Hos Mommer

14. december 2012

Swindon Outlet Centre

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 18:17
Tags: ,

P1060377En anden ting, der efterhånden er et must, når jeg er herovre, er en tur til Swindon Outlet Centre, hvor jeg lige skal ind og se, om Marks & Spencers omsider har besluttet sig til at producere tynde, marineblå rullekravesweaters. Jeg har dem i mange farver, men har længe manglet en marineblå. I flere år har jeg manglet en marineblå rullekravesweater, faktisk, men når moden dikterer en bestemt farveholdning, kan man godt glemme alt om personlige ønsker desangående.
Søreme om de ikke havde en denne gang, efter flere års forgæves forsøg … jeg blev både glad og ked af det … nu har jeg jo ikke nogen undskyldning for at tage dertil næste gang.
Nå. Mon ikke jeg finder på noget …

En kop julekaffe kunne det også blive til.

Jeg har næsten købt mig en overvægt til i bøger. Jeg taler om min kuffert på hjemturen her!
Det var ikke kun dem til Anna og Aubrey, der blev investeret i.
Robert Goddard har begået en ny; der lå en af Wilbur Smith, jeg ikke har læst … troede egentlig, han var død …
Grinebøger blev det også til – bl.a. disse to; en til John og en til mig. Det er tankevækkende, at Bev har skrevet begge bøgerne …

P1060361

P1060364Katherine Hepburn og jeg har samme personlighedstype. Det er nok derfor, jeg elsker denne hendes bemærkning:

P1060362

Denne af en for mig ukendt mandsperson ville John sikkert ønske var hans bemærkning:

P1060363

18 kommentarer

 1. Det kan da tænkes at du skal købe en marineblå til næste gang – måske går de af mode igen. Gode bemærkninger!

  Kommentar af Jørgen — 14. december 2012 @ 20:36

  • Ja, man ved aldrig – en eller anden undskyldning skal jeg nok finde 🙂

   Kommentar af Ellen — 14. december 2012 @ 21:28

 2. Du og John er sikkert det perfekte par: http://www.funnies.com/couple.html 😀

  Kommentar af Søren — 14. december 2012 @ 20:49

  • Hvor sødt … måske ikke ligefrem perfekte, men der skal ingen klager lyde herfra 🙂

   Kommentar af Ellen — 14. december 2012 @ 21:29

 3. Bøger har også altid været noget af det, jeg tog med hjem fra England. Nu om dage nøjes jeg med at sidde herhjemme og bestille dem hos Amazon … Bob Monkhouse var en sådan lidt “racy” udgave af Otto Leisner. Noget af en frikadelle, hvis du spørger mig. Det var da heldigt, at du fandt din trøje i den rigtige farve, men måske er der andre farver i moden om kort tid, og så må du jo afsted igen. 🙂

  Kommentar af Henny Stewart — 14. december 2012 @ 21:31

  • Det er oplagt at købe bøger herovre, hvor de er så billige, men Amazon er et glimrende alternativ til at være her selv.
   Du ved, hvem Monkhouse er! I’m impressed … kunne selvfølgelig have googlet ham, men har ikke lige nået det endnu, så tak for info.
   Jeg er helt sikker på, at jeg nok skal finde vej til det outlet centre igen – med den ene eller den anden undskyldning 🙂

   Kommentar af Ellen — 14. december 2012 @ 21:50

 4. Jeg holder på at du skal tjekke om de stadig har de marineblå.. De bliver jo slidt 😉
  Dejligt med hyggelæsning!

  Kommentar af Kong Mor — 15. december 2012 @ 0:10

  • Det gør de da – og jeg skal bruge andet end rullekravesweaters 😉

   Kommentar af Ellen — 15. december 2012 @ 10:01

 5. haha, herlige citater, og man kan altid finde på en god grund til at ose rundt..;-D

  Kommentar af rejen — 15. december 2012 @ 5:39

  • Det skulle jeg mene 🙂

   Kommentar af Ellen — 15. december 2012 @ 10:02

 6. Jeg elsker den sidste bemærkning; det er lige den slags, min John kunne finde på at komme med… 😉 Jeg tror aldrig, at jeg har været i Swindon Outlet Centre, men jeg har været i nogle af de andre, og det er altid meget underholdende. 🙂

  Kommentar af Mia Folkmann — 15. december 2012 @ 8:06

  • Vores John’er ligner vist hinanden på mere end navnet 😉
   Swindon er Englands kedeligste by, men outletcentret er en forhenværende togfabrik, hvilket kan kan se mange steder i centret og som giver det en ekstra og interessant dimension.

   Kommentar af Ellen — 15. december 2012 @ 10:03

 7. Pyh ha, det er godt du er her igen… Min feed reader snød mig åbenbart i går ved ikke at vise, at der var et indlæg fra dig; jeg var helt bekymret for, om der var sket dig noget. Det faldt mig ikke ind at gå direkte til din side, da feed readeren eller altid virker upåklageligt.

  Jeg er sikker på, at du nok skal finde en undskyldning for at komme i Swindon Outlet Centre, om end ikke kan du da sige, at du mangler endnu en marineblå rullekravesweater.

  Kommentar af Stegemüller — 15. december 2012 @ 22:11

  • Du må ikke sige sådan noget – jeg ville jo aldrig turde at springe en dag over 🙂
   Men jeg har altså ikke været væk 😉
   Jeg skal nok finde på en god undskyldning.

   Kommentar af Ellen — 15. december 2012 @ 22:31

 8. Jeg har aldrig haft det rigtig godt med outletcentre. Måske er det min indbyggede jyske nærighed, der sætter en grænse (alt for tidligt) for, hvad jeg synes, det er værd at købe. Og måske også min svindende hukommelse, der gør, at jeg ikke kan huske, hvad det er, jeg har tænkt på over tid. Og jeg bliver så uendelig træt. Jeg ville ønske, jeg var lidt mere til det, for i mange tilfælde er det jo outletkøb, veninderne har på, når de ligner en million.
  Det lyder til gengæld, som om du lige kan styre hen til – OG finde – det, du har sat dig for at købe. Når der så kommer skønne bøger og sjove bøger med i kurven, så er dagen jo for alvor reddet.

  Kommentar af conny — 16. december 2012 @ 10:10

  • Det forstår jeg nok ikke rigtigt, Conny … det er jo netop i outletcentrene, du får de samme ting til den halve pris, så din jyske nærighed skulle netop sende dig sådanne steder hen 😉
   Jeg er absolut ikke ‘windowshopper’ – jeg skal have et ærinde at gå efter. De to andre Dreimädchen kan endevende en butik for derefter at gå uden at købe noget, hvilket jeg absolut ikke er til. Men at have noget bestemt at gå efter og så måske oven i købet finde det til en billig penge, passer mig fint. Jeg går ikke ind i en skobutik, hvis ikke jeg skal have mig et par nye sko.
   Jeg var også på udkig efter en tepotte og fandt en i 2.sortering i outletcentret. Jeg kunne ikke finde fejlen, men prisen var 16 pund i stedet for de 32, jeg havde set en mage til i Bath.
   Mht. den dårlige hukommelse: det har jeg skam også, men jeg har også en smart telefon, hvori man kan notere den slags ting 😉

   Kommentar af Ellen — 16. december 2012 @ 10:55

   • Jamen, jeg ved det godt, Ellen, at outlets er billige, men det er med at få taget den beslutning om at hive muldvarpen op af lommen, der er besværlig. I øjeblikket derinde tænker jeg, nå nej, det behøver jeg ikke købe, jeg har nok noget derhjemme, jeg kan bruge. Og så er der så mange forskellige ting at vælge mellem. Huha, nej. Jeg duer ikke til det – men jeg ville ønske, jeg gjorde.

    Kommentar af conny — 16. december 2012 @ 19:05

    • Ja, okay, Conny, jeg synes ellers jeg er forholdsvis god til ikke at bruge for mange ‘unødige’ penge, men du vil vist til alle tider kunne slå mig med mange længder 😀

     Kommentar af Ellen — 16. december 2012 @ 19:41


RSS feed for comments on this post.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.