Hos Mommer

8. maj 2013

Nu er vi gået til filmen!

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 15:30
Tags: , ,

Vi går til filmen 4For 117. gang må jeg konstatere, at det er de forunderligste ting, der kan ske, når man er flyttet til eventyrlige blogland.
For en uge siden fik jeg en mail fra Nanna fra STV, som havde læst et af mine indlæg og mente, at jeg måske kunne være interessant at tale mere med vedrørende en udsendelse, STV er ved at producere for TV2. Om jeg kunne være interesseret?

Ja, mon dog ikke – lad høre, lad høre …
Efter at have talt med mig og stillet en hel del spørgsmål gennem et kvarters tid havde Nanna med egne ord “en god mavefornemmelse” og ville sørge for, at en vis Malene kontaktede mig. Det var vist Malene, der skulle vende tommelfingeren nedad eller opad om, hvorvidt jeg var egnet; Nanna er researcher og skulle i første omgang støvede egnede emner op.
Det mente Malene åbenbart, at jeg var, egnet altså, og vi fik i mandags aftalt, at der ville komme en Kathrine tirsdag (i går); med samt en instruktør (producer? Tilrettelægger? Jeg fik aldrig helt fat i det … skyldes nok min befippelse over hele situationen) og en kameramand.

Johns datter havde for nogle dage siden meldt sin ankomst, så det ville vi naturligvis ikke aflyse. Vi var derfor tre amadørdeltagere og professionelle Kathrine, som fik os til at sidde og lege hr., fru og frøken Danmark i 1½ times tid, mens der blev snakket, stillet spørgsmål og ikke mindst hygget igennem.

Vi havde naturligvis været lidt spændte på, hvor kejtet vi ville opføre os ved bevidstheden om, at ALT blev filmet og derfor potentielt sendt ud til hele Danmark til september.
At der kun bliver tildelt os fem minutter af udsendelsen, var underordnet, da vi jo ingen mulighed har for at vide, hvad de vælger og hvad de klipper fra.
Det var med hele tiden at huske på ikke at blamere sig alt for meget, samtidig med, at umiddelbarheden ikke måtte gå tabt. (Ikke bande, Ellen. HUSK det nu!!) 

Det var altså skægt at prøve – inden der var gået et minut, glemte vi alle alt om det kamera og talte sammen, som om vi havde kendt hinanden i årevis.
Morten Instruktør sagde, at vi var søde, glade, pragtfulde, naturlige og herlige og at det er fantastisk, når noget bare glider i smør, som dette gjorde, og de ikke er nødt til at hive hvert et ord ud af os, eller vi sidder stive som pinde hele bundtet og ser alt andet end afslappede ud.
Han sagde altså ikke alt dette på én gang; dette var et resumé … Vi går til filmen 1

Vi var naturligvis rævestolte over alle de roser og glæder os vildt til at se den færdige udsendelse.
Det skal også siges, at Kathrine var en superskøn og ligefrem kvinde, der går i folk med træsko på, hvilket gjorde ‘arbejdet’ særdeles nemt for os.
De to fyre var ligeledes smaddersøde, men deltog naturligvis ikke i samtalen – andet end ved at afbryde et par gange for at fortælle Kathrine, hvad hun gerne lige måtte spørge en af os om.

Hvad emnet var, må jeg ikke afsløre – det vil TV2 selv have lov til.
Fair nok.
Af samme grund kan jeg heller ikke fortælle om nogle af de mere smilfremkaldende detaljer fra i aftes eller hvad vi fik som gave som tak for deltagelse. Det må vente til efteråret.

Og det hele bare på grund af et blogindlæg …

30 kommentarer

 1. Wauw! Du bliver da godt nok bemærket derude i livet. Nu kan vi jo gå hele sommeren og spekulere og glæde os til september. Vides det, hvornår i september?

  Kommentar af conny — 8. maj 2013 @ 15:43

  • Nej – de vil sende mig en mail, når de kender dato og tidspunkt.

   Kommentar af Ellen — 8. maj 2013 @ 23:59

 2. Fantastisk.. Den udsendelse glæder jeg mig til at se, du må endelig fortælle når den engang går i luften.. 🙂

  .. og I fortjener da alle roserne.. 🙂

  Kommentar af Inge — 8. maj 2013 @ 15:44

  • Åh, tak, søde Inge 🙂
   Jeg kan nok slet ikke tie stille, når jeg ved noget mere 😉

   Kommentar af Ellen — 9. maj 2013 @ 0:00

 3. Det er ikke fair at vi skal vente helt til september 🙂 Men nu har du så fundet en ny hobby til din kommende efterlønstid – moviestar 🙂

  Kommentar af Lene — 8. maj 2013 @ 16:11

  • Ja, det blev åbenbart mere et karriereskift end et jobstop 😉

   Kommentar af Ellen — 9. maj 2013 @ 0:01

 4. Tillykke filmstjerne – det er vel på den kanal, som vi i Danmark kalder Sverige 2 og ikke Dansk TV2 – du kender sikkert den svenske programoversigt, men den er ihvertfald her: http://www.tvdags.se/ 🙂

  Kommentar af Søren — 8. maj 2013 @ 16:21

  • Tak, Søren – men det er nu et pæredansk produktionsselskab ( http://www.stv.dk/) , og det er det danske TV2, programmet til sin tid bliver vist i.
   STV har bl.a. lavet programserien ‘Sporløs’.

   Kommentar af Ellen — 9. maj 2013 @ 0:02

 5. Det glæder jeg mig datil at høre mere om når tiden er den rette.. Spændende…

  Sikken oplevelse du der fik dig… Og man kan jo ikke lade være med at spekulere bare lidt over hvilket blogindlæg der havde udløst det…

  (Mon det var derfor der gik en eftertænksom lille skygge hen over dine øjne da vi i sidste uge snakkede journalister og tv)….

  Kommentar af overleveren — 8. maj 2013 @ 16:31

  • Det er meget spændende, ja, men hvis der var en øjenskygge (tøhø) var det ikke derfor, for jeg blev først kontaktet d. 3. maj 🙂

   Kommentar af Ellen — 9. maj 2013 @ 0:04

 6. Spændende! Risikoen er dog, at du nu bliver berømt og headhuntet til et apostrofordførerskab på tinge, så du ikke længere har tid til at bogge. 😉

  Kommentar af Eric — 8. maj 2013 @ 17:09

  • Meget spændende 🙂 … men jeg vil altid have eller i hvert fald tage tid til at blogge 😉

   Kommentar af Ellen — 9. maj 2013 @ 0:05

 7. Det ser ud til, at din verdensberømmelse kommer i flere ombæringer. Har du fået dig en agent? Ellers kunne jeg måske træde til … They call me mrs. 60%. Nej, spøg tilside. Du lader os lige vide, når man kan se udsendelsen, ikke? Vi har svt2 på det permanente program her.

  Kommentar af Henny Stewart — 8. maj 2013 @ 17:43

  • Henny, jeg lover, at du vil være forrest i mine tanker, hvis jeg får brug for en agent 🙂
   Jeg skal nok give besked, når jeg selv ved lidt mere, og det er det danske TV2, der er tale om. STV er et dansk selskab, som ikke har noget med svensk TV2 at gøre.

   Kommentar af Ellen — 9. maj 2013 @ 0:07

 8. Hvor herligt. Glæder mig til at se med på TV2 (dansk fjernsyn). Går ud fra SVT er et produktionsselskab, der ikke har noget med svensk TV at gøre. Godt arbejdslivet nu slutter når det alternative arbejdsliv begynder. God Himmelfartferie.

  Kommentar af Jørgen — 8. maj 2013 @ 18:23

  • Du har ganske ret: det har ikke noget med svensk tv at gøre.
   Ja, det er imponerende, som der kan ske ting og sager på et splitsekund, men der er nu nok et stykke vej til verdensberømmelsen 😉
   Tak i lige måde, Jørgen.

   Kommentar af Ellen — 9. maj 2013 @ 0:10

 9. Det er kanskje indiskret å spørre hvilket blogginnlegg?

  Kommentar af Kamelrytterske — 8. maj 2013 @ 18:26

  • Det er ikke indiskret at spørge, men jeg må ikke svare, for det ville afsløre for meget i forhold til, hvad jeg må fortælle på nuværende tidspunkt.

   Kommentar af Ellen — 9. maj 2013 @ 0:11

 10. Ih altså hvor lyder det spændende. Billeder til brug i bøger, udstiller og nu også i tv, har jeg mon glemt noget! Jeg er bagud, jeg er kun nået til Bevaringsbladet for By & Land, og så en radiooptagelse som hænger og svæver et eller andet sted endnu. Jeg har også nok i mit arbejde en tid endnu 😉
  Jeg er også nysgerig, så nu håber jeg det er en kanal vi kan tage, når du fortæller hvornår det bliver sendt.

  Kommentar af pigenfralandet — 8. maj 2013 @ 18:38

  • Det er da smadderspændende, og din tid kommer, Pia … du er jo ung endnu i forhold til mig 😉
   Det er det danske TV2, det skal produceres til.

   Kommentar af Ellen — 9. maj 2013 @ 0:12

 11. Spændende! Du har da også en masse på hjerte og serverer det hele uden omsvøb og med masse af humor – det kan da kun blive et godt tv-indslag. Jeg glæder mig allerede til at se dig på fjernsyn 🙂

  Randi

  Kommentar af bedstesblog — 8. maj 2013 @ 19:45

  • Tak, Randi … det var søde ord, som varmede og gjorde godt 🙂

   Kommentar af Ellen — 9. maj 2013 @ 0:13

 12. Sikke da en teaser, du sender ud. Kan du ikke sige noget om tidspunktet – altså dag og time??
  Det er da skrækkeligt at gå og være nysgerrig over hele sommeren. 😉
  Tillykke med det! Det lyder spændende. Godt, du snart holder op med at arbejde, så du kan tage dig af den slags kreative og alternative ting.
  Det er bare ærgerligt, at indslaget bliver så kort, når nu I har været på og sagt så meget – at det så bliver klippet.

  Kommentar af betty — 8. maj 2013 @ 22:24

  • De vidste slet ikke noget endnu om dato – der er jo langt til september 🙂
   Tak, og ja, det er da spændende og meget nyt. De sagde fra start, at vi højest ville få fem minutter – sådan er det vist bare, men da vi var tre personer, kan man jo godt sige, at vi får vores berømmelsens kvarter, vi efter sigende alle skulle få i løbet af vores liv 😉

   Kommentar af Ellen — 9. maj 2013 @ 0:16

 13. Tillykke med dit nye arbejde. Hvem ved, hvad det kan udvikle sig til? Ellen goes to Hollywood? Nå, spøg til side. Det lyder enormt spændende, og vi vil alle side klistret til skærmen den pågældende septemberdag. Jeg er sikker på, at de 5 minutter, du er på, vil være værd at lægge øre til. Hvad var det for et af dine indlæg, de var faldet over? Må du sige det?
  God Kr. Himmelfartsdag!

  Kommentar af Nonna — 9. maj 2013 @ 9:05

  • Tak, tak – om et års tid bliver jeg sikkert bedt om at sætte fod- og håndaftryk i cementen i Hollywood 😉
   Nej, hvis jeg nævner indlægget, vil det røbe for meget om udsendelsens indhold.
   God dag herfra også.

   Kommentar af Ellen — 9. maj 2013 @ 10:05

 14. Hvor er jeg glad for, at jeg nu også endelig kan tage TV2, og jeg glæder mig til at se indslaget med jer. Det er ærgerligt, at du ikke må afsløre, hvilket blogindlæg der satte dem på sporet af dig. Det må være spændende at være med på et tv-show, også selv om det ender med bare fem minutter.

  Kommentar af Stegemüller — 9. maj 2013 @ 14:11

  • Det har i hvert fald været spændende at prøve at være med (det er ikke i et show) 🙂 – men afsløringen kommer jo engang … 😉

   Kommentar af Ellen — 10. maj 2013 @ 1:06

 15. Ej hvor spændende, vi må vente spændt på september. 😀

  Kommentar af Rejen — 9. maj 2013 @ 19:42

  • Og det er det jo lige pludselig. September 😉

   Kommentar af Ellen — 10. maj 2013 @ 1:08


RSS feed for comments on this post.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.