Hos Mommer

20. december 2013

Vrøvledansk og en form for bondefangeri

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 15:00
Tags: , , ,

SeqouiaNaturstyrelsen vurderer, at der er væltet træer på mindst 290.000 kubikmeter.
Jeg var slet ikke klar over, at vi havde så store træer i Danmark. De slår de vestamerikanske redwoods med flere længder. Dem ville jeg gerne se, men det kan nok ikke lade sig gøre – de blev fældet af Bodil.

Like localeyes.dk på Facebook – klik her og deltag samtidig i konkurrencen om 10.0000 kroner
Hvor meget, sagde du?

Ovenstående stammer fra dagene efter stormen Bodil, så det er blevet ret uaktuelt, hvilket dog ikke ophæver formulerings- og tegnsætningsfejlene.

I radioen forleden sidst på formiddagen kunne man høre følgende: “Nu har tågen vist endelig lagt sig i hovedstadsområdet”.
Når tåge lægger sig, kommer den og gør det, tåge gør; nemlig nedsætter sigtbarheden. Oplæseren mente helt klart det modsatte, hvilket fremgik af ordene, der fulgte efter de citerede. Hun har nok forvekslet det med, at når det holder op med at blæse, så lægger vinden sig. Nu skal hun så bare lære, at når det holder op med at være tåget, kalder man det ikke, at den lægger sig.


I dag sad jeg og googlede lidt rundt for at finde ud af, hvad man eventuelt kunne finde på at se, når man alligevel er i nærheden af det østlige Canada i forbindelse med det besøg hos Lene, som vi meget håber på at kunne gøre alvor af i maj.
“I nærheden af” er også noget af en tilsnigelse; afstandene er store derovre, men der er et par ting, jeg godt kunne tænke mig at opleve, som fx verdens største tidevandsforskel i Fundy Bay.

Fundy BayFDM reklamerede med forskellige kør-selv-ferier i Canada, som jeg nærlæste programmerne for og som jeg ikke syntes lød helt tossede, hvorfor jeg bad John om også lige at kigge på det.
Her var vi for en gangs skyld ikke enige, for det sagde ham ikke en pind, og så dur det simpelthen ikke.
Personligt tror jeg nu, at han blev negativt stemt, da han så, at priserne på “kør-selv-ferierne” kun inkluderede hotellerne undervejs. De inkluderede hverken billeje eller flybilletter.
Det var det jeg mente med bondefangeri i overskriften – det er FDM; vi taler kør-selv-ferier, og så kommer billejen oven i rejsens pris. Det er ulogisk, vildledende og derfor ikke i orden, FDM.
Jeg havde set det med småt og havde aldrig forestillet mig, at FDM skal bruges til andet end inspiration, for det er mit indtryk, at hvis man absolut vil betale dobbelt så meget for den samme ferie, som andre kan tilbyde, skal man bare købe den gennem FDM …
Det, jeg ville have gjort, var som sagt bare bruge FDM som udgangspunkt for senere at tage en dialog med CPT og få dem til at sammensætte en rejse til os, men det lader ikke til, at jeg får det tidevand at se – eller isbjergene ud for New Foundland …
Vi skal være helt enige om disse store rejser – når der brændes mange penge af, er andet ikke fair over for den part, der ikke er helt hooked. John har altid gerne villet se Østen, hvilket aldrig har sagt mig en pind, og det har han accepteret. Bortset fra, at vi nok alligevel tager et Thailandsk øhop en dag – det er vist nogle fantastiske landskaber, man kan opleve på sådan en tur. “Østens mystik” må for mig meget gerne forblive et mysterium …

Hvor går jeres drømmerejse hen? (Vi ser bort fra, at rejser koster penge – man har lov at drømme).

40 kommentarer

 1. Helt klart: New Zealand. Og så kan jeg passende besøge et par af mine pennevenner.
  For ca 10 år siden ringede min telefon en sen aften, og der blev ikke sagt noget i den anden ende af ledningen. Bare fordi jeg siger mit navn, og på dansk er det jo anderledes end på Engelsk. Men det var altså Judith – en af mine new zealandske pennevenner. Hun og hendes mand opholdt sig i KARISE, og de skulle rejse til London til datteren den følgende dag, så et besøg var ganske udelukket. Hun blev skældt godt og grundigt ud i det følgende brev, for når de opholder sig her i landet, ville det være skønt at mødes. Vi har skrevet sammen siden 1990. But she was too shy!!! Som om det er en undskyldning. De var på en rundrejse i 8 uger i Skandinavien…
  Ja, man skal sandelig have penge i overskud, hvis man skal rejse med FDM!!!
  Den sprog!!! Suk og akkeja….

  Kommentar af Kisser — 20. december 2013 @ 15:13

  • Jeg ville sandelig også have skældt Judith godt og grundigt ud … otte uger i Skandinavien, og så er du ikke med i planerne – og de var ganske få kilometer fra dig!
   Du kender også FDM, kan jeg se 😉

   Kommentar af Ellen — 20. december 2013 @ 16:59

 2. Min drømmerejse? Jeg er lidt sær med hensyn til at rejse. Jeg kan nemlig godt lide at være undervejs, men bryder mig ikke om at ankomme. Jeg har altid haft svært ved at forstå, hvorfor man absolut skal rejse for at se noget, som man allerede har set billeder eller film. Hvis en rejse skal tiltrække mig, skal den infolvere noget, som man er nødt til at være der for at opleve. Derfor er en af mine drømmerejser en rundtur på Island på islænder. Det kunne også være interessant at overnatte i et ishotel. Eller tage¨på cykeltur i Norditalien. Der dukker sikkert mere op med tiden.

  Tænk, at Østen ikke siger dig noget. Jeg har hidtil troet, at jeg var den eneste i Danmark, der havde det sådan 🙂

  Og tænk, at en dansker ikke ved, at det hedder tågen letter – men der er vel næsten ingen, der hører Carl Nielsen mere …

  Kommentar af Rasmine — 20. december 2013 @ 15:30

  • Så har jeg et forslag: En rundrejse, hvor du ikke har mere end én nat hvert sted. Så ‘ankommer’ du aldrig, kan man vel sige?
   Jeg er ikke enig: Det er noget helt, helt andet at se tingene i virkeligheden – ingen film eller billeder kan fortælle en brøkdel af, hvordan det er (netop som fx seqouiaerne – det var stort i alle betydninger af ordet), men dine drømme lyder spændende 🙂
   Det troede jeg også, jeg var: den eneste, men vi er så i hvert fald to!
   Jeg mener altså ikke, at man behøver at kende til Carl Nielsens værker for at vide, at en tåge letter 🙂

   Kommentar af Ellen — 20. december 2013 @ 17:07

 3. Det var bedre, om regnen rejste sig i stedet for at falde, og tænk hvis vinden gik ned i stedet for at være imod. Hvis solen kan stå op, kan den vel også lægge sig. Drømmerejse? For mig realiserer alle rejser en drøm, men jeg glæder mig til den tid, hvor jeg kan tage et græsk øhop i et par måneder 🙂

  Kommentar af bentzen — 20. december 2013 @ 16:52

  • Hehe … men det med regnen ved jeg da ikke – så bliver man bare våd nedefra, og det vil være platumuligt at beskytte sig med en paraply 😉
   Det var godt udtrykt vedr. drømmerejser, og et græsk øhop forstår jeg sandelig godt, du har lyst til.

   Kommentar af Ellen — 20. december 2013 @ 17:10

 4. Årh mand (dame 😉 ), der er jo tusind steder, jeg gerne vil hen! Men uden kedelige restriktioner som mangel på tid og penge ville jeg nok allerførst vælge Galapagos. Og det måtte gerne tage lidt tid at komme derud, så vi kunne se lidt af Sydamerika på vejen. Og hjem kunne måske blive ‘den anden vej’. Jeg kunne også godt tænke mig en tur med den transsibiriske jernbane med Mongoliet som det egentlige mål. Eller, eller eller 😀 Tænk, at du ikke er til Østen. Og tænk, at John ikke er til den canadiske østkyst. Ærgerligt ærgerligt.

  Kommentar af Fruen i Midten — 20. december 2013 @ 16:57

  • Helt enig: der er så meget at se og så kort tid at se det i. Bortset altså fra økonomien i det …
   Gode drømme. Man kunne vel godt være et par uger om at ramme Galapagos og ligeledes et par uger om at vende hjem igen.
   Ja, ærgerligt for os begge, henholdsvis … men man kan ikke være enige om alt, og der er steder nok at tage af.

   Kommentar af Ellen — 20. december 2013 @ 17:14

 5. Min drømmerejse? Tja … Det allerstørste rejsemål er (selvfølgelig) Australien 😉 men det skal være minimum 1 måned og gerne flere 🙂
  For kortere rejsemål er det Bali eller Den Dominikanske Republik 😉 som jeg helt sikkert også kommer til at opfylde … på et eller andet tidspunkt 🙂
  Og ellers at rejse forskellige steder på ferie … dog gerne varmt – inge kolde steder til mig 😉

  Kommentar af Tove — 20. december 2013 @ 17:36

  • Ja, selvfølgelig vil du gerne gense Australien – det må vel også være derfra, du er blevet vant til varmen og mest er til det, kunne jeg forestille mig 🙂
   Du skal nok nå dine drømme – du er jo ung endnu!

   Kommentar af Ellen — 20. december 2013 @ 17:40

 6. Selvfølgeligt siger Østen ikke danske damer noget, fyrene får jer jo til at se større ud end ønskeligt, går jeg ud fra?
  Men en kør-selv eller cykl-selv eller sejl-selv forudsætter hos mig og temmeligt mange andre, at man selv skaffer transportmiddel.Det koncept har været brugt meget længe, f.eks kør-selv til Adriaterhavet, så står der et campingtelt og venter.
  Mht tågen, stormen og andet, der lægger sig: når månen sig langsomt hæver, kan man ikke se en skid for alt det månelys.Vent, til månen har lagt sig. En lektor i religionsvidenskab (fra Aarhuus) skriver under overskriften” Jesus på skærmen” i weekendavisen:”… der slås i øvrigt ingen større eskatologisk rammer an.” Fint skal det være, sagde kællingen, hun fik en mahogniesplint i røven.
  Hvorhen min drømmerejse går, ved man jo aldrig før bagefter, men jeg drømmer bl.a. om en kør-selv-rejse fra Canada til Sydamerika via USA. Bl.a. vil jeg gerne tilbage til Bolivia, være med til at bygge en bro af icchu-græs over Apurimac, og vandre/ride til Vilcabamba. Og sådan noget.

  Kommentar af AagePK — 20. december 2013 @ 18:14

  • Høhø, Aage, det er fuldkommen ligegyldigt, det med højden 😉
   Nix, ikke enig … jo, inden for Europa er det logisk nok, at man selv har transportmidlet, men her kan det jo også lade sig gøre, hvilket det ikke kan, når man tager til fx Canada. Da vi tog på kør-selv-ferie i Sydafrika, var billejen med i rejsens pris – og alle andre oversøiske rejser end lige FDMs (af alle!) er bil- eller autocamperleje også med i prisen, hvis du kigger dig lidt omkring.
   ‘Eskatologisk’ – det måtte godt nok lige slås op!
   Ingen drømmerejse i er min verden foretaget endnu – bagefter er den jo virkelighed, hvad enten den viste sig at være en skuffelse eller den perfekte tur – men turen, du nævner, lyder ikke helt tosset.

   Kommentar af Ellen — 20. december 2013 @ 18:42

   • Det var mere det med at slå en ramme an; jeg kender til at stikke et fad eller anker en, og en ramme er jo også et jydsk udtryk for en kasse øl; alligevel tror jeg nok, konen mente at slå en tone eller nogle strenge an, når nu det var en kirkelig tekst.
    Altså, danske damer skulle være mere til græske eller latin loverboys, hvor deres mænd leder efter de blide asiatiske shangri-lassies, ikk’?
    Den rejse, I var på i Californien osv, blev den solgt under betegnelsen “kør-selv-ferie”, eller hur? Eller var det “drive-as-you-like”, car and gas included? Uanset hvad: jeg bruger frygtelig meget tid på at læse det med småt, sætter sjældent forventningerne for højt, og bliver derfor ikke helt så skuffet, som jeg oplever mange bekendte gør. Vor Portugal-tur, f.eks, hvor vi lejede en lille bil lokalt, og fik set meget mere, end vi havde planlagt hjemmefra. Som da en lokal i Vila da Franca de Xira sagde: hvis du kravler under plankeværket der, får du meget bedre billeder! Det gjorde jeg også: midt på den gade, tyrene blev drevet ned til Arenaen ad! Vi kom meget tæt på! 🙂

    Kommentar af AagePK — 20. december 2013 @ 20:17

    • …stikke et fad eller anker an, sgu!

     Kommentar af AagePK — 20. december 2013 @ 20:18

     • Det lød ellers sjovere med lussingen 😀
      De der generaliseringer passer jeg ikke helt ind i, og hvad John går og har af pikante fantasier, får han lov til at beholde for sig selv 😉
      Rejsen til det vestlige USA var en rejse, vi selv havde planlagt i alle detaljer, men vi fik CPT til at klare samtlige bookninger samt give gode råd om det, vi i sagens natur ikke vidste nok om, så den tæller ikke rigtig i denne sammenhæng.
      Jeg er helt med på at få gode råd af den lokale befolkning, men det har vist ikke rigtig noget at gøre med, hvem der har booket bilen hvornår … 😉

      Kommentar af Ellen — 20. december 2013 @ 21:26

      • Har lige gennemført en del af rejsen, via tysk tv: fra New England til Nome i Alaska. Steder, man gerne ville lugte-smage-røre ved, eller hvordan man nu skal forklare det.
       Nu tager vi lige turen fra SydFinland til Kirkenes: turen kender jeg jo, men måske er der ny inspiration. Vejret her er ikke til andet! Så en kop-kaff og et par brunkager, så er vi på vej! 😉

       Kommentar af AagePK — 21. december 2013 @ 15:36

       • Det er jo også en måde at rejse på 🙂

        Kommentar af Ellen — 21. december 2013 @ 16:40

 7. Østen kan også blive ved med at være mystisk for min skyld – det har heller aldrig tiltalt mig. Men det gør USA så heller ikke – Canada ville jeg gerne gense; men jeg sætter ikke mine rejsefødder i USA. Til gengæld er der så mange andre virkelige drømmerejser, jeg kunne tænke mig.Omo-dalen er nok det største ønske, men også Rwanda, Namibia og Malawi.

  Man kan sagtens se ting på film og læse om dem. Men det gør det for mig faktisk kun mere interessant at så selv stå der en dag – drømmene er jo opstået af en visuel næring. Og så er der duftene, magien…

  Lige nu er drømmerejsen dog blot turen hjem til familien i morgen for at holde jul!

  Hav en dejlig jul med din familie

  Kommentar af Nille — 20. december 2013 @ 19:04

  • Sådan har vi nok alle vore idiosynkrasier og eller fordomme 🙂 – men afrikaturene kan vi kun være enige i.
   Det er rigtigt, at drømmene er skabt af noget, man har set i bøger eller på tv – og at det er noget helt helt andet at være der selv.
   Den drømmerejse går jo i opfyldelse – rigtig god tur og en lige så god jul til dig og dine her i riget 🙂

   Kommentar af Ellen — 20. december 2013 @ 21:30

 8. Lige nu drømmer jeg om at gense Skotland. New Zealand kunne jeg også tænke mig. Håber I bliver enige 🙂

  Kommentar af Lene — 20. december 2013 @ 19:35

  • Jeg håber dine drømme går i opfyldelse – og John og jeg skal nok blive enige 🙂

   Kommentar af Ellen — 20. december 2013 @ 21:31

 9. Jeg elsker at rejse, og det skal være den frie rejse med min rygsæk og ikke andet. Jeg er vild med Asien og mangler at opleve Nepal med Anapurna; der vil jeg virkelig gerne stå en dag. Jeg kan også drømme om Den transsibiriske Jernbane med slut i Ulan Bator og gerne med mange stop undervejs. Jeg vil også gerne opleve Vestaustralien, hvor jeg har en ven, der har rejst meget. USA kunne være spændende men det tror jeg, jeg gemmer, til jeg bliver gammel. Jeg forestiller mig, at det er let at komme rundt i USA selvom man ikke har kørekort.

  Selvfølgelig skal I begge brænde for rejsemålene på så store rejser. Man bruger så mange penge, at det skal være en drøm der udleves for begge.

  Kommentar af Stegemüller — 20. december 2013 @ 19:42

  • Jeg håber alle dine drømme går i opfyldelse.
   Det er fuldstændig umuligt at se noget i USA uden bil/kørekort. Hele infrastrukturen er baseret på, at alle har bil, så busser og taxier kan være ikke-eksisterende rigtig mange steder. Selvfølgelig kan man komme fra storby til storby, men du vil nok mere end det. Du er i givet fald nødt til at tage en guidet tur, hvis du vil se fx de store nationalparker i vest.

   Kommentar af Ellen — 20. december 2013 @ 21:36

 10. Jeg kunne godt tænke mig at komme til Canada igen en gang. Landet er så kæmpestort, og jeg har kun set en lille, bitte del af det.

  Jeg har haft rigtig mange vietnamesiske kursister i min “karriere”, og de har givet mig lyst til at se Vietnam. Sådan et sted som Halong Bugten må være helt specielt. Ja, jeg har set det på billeder og i film, fx “Indochine”, men at være der i virkeligheden …

  Nu rækker indtægterne hverken til det ene eller det andet, men det er nu heller ikke den eneste hindring. Jeg tror ikke, jeg kommer på nogen lange rejser, før det bliver muligt at blive “beamet” fra det ene sted til det andet på et nanosekund, og det bliver det næppe i min tid. Næh, selv mens jeg var relativt rask, syntes jeg simpelthen ikke om at rejse. At sidde i stille på et meget smalt flysæde i timevis (fx København til Toronto: 10 timer – Toronto til Vancouver: 8 timer), derefter flere dages ubehag med jetlag, for ikke at snakke om kilometerlange køer i lufthavnene, så den begrænsede fornøjelse at skulle nøjes med det, man tilfældigvis fik smidt i kufferten, nej, jeg er simpelthen ikke skabt til det der rejseri.

  Kommentar af Henny Stewart — 20. december 2013 @ 20:16

  • Jeg måtte billedgoogle Halong Bugten – holddaop, den ser fuldstændig eventyrlig ud. Det kan jeg godt forstå, må være et stort ønske for dig.
   Du kan spare syv af de 18 timer til Vancouver: direkte fly fra Kbh til Seattle og fra Seattle til Vancouver på 45 minutter. Men det gør nok ikke nogen forskel for dig … selv om du har ret i, at det er en dårlig ide at satse på, at Scotty kan beame dig nogen steder hen i vores levetid 🙂
   Jeg hader lufthavne og synes heller ikke, at lange flyveture er særlig kropsvenlige, men oplevelserne står trods alt mere end mål med besværlighederne.

   Kommentar af Ellen — 20. december 2013 @ 21:49

 11. Jeg har altid gerne ville komme tæt på bjerggorillaerne i Rwanda, men en rejse til Sydengland er nok mere realistisk, jeg har jo bare den her flyskræk, men den skal jeg nok komme over. Kan jeg klare den her sygdom så kan jeg også komme op i en flyver!! Og til Sydengland kan man jo tage toget og sejle over, så vidt jeg ved ? Vi tager nok en tur til Spanien eller Grækenland i en uges tid til at starte med, Berlin er på listen sammen med min søster, nu skal jeg opleve noget. Og så er der vist også noget med en tranetur i Sverige den første weekend i april ?

  Kommentar af Rejen — 20. december 2013 @ 20:28

  • England behøver man ikke at flyve til, nej – det er ydermere en stor fordel at have bil med – eller leje den derovre, så rattet sidder i den rigtige side 🙂
   God pointe: når man har (haft) kræft, bliver tingene sat lidt i perspektiv, så flyskræk nok blegner lidt i sammenligning. Jeg håber du kommer til Rwanda engang!
   Jo, vi har en traneaftale, som gerne skulle overholdes 🙂

   Kommentar af Ellen — 20. december 2013 @ 21:53

   • Måske ikke til næste år men næste år igen, kunne Sydengland være et bud på en uges ferie, men en tur til London ville heller ikke være dårligt. ;-D Og vi har afsat den 5-6 april til at være på tranetur med jer, og vi glæder os meget, men som skrevet før, vi skal også vise vores område frem, så vi må i det nye år finde en dato hvor I kan besøge os. ;-D

    Kommentar af Rejen — 21. december 2013 @ 19:37

    • Vi skal nok nå det hele – nu må vi i første omgang håbe, at vejret bliver således, at tranerne ikke bliver 14 dage forsinkede lige som sidste år! Vi skal nok holde øje, når tiden nærmer sig 🙂

     Kommentar af Ellen — 21. december 2013 @ 19:49

     • Ok det håber vi så ikke de er, men vi kigger på det når det er ved at være tid. ;-D

      Kommentar af Rejen — 21. december 2013 @ 20:39

 12. Jeg tænkte også straks på Carl Nielsens dejlige musik: Tågen letter (og ikke ‘letter sig’; det er en helt anden sag). Jeg havde den på EP, da jeg var barn/ung og var vild med den; jeg tror såmænd den ligger i mine gemmer et sted.
  Ingen drømmerejseønsker fra min side. Jeg kan ikke mønstre den mindste udlængsel og synes der er så rigeligt spændende at se i og omkring Danmark. Og så er jeg så forfærdelig flyskræk, men jeg oplever det ikke som et problem (bortset fra at Peter, der ikke vil feriere uden mig, må lide under det).

  Kommentar af fiberfryd — 21. december 2013 @ 1:02

  • Haha, hvis den letter sig, må det vel regne? 😀
   Jeg kan godt huske, at vi har talt om din flyskræk, og du har ret i, at det nok er mest synd for Peter 😉
   I har jo hele Europa, hvis det endelig var – det meste kunne nås med bil, hvis man gad det – for slet ikke at tale om Skandinavien, så mulighederne er stadig mange 🙂

   Kommentar af Ellen — 21. december 2013 @ 7:52

 13. Jeg holder meget af Østen, og vil rigtig gerne have Hasse med derud engang. Og så har jeg en stor drøm om en tur til Grønland.. 🙂

  Kommentar af Inge — 21. december 2013 @ 6:37

  • Jeg håber du får Hasse med til Østen – og Grønland kan jeg helt tilslutte mig 🙂

   Kommentar af Ellen — 21. december 2013 @ 7:53

 14. mon ikke du får dit ønske opfyldt? Jeg tror da bestemt at John blot savner noget mere info om turen.
  Gemalen er så let at overtale….det er ikke et spørgsmål om hvor vi skal hen på ferie, men et spørgsmål om hvilken rækkefølge…lige nu har vi planer for 10 år ud i fremtiden. Men en tur med den transibiriske jernbane står højt på listen…vel og mærke når de engang indsætter bedre toge. Jeg tror nemlig ikke jeg orker at sidde (og sove) på et bræt i de 7-10 dage turen tager. Jeg er blevet for gammel til den slags rejser. Men en tur til Canada eller Grønland kunne også være spændende. Eller syd England og se på haver, ellers Madrid eller…..
  Ja der er meget at tage fat på.
  Hav en dejlig jul med familien 😉

  Kommentar af Havehyrden — 21. december 2013 @ 8:05

  • Vi må se – jeg har ikke givet op endnu 😉
   Det må være dejligt at have så mange rejseplaner – jeg håber I når dem alle.
   Men … det er i hele England, der er de dejligste haver, så I behøver ikke at nøjes med den sydlige del.
   Tak, og god jul til jer også 🙂

   Kommentar af Ellen — 21. december 2013 @ 9:54

 15. Vrøvledansk er et godt ord. Du ligger øverst på Google ved søgning på ordet, men andre har dog brugt det. Ordet er dog ganske sjældent.
  Drømmeferie? Jeg har været i Ringsted. Drømmer lidt om Bornholm og Malta, altså ikke Malta, men Malta i Østrig. Og måske “Fodrejsen fra Gadstrup til Roskilde”. Mere eksotisk behøver det ikke være.

  Kommentar af Jørgen — 21. december 2013 @ 10:31

  • Det har jeg så ikke prøvet – at google ordet. Det faldt mig bare ind.
   Hehe. det er vist godt, vi to ikke er gift med hinanden, Jørgen 😉 – der er så mange steder, jeg gerne vil se.
   Fodrejsedrømmen er vist ikke så svær at leve ud 🙂

   Kommentar af Ellen — 21. december 2013 @ 15:05

 16. Hvor blev jeg glad af at se en seqouia igen 🙂 Asien har heller aldrig sagt mig noget. Jo, det lyder spændende, når venner fortæller om oplevelser, og når jeg ser nogle af billederne fra jungler etc. Men jeg har aldrig haft behov for at tage derhen. Varme er ikke noget, jeg rejser efter. Jeg kunne blive en virkelig dårlig rejsekammerat, hvis jeg fik det for varmt.
  Sydamerika har sneget sig ind blandt drømmene, efter at pigerne var derude. Ellers er der ikke noget sted, der slår USA, tror jeg. Den store drøm er at tage derover, køre rundt, blive på spændende steder, køre videre, komme lidt ind under huden af de mange mærkelige slags amerikanere, der findes. Og så må det tage den tid, det ville tage. Hvis …..

  Kommentar af conny — 21. december 2013 @ 15:28

  • Det forstår jeg jo så godt, det med Asien. Og varmen. Jeg har det på samme måde.
   Den med USA kan jeg tilslutte mig, og jeg håber I får opfyldt jeres drøm og set Sydamerika 🙂

   Kommentar af Ellen — 21. december 2013 @ 16:39


RSS feed for comments on this post.

Blog på WordPress.com.