Hos Mommer

28. oktober 2014

Nyt køkken stærkt på vej

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 19:18
Tags: ,

John måtte tidligt op og afsted i morges for at lukke køkkenmontøren ind klokken 8.
Han kom først hjem igen klokken 16, for selv om der ikke blev sagt noget om, at vi skulle være der for at hjælpe, viste det sig, at han var glad for at have John til at holde et eller andet indimellem.
Og selvfølgelig opstod der et spørgsmål eller to undervejs, som der skulle tages stilling til.
Montøren ville starte tidligt og så hellere arbejde 10-12 timer frem for at køre den lange vej fra Nordsjælland igen i morgen. Der var dog et par ting, der drillede, så han kommer rent faktisk igen i morgen, men der må han klare sig selv, for det er sidste dag, englænderne er her – de skal være i lufthavnen senest kl. 14.

202N00274.107 

Jeg er naturligvis supernysgerrig, men må styre mig til senere – enten kører vi ned i morgen og kigger, eller også må jeg pænt vente til torsdag … nu må vi se … men det bliver langt bedre. John tog en del billeder undervejs. Jeg er glad for, at jeg (også her) insisterede – jeg kunne bare ikke snuppe den grønne farve.

Nyt køkken (5)Nyt køkken (8)

Børnene har leget ‘gård’ det meste af dagen. De fik hver en traktor med ladvogn i dag, og hele stuen er nu omdannet til marker og hvad man ellers har brug for som landmand. De fik bønner og pasta i utallige variationer, mine slebne sten, som fint passede i forholdet, og de inddrog de fleste af husets små beholdere og bordskånere. Jeg husker ikke alle funktionerne, men børnene havde helt styr på det, hvilket naturligvis er det vigtigste.

P1030947

På et tidspunkt gik det galt med linserne. Undskyld … årets kornhøst … vognen væltede, og der var linser korn over et temmelig stort areal.
Det sviner ikke som sådan, men de fleste landede på tæppet med en gevaldig spredningsevne, og støvsugeren befinder sig desværre nede i Den Stråtækte lige nu, så vi må vente med at få det hele samlet op igen. Sagde jeg.
Det ville Anna alligevel ikke have. Hun begyndte at samle op med hænderne, mens hun med engleansigtet monteret erklærede, at hun nok skulle hjælpe os med at få solgt huset.
Hun har sikkert hørt os tale om, at her altid skal være ryddet pænt op, hvis der nu skulle komme nogle eventuelle købere.

P1030946

Reklamer

18 kommentarer

 1. Det bliver sandelig et flot køkken. Den grønne er ganske rigtigt ikke god.

  Tænk at kunne fare rundt i hele Mommers stue og lege “gård” med pastaskruer mv. Der er ikke noget at sige til, at dagene går stærkt, når de er her.

  Utroligt smukt tæppe på det nederste billede.

  Kommentar af Stegemüller — 28. oktober 2014 @ 20:10

  • Nej, den er bestemt ikke god 🙂
   De er smaddergode til at bruge de enkleste midler til de mest komplicerede lege.
   Tak – det er er restetæppe, men det kan også blive godt.

   Kommentar af Ellen — 28. oktober 2014 @ 20:39

 2. Så fik du din vilje… igen.. ;-D

  Kommentar af Inge — 28. oktober 2014 @ 20:21

  • Schyyy, Inge, lad endelig ikke John se din kommentar 😉

   Kommentar af Ellen — 28. oktober 2014 @ 20:39

 3. Der kommer orden på mere og mere – og måske hjælper oprydningen efter gårdlegen og uheldet på salget af huset. Lad os håbe det.

  Kommentar af Jørgen — 28. oktober 2014 @ 20:37

  • Med køkkenet blev vi færdige i stueetagen, og vi mangler kun to rum (af fem) på førstesalen, så nu vil vi ganske rigtigt gerne snart flytte!

   Kommentar af Ellen — 28. oktober 2014 @ 20:40

 4. De små glimt af nyt køkken giver forventninger!
  Min tanke om de små stuegulvslandmænd var, at jeg ikke kan mindes nogen her lege landmand… det lå slet ikke i deres verdensbillede. De legede rummænd og brandmænd…. Senere soldater og hengemt nytårsskyts blev brugt til at sende bamser på lufttur!

  Kommentar af Anne Holtegård — 28. oktober 2014 @ 20:55

  • Børn leger jo det, de har i deres hverdag, og A&A bor i en lillebitte landsby omgivet af marker. De elsker at se maskinerne arbejde – men dine børn har da vist heller ikke manglet fantasi 🙂

   Kommentar af Ellen — 28. oktober 2014 @ 22:03

 5. Flot køkken der er på vej. Og fantasifulde børn 😉

  Kommentar af Betty Schou — 28. oktober 2014 @ 22:03

  • Ja, det bliver dejligt – og det er dejligt at se børns fantasi udfolde sig for fuld kraft 🙂

   Kommentar af Ellen — 28. oktober 2014 @ 22:04

 6. Det bliver spændende at se hvad John og køkkenmanden har kreeret! Hvor er det herligt at de to unger leger så utroligt godt sammen – med stor fantasi og kompleksitet. Jeg tror de supplerer hinanden godt 🙂

  Kommentar af fiberfryd — 29. oktober 2014 @ 02:20

  • Det glæder jeg mig til at se 🙂
   De er rigtig gode, de små … og deres mor var lige så god til fantasilege – det er meget underholdende at observere.

   Kommentar af Ellen — 29. oktober 2014 @ 10:31

 7. Sikke noget rod at vælte med en kornvogn midt i høsten! Godt, det ikke var virkelighed, men kun leg, hvor den slags er ekstra sjovt 🙂 Jeg krydser fingre for, at Annas oprydning får en positiv effekt på hussalget.

  Kommentar af Fruen i Midten — 29. oktober 2014 @ 09:51

  • Ja, det var vældig morsomt 🙂
   Uha, det kunne være dejligt!

   Kommentar af Ellen — 29. oktober 2014 @ 10:32

 8. Ih, hvor bliver det dejligt med det nye køkken. Og det lyder ikke til, at I oplever det dér mareridtsagtige, som jeg fortalte om på bloggen forleden… Det KAN vel også lade sig gøre… 😉

  Kommentar af Mia Folkmann — 29. oktober 2014 @ 10:09

  • Nej tværtimod var det en særdeles både flink og kompetent herre, der kom og monterede det i går.

   Kommentar af Ellen — 29. oktober 2014 @ 10:39

 9. Heldige unger, at mommer lige finder afgrøder til dem i køkkenskufferne. Og selvfølgelig hænder det at en vogn vælter….
  Jeg er helt sikker på at en opvækst i landlige omgivelser er godt for børn, og dine dejlige virker til at have fået fuldt udbytte af den. Skønne unger!
  Jeg tror nok, jeg også havde valgt den grønne farve fra (tror nok? århundredets underdrivelse!).

  Kommentar af Den Gamle Krage aka Ellen — 29. oktober 2014 @ 10:32

  • Afgrøder kan man altid finde 😉
   Det er vi også sikre på alle sammen, at det er – det var derfor, C&T flyttede fra London, hvor ingen af dem kunne drømme om at lade børn vokse op. Det havde været alle tiders at bo der, mens de bare var de to, men hver ting til sin tid 🙂
   ja, ikke? Den var skrækkelig!

   Kommentar af Ellen — 29. oktober 2014 @ 10:44


RSS feed for comments on this post.

Blog på WordPress.com.