Hos Mommer

12. marts 2014

Første gryde i hus – og en historie om sygehusforvirring

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 17:11
Tags: , , ,

imageJeg er ret tilfreds med Brugsens samlemærkekoncept, som kører t.o.m. maj måned ud.
Nu har jeg fået min første gryde. Dvs. fået og fået … jeg fik 80 % rabat og betalte dermed 199 kroner for denne suppegryde, som iflg. Brugsen normalt koster 999 kroner, men som andre steder tilsyneladende koster mere.
Fint med mig. Varerne i Brugsen køber jeg jo alligevel.

Jeg skulle gerne nå at få samlet mærker nok til et par gryder til, men det skulle nok kunne lade sig gøre med det tempo, jeg har på … nu hjalp det selvfølgelig lidt, at englænderne var her i fem dage – der skal købes en del ekstra mad ind, når vi pludselig er fem i stedet for to.


Var på Ringsted sygehus for at blive seromdrænet.
350 ml. Dammit! Holder det da aldrig op? Jeg heler fint op, og det skvulper da heller ikke rundt derinde mere, men til gengæld betyder helingen, at der er mindre plads til væsken, så det har spændt de sidste par dage i en grad, at jeg følte mig sat 37 år tilbage til dengang jeg ammede Charlotte.
Jeg var ellers lige ved at blive efterlyst i Ringsted og omegn.
Da jeg ankom 13:50 og meldte mig i skranken (havde tid til kl. 14), kiggede sekretæren forvirret på mig og hævdede, at jeg var da allerede kommet …
Jeg var ét spørgsmålstegn … “Nej. Det vil sige jo, nu er jeg selvfølgelig kommet, men … hvad mener du?”
Ih undskyld, altså. Det er min fejl. Jeg har fået indskrevet dig klokken 13, så vi har faktisk gået og ledt efter dig.”
Fæhoved. “I har måske ligefrem været bekymrede for mig?”
”Ja, det har vi faktisk. Vi regnede dog med, at fordi du var kommet så tidligt, var du gået en tur i det gode vejr.”
”Så havde jeg altså gået den tur, inden jeg meldte min ankomst! Jeg kunne da ikke drømme om at melde mig ind og så forsvinde igen.”
Det havde hun sjovt nok ingen kommentar til, men sagde, at nu skulle hun nok fortælle sygeplejersken, at jeg sad inde i venteværelset.
Jamen tak for det …
Sygeplejersken spurgte, hvor jeg dog havde haft gemt mig, så hun fik hele historien – som også indeholdt, at det faktisk var Næstved sygehus’ skyld, at jeg overhovedet havde en tid i dag, for den var blevet skrevet ind på mit patientkort, da jeg var der i mandags, men åbenbart ikke i systemet.
Næstved ringede til mig i mandags og spurgte, hvorfor jeg ikke havde fået en ny tid, da jeg jo stadig danner for meget serom. (De holder øje med mig – det er fint nok.)
Da jeg fortalte næstveddamen, at det havde jeg også; til i dag kl. 14:45, ville Næstved kontakte Ringsted. Som igen kontaktede mig, var forundrede, men gav mig en tid klokken 14.
Jeg fortalte, at det var en ny, som sad i skranken, så hun havde nok ikke helt styr på det endnu, hvilket man gav mig ret i.
Det har hun stadig ikke, for det var den samme nye, som i dag havde meldt mig ind, inden jeg kom. Hvordan hulen det kan lade sig gøre, forstår jeg slet ikke, for de beder om ens CPR-nummer, når man kommer.
Jeg må hellere tjekke i morgen, om jeg nu også er inde i systemet igen til torsdag i næste uge, selv om hun skrev det på mit kort.

20 kommentarer

 1. Det var da godt du ikke var blevet væk!
  Det kræver en stærk rygrad at være “systematiseret”. Vi har så mange tjeklister og systemer … og alligevel glipper det gang på gang… For det er kun mennesker, der sidder ved tastaturerne og fejl 40 er ikke afskaffet!
  Surt at du skal tappes … Håber det går bedre ved næste besøg!

  Kommentar af Anne Holtegård — 12. marts 2014 @ 17:24

  • Ja, tænk, at man kan blive væk uden at vide det 🙂
   Fejl 40 begår alle – hende her begår bare lige mange nok!
   Jeg håber også, men det tager godt nok sin tid.

   Kommentar af Ellen — 12. marts 2014 @ 18:59

 2. Jeg må indrømme, at jeg altid siger nej tak til mærkerne. Jeg synes simpelthen ikke om den slags og mener, at de kunne sætte de generelle priser lidt ned i stedet for det gøgl. Men different strokes for different folks! 🙂

  Det er træls for dig, at du skal blive ved med at danne så meget serom, men det stopper vel på et tidspunkt. Snart, håber jeg for dig.

  Kommentar af hennystewart — 12. marts 2014 @ 18:45

  • Du har ret, men det gør de jo ikke, og så vælger jeg altså, at jeg lige så godt kan benytte mig af det.
   Ja, det er sgu træls – jeg bliver helt bekymret for min tur til England sidst i juni 😦

   Kommentar af Ellen — 12. marts 2014 @ 19:00

 3. Vi når aldrig at samle mærker nok til den mindste gryde (eller hvad det nu er).
  Det synes at være nødvendigt at kende tallene når man arbejder med at angive folks ankomst, men det er vel ikke det der er problemet. Manglende omhu er måske snarere forklaringen. Underidt at det sker. Men det holder jo gang i forestilingen om at alle løber for stærkt i systemet og at der følgelig er brug for flere ressourcer.

  Kommentar af Jørgen — 12. marts 2014 @ 19:43

  • Ikke? På 3½ måned? Men okay – hvis ikke I til daglig handler i Brugsen, som jeg gør …
   Hun er såmænd sød nok, den nye i skranken, men visse ting halter åbenbart. Hun er ikke engang ung, men omkring de 50, så jeg ved ikke lige, hvad der går galt for hende.

   Kommentar af Ellen — 12. marts 2014 @ 21:27

 4. Pyha, det er da godt, at du trods alt eksisterer og ikke er forsvundet i den digitale journaljungle. Og tillykke med din nye mærkevare 🙂

  Kommentar af Eric — 12. marts 2014 @ 19:48

  • Hehe, ja, det er ret godt … og tak 🙂

   Kommentar af Ellen — 12. marts 2014 @ 21:28

 5. Håper at du er i rullene med riktig tid og riktig sted. Det kan gå i ball, noen ganger.
  Forsatt seromdannelse? Det må da ta slutt en gang.
  God bedring og lykke til med kjelen 🙂

  Kommentar af Mormor — 12. marts 2014 @ 20:12

  • Ja, især for denne dame, åbenbart – vi må håbe, hun snart lærer det 🙂
   Det vil slutte. Engang. Jeg synes det varer lige længe nok 😦
   Tak … jeg har det nu fint, men vil så gerne have de strålebehandlinger i gang, så jeg kan blive færdig med dette system.

   Kommentar af Ellen — 12. marts 2014 @ 21:30

 6. Skøn suppegryde – der kan da være til hele familien.

  Det er da pokkers med det serom, du bliver ved med at danne. Er det virkelig normalt?

  Kommentar af Stegemüller — 12. marts 2014 @ 21:32

  • Det kan der faktisk ikke engang, for så er vi omkring 20 🙂 – men det kan vi kun være i Sverige, hvor jeg har en suppegryde, der er meget, meget større …
   Det er helt normalt, når man har fået kemoterapi, så jeg er ikke spor bekymret, kun irriteret.

   Kommentar af Ellen — 12. marts 2014 @ 21:41

 7. Godt du ikke gjorde som jeg, jeg bestilte en gryde i føtex, men glemte at hente den indefor den fastsatte tid, så den var væk, da jeg kom. Så ikke flere mærker til mig 🙂 Øv at det serom stadig driller.

  Kommentar af Lene — 12. marts 2014 @ 22:12

  • Altså Lene 😀 Du har vist for meget om ørerne …
   Ja, øv 😦

   Kommentar af Ellen — 12. marts 2014 @ 22:19

 8. Pudsig historie med det der indcheck ved sygehuset. Hvis de leder efter dig fordi de tror du havde en tidligere tid, end den du havde på dit kort, så må det jo faktisk betyde at der ikke er helt styr på indcheckningsproceduren, med mindre en eller anden tilfældigvis er mødt op og tilfældigvis har givet dit personnr. Dette er nok ikke sandsynligt, så sagen er nok snarere at ingen rigtig tør stole på at damen ved skranken faktisk er helt konsistent i sine arbejdsgange.

  Nok om det… 350 ml – øv. Der er da vist lidt lang vej endnu.

  Kommentar af overleveren — 13. marts 2014 @ 7:09

  • Hun har helt klart ikke styr på ret mange procedurer!
   Ja, meget øv. Det er åbenbart ikke lige om hjørnet med den stråling 😦

   Kommentar af Ellen — 13. marts 2014 @ 9:23

 9. Tillykke med suppegryden! Jeg samler mærker i Føtex og har på den konto fået nyt dagligbestik (Zwilling), så det er fint.
  Det er ret irriterende at blive væk, kan jeg forestille mig. Godt, at du blev fundet :-)! Og ret irriterende, at der stadig dannes så meget væske (lymfevæske?) Jeg håber, at skrankedamen hurtigt får styr på det, hun skal have styr på. Godt, at de holder øje med dig! God torsdag!

  Kommentar af Nonna — 13. marts 2014 @ 9:56

  • Fint med ‘gratis’ nyt bestik – man kan jo lige så godt benytte sig af muligheden, når den nu er der.
   Ja, det er fint nok, at de holder øje med mig, og jeg håber den nye sekretær snart er lært op 🙂

   Kommentar af Ellen — 13. marts 2014 @ 11:57

 10. Øv! Med din fortsatte seromdannelse. Kan man slet ikke gøre noget for at ‘tørre dig ud’? Godt, du ikke var blevet væk for andre end sygehusvæsenet. Det er til at leve med, men øger desværre ikke fornemmelsen af, at der er styr på tingene. Så må man bare håbe, at der er mere styr på det ‘inde bagved’!

  Kommentar af Fruen i Midten — 13. marts 2014 @ 10:35

  • Ja, det er altså øv! De kan intet gøre, desværre; det er er den dumme kemo, der stadig spøger, og det er ganske normalt – men ikke mindre irriterende af den grund.
   Normalt har de 100 % styr på tingene, selvom det kræver samarbejde mellem Køge, Roskilde, Ringsted og Næstved sygehuse. Faktisk har jeg været temmelig imponeret – det er bare denne nye sekretær, der lader en del tilbage at ønske.

   Kommentar af Ellen — 13. marts 2014 @ 12:00


RSS feed for comments on this post.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.