Hos Mommer

18. maj 2014

Besøg på Reersøgalleriet

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 18:25
Tags: , , ,

ReersøgallerietFor et stykke tid siden kom jeg i tanke om, at der da vist var noget med en aftale om en fotoudstilling på Reersøgalleriet i august. Det kræver en del forberedelser og jeg var da også så småt begyndt, men var ikke nået specielt langt, inden der kom en omgang strålebehandling og pludselig også en hushandel i vejen. Jeg/vi får rigtig travlt med meget andet både op til og fra og med den 1. august, så jeg skrev til Helle Kjærulff, at jeg gerne ville tale med hende – jeg ville ikke bare ringe eller skrive i en mail, at jeg helst så det udsat et års tid.
Hun inviterede os derned i dag, hvor vi blev trakteret med kaffe og hjemmebagte boller i deres store skønne udestue med et temmelig omfangsrigt figentræ med en million frugter. Og jeg overdriver som bekendt aldrig, ved I nok … Helle havde fuld forståelse for min situation, så vi parallelforskød aftalen et år. Eneste ‘betingelse’ var, at de måtte komme ned og se Den Stråtækte, når vi var kommet på plads.
Det lovede vi naturligvis.

Reersøgalleriet (2)Reersøgalleriet (1)

Den store træskulptur foran galleriet har Hr gallerimedejeren selv skåret ud, med bistand fra tre andre gutter. Alle fire er blevet foreviget i ler og står nu ved siden af og holder øje med den flotte skulptur.
Det tog dem fem år, hvor de arbejdede på den hver fredag. De blev færdige i 2005, men de mødes stadig hver fredag, både de fire og de mange, der bare sad og kiggede på, at arbejdet skred frem – en sjov og hyggelig tradition.

2014 - 17 maj

Det gode vejr fortrak i dag – de sidste to-tre timer har det styrtregnet, så turen hjem fra Reersø var ikke helt så smuk som den var derud.
Charlotte sendte ovenstående billede i går (af en nyetableret have-vandrutsjebane – smart, ikke?) med ledsageteksten “Vi har højsommer og har det til og med mandag, siger de kloge. Regnen vender tilbage tirsdag, hvor du kommer. Det har vi bare timet godt mor!”
Jeg kunne kun melde tilbage hvad jeg ganske afgjort mener, nemlig at jeg er ret ligeglad med vejret – jeg glæder mig bare som et lille barn til endelig at komme en tur derover igen.
Det kan da godt være, at jeg ændrer mening, hvis det høvler ned fra morgen til aften under hele mit ophold – vi skulle jo gerne kunne benytte os af mit National Trust-medlemskort, men lige nu gider jeg overhovedet ikke bekymre mig om regnvejr, for jeg skal bare sove to gange til, inden tiden er inde.

16 kommentarer

 1. I morgen er der atter en dag.
  Jeg har også masser af figner på i år og ved af erfaring, at de færreste bliver til noget. Kan man så salt- eller eddikesylte de grønne figner, ligesom cornichoner, kapers og oliven?
  Og så inviterer jeg allerydmygst til fotoudstilling……. hos Donald. Måske John også vil se mine fugle?

  Kommentar af AagePK — 18. maj 2014 @ 18:34

  • Det spurgte jeg ikke om, men prøv dig frem … jeg ved, at der kan laves en rigtig god snaps af dem – den smagte jeg nemlig i dag 🙂
   Tak, tak, jeg kigger over – men altså Aage … jeg synes stadig du skulle se at få oprettet din egen blog – du har jo både masser af ord og billeder at fortælle og vise os alle sammen.

   Kommentar af Ellen — 18. maj 2014 @ 18:38

 2. Det var da godt, du fik udsat fotoudstillingen med alle de aktiviteter, I har gang i.
  Sov godt de to nætter 😉

  Kommentar af Betty Schou — 18. maj 2014 @ 20:53

  • Ja … jeg kunne ikke rigtig se, hvorfra tiden skulle komme til det også.
   Tak 🙂

   Kommentar af Ellen — 18. maj 2014 @ 21:54

 3. Det var da fint, at fotoudstillingen kunne udsættes, så du har mulighed for at bruge den tid på projektet, som du finder nødvendigt. Dejligt for dig, at turen nu snart går til England – jeg kan godt forstå, at du er ret ligeglad med vejret, bare du langt om længe kommer over til familien 🙂

  Kommentar af bedstesblog — 18. maj 2014 @ 21:06

  • Ja, det var fint, hun var så fleksibel. og JA: dejlig fornemmelse, så pyt med vejret 🙂

   Kommentar af Ellen — 18. maj 2014 @ 21:57

 4. Hvor er det kært,at du skriver, at du kun skal sove to gange mere – selvfølgelig glæder du dig… Det bliver bare så dejligt at se dem igen i deres egne omgivelser.

  Kommentar af Stegemüller — 18. maj 2014 @ 23:00

  • Det bliver da skønt, ja 🙂
   ‘Kært’ – hehe – i hvert fald dejlig barnagtigt …

   Kommentar af Ellen — 19. maj 2014 @ 9:08

 5. Må du sove godt de to næste nætter!
  Jeg glæder mig til din udstilling. Vores gamlekollegerpigegruppe er på Reersø ca. hvert fjerde år og har “selvfølgelig” besøgt Reersøgalleriet flere gange. Og vil glæde mig til at gense det med dine billeder på udstilling.

  Kommentar af conny — 18. maj 2014 @ 23:17

  • Tak – foreløbig er 50 % klaret 😉
   Ih, det kunne da være hyggeligt, hvis I fandt derned!

   Kommentar af Ellen — 19. maj 2014 @ 9:09

 6. Det var da vist en god ide at udsætte fotoudstillingen et år!

  Kommentar af Jørgen — 19. maj 2014 @ 8:50

  • Det tror jeg – det blev alligevel for meget at bide over.

   Kommentar af Ellen — 19. maj 2014 @ 9:09

 7. Og nu skal du kun sove en nat mere 🙂 Hvis det regner, så kender jeg jer godt nok, at I nok skal finde på noget sjovt alligevel. God tur, og godt at du udsatte den udstilling.

  Kommentar af Lene — 19. maj 2014 @ 11:25

  • Jaahhh, jeg skal 🙂
   Vi finder helt sikkert på noget – NT har jo både haver OG huse, som er hule indvendig.
   Ja, det var vist meget godt.

   Kommentar af Ellen — 19. maj 2014 @ 11:44

 8. Jeg håber at du i mellemtiden bruger webloggen til at vise billeder. God ide at lave en udstilling, men det må jo ikke gå hen og blive en plage.

  Kommentar af Donald — 19. maj 2014 @ 13:08

  • Det bliver ganske som det plejer at være, Donald 🙂

   Kommentar af Ellen — 19. maj 2014 @ 13:29


RSS feed for comments on this post.

Blog på WordPress.com.