv, men det kan man jo også have på andre områder, så vi prøver at fordele det. Campinglivet er jo i vækst, måske ser det, indtil nu, lidt sort ud i år, p.g.a. den manglende sommer, men den kommer vel? Så held og lykke med salget.

  Kommentar af Pigen fra landet — 27. juni 2015 @ 08:38

  • Er campinglivet voksende? Det lyder godt – måske er der så også en eller anden, der vil købe en gammel vogn 🙂
   Vi beholdt den i første omgang, fordi vi ville gøre det samme som jer: komme mere rundt i Danmark, men det er jo bedst om sommeren, hvor vi hellere vil koncentrere os om DK og S.

   Kommentar af Ellen — 27. juni 2015 @ 09:29

 7. Selvom vi har hele dagen (og natten) til egen rådighed, er der næsten ikke tid nok til det hele.
  Pensionister er et travlt folkefærd 🙂
  Held og lykke med salget.

  Kommentar af Kisser — 27. juni 2015 @ 09:24

  • Ja, vi har sgu for travlt, Kisser. Eller lever vi bare langsommere, så vi derfor når mindre? Det er i givet fald heller ikke så tosset 😉

   Kommentar af Ellen — 27. juni 2015 @ 09:30

 8. Det er da også forbløffende så travlt man har med alting, når man er pensionist. Men kan man ikke udtrykke det på den måde, at I har andre huse, hvortil Camping-vogn ikke behøves? Jeg har altid anset camping-vognen for at være en slags flytbart sommerhus i modsætning til et telt som er lettere at transportere 🙂

  Kommentar af Donald — 27. juni 2015 @ 16:04

  • Ja, er det ikke? Utroligt, at vi har haft tid til at gå på arbejde!
   Du har så fuldstændig ret: En campingvogn er også i vores hoveder hvis man har en lejlighed (eller et lille rækkehus), så med to lidt større huse og haver har vi rigeligt at se til, plus ikke så meget ‘hverdagsudlængsel’ som tidligere 🙂

   Kommentar af Ellen — 27. juni 2015 @ 18:26

 9. Jeg håber, I finder gode købere. Vi er ikke til at køre med vogn, selvom campinglivet har været vores ferieliv i en periode.
  Med jeres huse og englændere at besøge er det jo nærmest naturligt, at I ikke også har tid til at ligge og rakke rundt med campingvogn.

  Kommentar af conny — 27. juni 2015 @ 20:14

  • Sådan var det jo også for os, men tiderne og omstændighederne har ændret sig for meget.
   Næh, der er altså ikke tid til det hele 🙂

   Kommentar af Ellen — 27. juni 2015 @ 23:22


RSS feed for comments on this post.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.