Hos Mommer

26. november 2013

Så er det sgu slut!

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 18:23
Tags: ,

Så er det slut. I hvert fald for denne omgang – der gives naturligvis ingen garantier for, at jeg ikke skal igennem hele møllen igen på et tidspunkt, men den bro krydser jeg, når/hvis jeg kommer til den.
Dagens kemo kalder jeg derfor optimistisk mit livs sidste af slagsen.
De satte flag op på dropstanderen, men desværre er den så høj, at jeg ville have fået hold i nakken, hvis jeg skulle have siddet og glædet mig over det.
Ligemeget – jeg vidste det var der, og jeg var glad.
At jeg stadig skal komme hver tredje uge frem til september for at få mine antistofbehandlinger betyder mindre – de giver ingen bivirkninger.
Så vidt jeg da ved … det finder jeg ud af om tre uger, for i virkeligheden ved jeg jo ikke, om de bogstavelig talt bare er druknet i kemoen.

Onkologen kunne i onsdags næsten ikke finde knuden, så lille er den blevet; han sagde, at jeg havde responderet meget, meget flot på kemoen.
Han sagde også, at når jeg engang var blevet opereret og strålebehandlet, skulle jeg komme igen til en snak, for der skal tales genoptræning.
Genoptræning?? Det er jo ikke en ny hofte, vi taler om?
Det viser sig, at hvad han ikke har villet fortælle mig før nu, er, at sådan en omgang som jeg har været igennem nu, lægger fem år til min fysiske alder, og at det kan tage op til et år, før alle bivirkninger er forsvundet. Der kan også gå en måned eller tre, men altså op til et år, så når strålebehandlingerne er overståede, skal vi have en snak om, hvordan jeg bedst selv kan give mig de tabte år tilbage. Eller forsøge på det, for det er svært, sagde han, men at jeg var så ung (taaaak), at han synes, “vi” skulle arbejde alvorligt på sagen – og han sagde med et glimt i øjet, at han gerne ville komme til min 80-års-fødselsdag.
Det er nok en god ide med den plan – selv om Charlotte foreslog, at jeg jo kunne gi’ den en halv fru Møhge og fejre min 100-års-fødselsdag, når jeg er 95 …
Lige nu er tanken om, at jeg gik fra 60 til 65 år på seks måneder ikke særlig tiltrækkende.
På den anden side … alternativet var vel i bund og grund, at jeg ikke ville nå at blive 65, så set fra den synsvinkel er det egentlig helt i orden.

På mandag skal jeg til MR-scanning, efter hvilken lægerne afgør, hvor omfattende en operation jeg skal have. Onkologen orienterede mig om de to alternativer; hvordan jeg kommer til at se ud efter en såkaldt brystbevarende operation – hvis de fjerner hele brystet, kan jeg godt selv regne ud, hvordan jeg kommer til at se ud. Man skal ikke tage ‘brystbevarende’ særlig bogstaveligt, for det bliver tudegrimt og deformt bagefter, men det bliver trods alt nemmere at camouflere med en god bh, end hvis de tager hele skidtet.
De må tage, hvad de vil – bare de tager det, de skal tage! Jeg stoler på sagkundskaben. Jeg har aldrig dyrket at eksponere mig selv topløs, så det er alligevel kun John, der får lov til at se mine bryster – udover onkologen, som oven i købet må befamle mig, selv i Johns påsyn.

Jeg har sådan på fornemmelsen, at lige meget hvordan jeg får det på lørdag, søndag og mandag, hvor jeg ved, jeg er hårdest ramt, vil det være meget nemmere at klare denne gang, fordi jeg ved, det er den sidste.
Og om en uge ved denne tid er vi i Berlin!

Reklamer

65 kommentarer

 1. God tur 🙂

  Kommentar af Mormor — 26. november 2013 @ 18:31

  • Tak, Mormor 🙂

   Kommentar af Ellen — 26. november 2013 @ 19:01

 2. Sådan tager man sådan en omgang.
  Du er sej 🙂

  Kommentar af Kisser — 26. november 2013 @ 18:40

  • Tak, søde Kisser 🙂

   Kommentar af Ellen — 26. november 2013 @ 19:01

 3. Tror et tillykke er på sin plads her. Osse selv om du snyder lidt på aldersvægten og gør dig selv 5 år klogere end du burde være.

  Håber I får en fantastisk tur til Berlin – for hvor dælen hvor I fortjener det. Begge to!

  Kommentar af overleveren — 26. november 2013 @ 18:55

  • Jeg har altså ikke snydt med vilje 😉
   Det håber jeg også, og tak igen for de søde ord!

   Kommentar af Ellen — 26. november 2013 @ 19:02

 4. Nu er alder jo et relativt begreb, og måles ikke længere (har jeg set i fjernsynet, og så er det jo rigtigt) på antal fysiske leveår, men på kroppens almene tilstand, kondital og den slags – du ved. Så du kan vel højest være i omegnen af 55 nu? 😉

  Og tillykke med dagen og god tur!

  Kommentar af Lone Nielsen — 26. november 2013 @ 19:04

  • Haha, Lone, tak for forsøget, men det er vist lige præcis min krops almene tilstand, der siger 65 år nu …
   Tak og tak 🙂

   Kommentar af Ellen — 26. november 2013 @ 19:34

 5. Det må være skønt, at det er gået så godt. Tusind gange til lykke! (Kan man mon sige det?)

  Kommentar af Rasmine — 26. november 2013 @ 19:06

  • Ja, det er skønt, og du må gerne sige det tusind gange 🙂

   Kommentar af Ellen — 26. november 2013 @ 19:34

 6. Tilykke med milepælen 😉 🙂 og ja nu skal der gymnastik til 😉 så du opnår en smidighed igen 😉 især ved strålebehandling bliver dine muskler påvirket så det er en god ide allerede nu at gå i gang med stræk øvelser 😉
  Og når I kommer så langt så håber jeg I får en super tur til Berlin 🙂

  Kommentar af Tove — 26. november 2013 @ 19:20

  • Tak 🙂
   Og mig, der ikke kan fordrage gymnastik … det er åbenbart ikke alt, man skal forstå, for hvordan kan strålebehandling på venstre bryst påvirke musklerne i resten af kroppen? Strålerne er jo ekstremt målrettede.
   Tak – jeg håber vi får en rigtig dejlig tur 🙂

   Kommentar af Ellen — 26. november 2013 @ 19:38

 7. Det må være dejligt at være nået hertil nu. Og at have fået gode informationer om effekten af behandlingen. Og et arbejde der skal gøres fordi den har slidt ikke så lidt på kroppen. Som du jo er klar over kommer der flere virkninger og bivirkninger i den kommende tid. Stadig god tur til Berlin.

  Kommentar af Jørgen — 26. november 2013 @ 19:46

  • Det er dejligt, selv om jeg ved, det absolut ikke er slut, men den første og formentlig største hurdle er overstået.
   Tak igen 🙂

   Kommentar af Ellen — 26. november 2013 @ 19:57

 8. Hip hip hurra…og bare en fodnote herfra: hvis det var mig ville jeg bede dem tage hele skidtet 🙂

  Kommentar af annetteestrin — 26. november 2013 @ 19:53

  • Jeg går ud fra, at jeg får mulighed for at gå i dialog med lægerne – umiddelbart er jeg lidt ligeglad med, hvad de gør, bare de gør det rigtige for mig.

   Kommentar af Ellen — 26. november 2013 @ 19:58

 9. SÅDAN. Sådan skal det sgu´ tages, og det gør du fantastisk flot. Rigtig god tur til Berlin.

  Kommentar af mosekonen — 26. november 2013 @ 19:58

  • Tak for de pæne ord, Mosekone 🙂

   Kommentar af Ellen — 26. november 2013 @ 20:56

 10. Stort tillykke, det er dejligt når der kommer flag på de sidste behandlinger, jeg fik både flag på både i kemoterapien og i strålebehandlingen, og skønt at høre at knuden er skrumpet. Jeg venter lidt med at sige god tur, regner med at der kommer et par indlæg mere inden i drager afsted. ;-D

  Kommentar af Rejen — 26. november 2013 @ 19:59

  • Åh ja, du kender jo fornemmelsen – og din tur har været så meget værre end min … godt den ikke tog et halvt år!
   Ja, der kommer nok lidt flere ord fra min side i den næste uge 🙂

   Kommentar af Ellen — 26. november 2013 @ 20:58

 11. Tillykke med, at du er færdig med skidtet! Selv om du er meget (hyper-)aktiv, kan du altså godt have brug for rehabilitering, når du er færdig med hele møllen. Ud over den kommunale rehab, er jeg begyndt at gå til noget gymnastik, som Kræftens Bekæmpelse arrangerer. Det er meget opmuntrende, for der er kvinder der, som blev helbredt for kræft for både 10 og 15 år siden. På den måde får man bevis for, at det kan lade sig gøre at overleve skidtet i rigtig mange år. Men mange af os har altså stadig nogle fysiske “issues”. Fx har mange af os dårlig balance. Sådan noget kommer typisk efter sygdom med langvarigt sengeleje, og nu håber vi jo alle sammen, at du ikke bliver udsat for det; ja faktisk kan jeg ikke forestille mig, at du ville finde dig i noget sådant, men det er jo en anden sag. Det er også bare et eksempel på, at det ikke er gratis for helbredet at være syg! Der tages noget ud fra en konto og sættes ind på en anden.

  Kommentar af Henny Stewart — 26. november 2013 @ 20:21

  • Tak – ja, det er jo (desværre) en erfaringens røst, der talte her, men det er fint at høre det fra en, der har været igennem det. Dog er jeg sikker på, at din behandling og operation var noget mere omfattende, end min vil være/blive, og hvorfor du også er noget hårdere ramt.
   Gratis er det ikke, nej – priserne er vist bare ikke ens for os alle.

   Kommentar af Ellen — 26. november 2013 @ 21:02

 12. Hurra, hvor er det skønt at du nu er færdig med kemoterapien. Det må være en stor lettelse for dig. Jeg synes, du har taget hele dette her cirkus i stiv arm – respekt for dig. Jeg kan godt forstå, at det ikke betyder så meget for dig, hvorvidt det bliver en brystbevarende operation eller ej. Du er Ellen uanset hvad.

  Jeg vil også vente med at sige god tur til Berlin, for jeg er sikker på, at du leverer en blogpost eller to mere, inden I tager af sted.

  Kommentar af Stegemüller — 26. november 2013 @ 20:45

  • Det er bare så skønt, tak 🙂
   Ja, jeg håber søreme da ikke, at operationen gør noget ved min personlighed 😉
   Der kommer nok et indlæg eller to til, vil jeg også tro.

   Kommentar af Ellen — 26. november 2013 @ 21:04

 13. Hvor er det godt at høre, at du er igennem – og at behandlingen har haft god effekt! Det er da dagens gode nyhed 🙂

  Kommentar af bedstesblog — 26. november 2013 @ 21:19

  • Det er skønt – jeg er ikke til at skyde igennem lige nu 🙂

   Kommentar af Ellen — 26. november 2013 @ 21:34

 14. Tillykke med at kemoen nu er slut. Du skriver i en kommentar, at du ikke kan forstå at strålebehandling et sted kan påvirke resten af kroppen. Jeg kender ikke til strålebehandling, men jeg kan se hos apopleksipatienter at når et sted på kroppen er ramt, så får man ikke de samme input og resten af kroppen prøver at kompensere, og ikke altid på en hensigtsmæssig måde. Hvis du har prøvet at have en vable under foden, vil du måske kunne genkende at man kan få ondt i andre led, ganske enkelt fordi man automatisk kompenserer og forsøge at undgå det, der gør ondt. Så snup du bare al det træning du kan få, og uanset om du er 65 eller 60, så er du en skøn kvinde 🙂

  Kommentar af Lene — 26. november 2013 @ 21:34

  • Tak 🙂
   Okay – det kan jeg forstå – det kender man jo kun alt for godt, hvis det gør ondt et eller andet sted; så får man ondt et andet sted, fordi man prøver at kompensere for smerten ved at skåne det første sted for muskelbrug.
   Jeg ser, hvad de siger til den tid, og tusind tak for de skønne ord. Du er nu også dejlig 🙂

   Kommentar af Ellen — 26. november 2013 @ 21:37

 15. Weeeeee… Hvor godt, hvis jeg havde et flag, ville jeg ha hejst det i dag.. 🙂
  Du bliver tudsegammel, og det er en ordre jeg ved du gerne følger.. 😉

  Kommentar af Inge — 26. november 2013 @ 21:38

  • Tanken er skam nok, Inge 🙂
   Den ordre følger jeg gerne – især hvis jeg også kan springe rundt som tudsegammel – vi vil helst ikke det med sygdom 😉

   Kommentar af Ellen — 26. november 2013 @ 21:45

 16. Hei igjen Ellen!

  Nå har jeg tatt et skikkelig tak i min egen nakke for å få til noen vel fortjente ord her, og vise min glede over at utsiktene ser gode ut for deg og dere. Du er en tøffing og viser et utrolig pågangsmot og humør, midt oppe i virkeligheten. Det tror jeg fortsatt gir bare gode resultater. Dere fortjener i høyeste grad turen til Berlin og jeg håper dere får en tur som ytterligere kan gi livet påfyll av positiv karakter. God tur til dere, kos dere og nyt det til fulle. Jeg blir med, i tankene, om jeg får lov. 😉

  Kommentar af karlhalvorsen — 26. november 2013 @ 22:07

  • Jeg ved ikke, om godt humør giver en bedre helbredelse, men den gør det i hvert fald indirekte, for hvis jeg konstant var i sort humør, ville jeg ødelægge tilværelsen både for mig selv og mine omgivelser – det gælder om at få det bedste ud af det.
   Tak Karl – jeg vil også tænke på dig og håbe, at du klarer dig fint igennem også alle dine trænglser.

   Kommentar af Ellen — 27. november 2013 @ 10:09

 17. Hvor er det godt at høre, du har responderet så godt på kemo. Tillykke med at den del af din behandling er overstået. Jeg er fuld af beundring over den måde, du har levet på og haft gang i mange ting undervejs. Godt gået.

  Kommentar af betty — 26. november 2013 @ 22:16

  • Tak for dine søde ord, Betty – det var virkelig også noget, der ikke kunne få smilet af mine læber i går. Eller i dag 🙂

   Kommentar af Ellen — 27. november 2013 @ 10:13

 18. Tillykke 😀 Den er næsten et bedre hjørne at runde, end runde fødselsdage 🙂 Jeg elsker den gode idé med at klistre dropstanderen til, også selvom det er pæne, voksne mennesker, det handler om. På børne-onkologisk, hvor min nevø var, var det en stor begivenhed, der blev noteret på tavlen, klovnen kom og var med til at pynte stangen, og madmor serverede lidt ekstra lækkert til alle.
  Din afklarethed er dejlig at følge med i. Og invitér du bare ham lægen til din 80-års fødselsdag. Jeg er sikker på, du nok skal nå dertil, når nu du har bestemt dig for det 🙂
  Mette

  Kommentar af Mette — 26. november 2013 @ 22:32

  • Tak – ja, det er et meget bedre hjørne at runde (specielt i min alder …)
   Herligt, at man gør så meget ud af det på en børneafdeling.
   Jeg er faktisk så afklaret, at jeg er helt forbavset over mig selv. Lige nu er jeg selvfølgelig helt oppe at køre, men jeg har også tænkt de værste scenarier igennem og har taget stilling – men håber indtil videre ukueligt på det bedste.

   Kommentar af Ellen — 27. november 2013 @ 10:18

 19. Jubii, hvor er det bare skønt, at du er nået så langt 🙂

  En brystbevarende operation behøver ikke nødvendigvis at blive tudegrim. Det kommer an på så meget. Omvendt er det umiddelbart nemmere at få en eventuel protese til at sidde, hvis brystet er helt væk. Endelig findes der idag mange bh’er, der i sig selv har så meget facon, at det er – næsten – ligegyldigt, hvor meget ‘fyld’ der er indeni.

  Kommentar af Fruen i Midten — 26. november 2013 @ 22:48

  • Ja, skønt 🙂
   Det kommer selvfølgelig an på, hvor de skal ind og ‘klippe’, og mit bryst får i givet fald et ordentligt hak i venstre side, så deformitet kan vist ikke undgås.
   Jeg er heller ikke bekymret – jeg skal nok komme til at se pæn ud – uden på tøjet 🙂

   Kommentar af Ellen — 27. november 2013 @ 10:20

 20. Tillykke med det Ellen. Hvor er det skønt, at det har virket så fint – og de fem ekstra år skal du nok få decimeret 🙂 Jeg håber I får en fantastisk Berlinertur, når nu du er kommet gennem den sidste kemoreaktion.
  Knus

  Kommentar af fiberfryd — 27. november 2013 @ 1:43

  • Det er SÅ skønt, og jeg glæder mig nu bare til, at resten er overstået – og selvfølgelig også til berlinturen 🙂
   Knus retur.

   Kommentar af Ellen — 27. november 2013 @ 10:21

 21. Hvor er det dejligt for dig, at den etape nu er overstået. Jeg kan såmænd godt forestille mig, at der er lagt 5 år til din alder – undskyld! – ikke alene på grund af behandlingen; men også som et resultat af den følelsesmæssige del, som du uundgåeligt må igennem (selv om du uden nogensomhelst tvivl er stærkere end de fleste).
  En tur til Berlin er nok lige det lægen ordinerede 😉

  Kommentar af Lene — 27. november 2013 @ 3:07

  • Jeg går nu ellers og bilder mig selv ind, at det kun er behandlingen, der har taget på mig, men det passer nok slet ikke 😉
   Skønt er det under alle omstændigheder, og jeg glæder mig til den lægeordinerede tur 🙂

   OG: så er jeg utrolig glad for at høre fra dig igen, Lene. Jeg har været helt bekymret for dig, men ser nu, at du har fået en flot, flot hjemmeside. Den har du da ikke haft hele tiden, har du? Har du ikke kun haft bloggen(e)? Jeg har været lidt rundt og lure på den og er behørigt imponeret 🙂
   Hvis vi kan (og jeg får lov til at rejse uden for Europa, hvad jeg dog regner med at få), hvornår er det så det smart at besøge både New York og dig (hvis du da stadig mener, at du kan holde os ud et par dage)? Mon ikke maj-juni vil være noget af det tidligste, hvis vi skal være helt sikre på, at foråret ikke er for koldt endnu? Og at NY ikke er blevet for varm …

   Kommentar af Ellen — 27. november 2013 @ 10:39

   • Tak for roserne, Ellen. Jeg sender dig lige en mail.

    Kommentar af Lene — 27. november 2013 @ 15:32

    • Glæder mig 🙂

     Kommentar af Ellen — 27. november 2013 @ 15:37

 22. Ligemeget hvad….jeg beundrer den måde, du har klaret dette forløb på!!!
  Rigtig god tur til Berlin!!
  Det er en DEJLIG by!!!

  Kommentar af K-V — 27. november 2013 @ 8:17

  • Tusind tak, K-V, og velkommen hertil 🙂
   Det er du bestemt ikke den første, der siger, og vi glæder os meget til turen!

   Kommentar af Ellen — 27. november 2013 @ 12:31

 23. Til Lykke med at du har nået “Sidste omgang”, men lige så meget til Lykke med, at du tager misteltenen i ed og bevarer en sund skepsis. Belært af egne erfaringer, dog indenfor et andet felt, er jeg lidt varsom med de store fejringer, når der stadig er risiko for at man kommer krybende tilbage.
  A propos mistelten: ifølge Kræftens bekæmpelse har undersøgelse vist, at ekstrakt af bærrene hjælper især brystcancerpatienter mod angst og humørsvingninger, fik du noget af det? Ellers har bærrene ikke nogen virkning, ifølge et Cochrane-studie. (Og hverken i Brugsen eller Netto giver de garanti for deres julebuketter af mistelten, endsige hænge nogen op til afprøvning inden køb!) Men pas også på: bærrene er giftige, især hvis saften kommer i blodbanen, f.eks via sår i munden hos børn.
  Mht brystbevarende op.: Overlad knudefjernelsen til specialisterne, og få så fat i Julie Zangenbergs plastikkirurg, han/hun har da en heldig hånd.

  Kommentar af AagePK — 27. november 2013 @ 9:28

  • Du røg i spamfilteret?! Uden links? Beklager, men WP er skør indimellem.
   Man er nødt til at bevare den skepsis – har jo hørt lidt for mange gange, at det kan vende tilbage efter en tid.
   Jeg har heldigvis hverken lidt af angst eller svingende humør (men du skulle måske spørge John mht. til det sidste 😉 ), så jeg nøjes med at bruge misteltenen til det traditionelle her i julen 🙂
   Det gør jeg også – og skal lige have tjekket JZ – jeg har ikke lige styr på udseendet af hendes bryster 🙂

   Kommentar af Ellen — 27. november 2013 @ 12:27

   • Jeg er også vældig traditionalistisk på det punkt, har lige skiftet til ny ophængning, og den virker! men træls, man ikke får garanti i Brugsen, eller en prøve 😉
    Jeg er ikke til den slags operationer på søde unge piger, der endnu ikke er helt udviklede, og det er hun jo ikke. Men vedkommende læge har været ret dygtig, ingen ar overhovedet. Nej, jeg smider ikke et link, alene navnet har åbenbart fået mig i filteret! 🙂

    Kommentar af AagePK — 27. november 2013 @ 13:31

    • Hvad er det for en ophængning? Den må jeg se at få fat i 😉
     Kan det virkelig være derfor, du røg i spamfilteret? Tjah, hvorfor ikke … og jeg regner ikke med, at jeg skal opereres. Mere en én gang, altså …

     Kommentar af Ellen — 27. november 2013 @ 15:15

     • Årets nye mistelten, såmænd.
      Mht operation: altså, dag x fjerner specialister knuden, og så skal du lappes, og her kan det lige så godt også være en specialist. Da min datter stod for skadestuen i Sucre, Bolivia, fik hun stor ros af deres plastikkirurg: hun havde en meget fin fornemmelse af de forskellige vævstypers styrke, og dermed fastheden af de sting, hun lagde. Sådan er talenterne forskellige, og på et ordentligt hospital giver man plads for hinanden. De steder, hvor ar bliver voldsomt synlige, har det jo netop ikke været en specialist, der har lagt de afgørende sting. Og det synes jeg ikke, man kan være bekendt. En god veninde måtte råbe højt i fjernsynet, før Svendborg Sygehus indså, at de måtte punge ud efter en klamphugger.

      Kommentar af AagePK — 27. november 2013 @ 16:04

     • Hjælp. jeg er i spam igen!

      Kommentar af AagePK — 27. november 2013 @ 16:05

      • Ja, du var i spam igen. Underligt, altså!
       Jeg er ret sikker på, at jeg ikke vælger plastikkirurgi – har hørt, at det kan gøre meget ondt at hive så meget i huden, som det bliver nødvendigt at gøre. Det vil jeg gerne spare mig selv for. Det var nok noget andet, hvis jeg var yngre.

       Kommentar af Ellen — 27. november 2013 @ 16:16

 24. Hvor er det godt at høre, at du er kommet godt igennem alt det. Og sådan som du drøner rundt får du sagtens indhentet de fem år… 😉 Rigtig god tur til Berlin, når du kommer dertil…

  Kommentar af Mia Folkmann — 27. november 2013 @ 9:31

  • Tak, Mia.
   Vi skal nok få indhentet alt det, vi ikke har nået, men om den form for travlhed så gør mig yngre eller snupper yderligere et par år, er vist ikke til at vide 😉

   Kommentar af Ellen — 27. november 2013 @ 10:40

 25. Stort tillykke med, at denne omgang er slut. Jeg synes, at du er utrolig sej, og den tur til Berlin er i hvert fald velfortjent. God onsdag og god tur! Jeg glæder mig allerede til at høre om den :-)!

  Kommentar af Nonna — 27. november 2013 @ 12:15

  • Tak for ordene, Nonna 🙂
   Jeg glæder mig til at fortælle, så det passer fint 🙂

   Kommentar af Ellen — 27. november 2013 @ 12:29

 26. HIP HIP HIP HURRAAAAA – det er bare så skønt for dig og John.

  Kommentar af conny — 27. november 2013 @ 13:32

  • Jaaaa – vel er det så 😀

   Kommentar af Ellen — 27. november 2013 @ 15:20

 27. Min dybeste respekt for den måde du har taklet alt dette på, du skal nok få has på aldersforskellen med din indstilling til tilværelsen.
  Bare det var mig, der skulle til Berlin.
  Kh Marianne

  Kommentar af marianne bentzen — 27. november 2013 @ 22:02

  • Tusind tak, Marianne 🙂 Jeg håber da, at lidt fighterånd kan virke befordrende …
   Du må nå til Berlin inden jul – det kan godt nås, tror jeg 🙂

   Kommentar af Ellen — 28. november 2013 @ 8:32

   • Jeg kan sagtens nå en tur til Berlin, men jeg er jo nødt til at blive hjemme og tage hånd om min rare gemal, men jeg har ikke noget til gode, så jeg nøjes med at være “misundelig” på den gode måde. Kh Marianne

    Kommentar af marianne bentzen — 28. november 2013 @ 21:39

    • Godt at høre 🙂

     Kommentar af Ellen — 28. november 2013 @ 22:12

 28. “Jeg er faktisk så afklaret, at jeg er helt forbavset over mig selv. Lige nu er jeg selvfølgelig helt oppe at køre, men jeg har også tænkt de værste scenarier igennem og har taget stilling – men håber indtil videre ukueligt på det bedste”.
  Det er noget af din tekst, Ellen, og den kan jeg lide, ønsker tilmed, at du får ret i fremtiden. Du vil jo livet blive langt, og ifald at kræften æder mere undervejs end troet, ja så fortsætter du så langt som livet giver dig, ik’?

  Kommentar af anjoe — 28. november 2013 @ 17:57

  • Tak anjoe … jeg er glad for at du synes om ordvalget, men det er lige præcis sådan jeg har det, og du har tolket det helt rigtigt 🙂

   Kommentar af Ellen — 28. november 2013 @ 21:10


RSS feed for comments on this post.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.