Hos Mommer

5. oktober 2012

Før-billeder af campingvognen

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 18:46
Tags:

Dethleffs BeduinSå blev den hentet, campingvognen. Med tusinder af instruktionsord fra forhandleren, men vi skal nok få lært det hele – vi har jo prøvet campinglivet før. Det bliver ikke i denne weekend, vi tager ud og prøver den af – måske i slutningen af uge 42, men der er for stor risiko for alt for meget regn i de næste par dage; det gider vi ikke rigtig. Man kunne selvfølgelig sige, at så kunne vi få varmesystemet prøvet grundigt af, men sidde inde i en campingvogn det meste af en weekend … næhtak. Ikke engang med et nyt og interessant strikketøj.
Den hedder Dethleffs. Med Beduin til efternavn. Glimrende valg.

Det nydelige soveværelse med de skrækkelige sengetæpper (de ser skrappere ud i virkeligheden – mit Lumix kunne åbenbart ikke få sig selv til at gengive de rigtige farver) … man aner de lige så skrækkelige, men dog matchende gardiner.

P1050162

Resten af vognen med køkken, dagligstue, bad og toilet:

P1050164P1050166P1050169

Undskyld, vi roder, men vi skal lige have fundet de optimale pladser til forteltet, dets stænger, bordet og de fire stole.
Jeg kan simpelthen ikke forstå, at der ikke er nogen, der fabrikerer en campingvogn med lysere skabe end disse mørke og kedelige. De fleste vogne er af tysk fabrikat, hvad man da heller ikke efterlades i nogen som helst tvivl om.
Da jeg nævnte for forhandleren, at jeg kunne huske, at Adria (som er et af de få ikke-tyske mærker) havde fine, lyse vogne (det var sådan en, vi havde engang), sagde hun, at de forbavsende nok var næsten umulige at sælge – folk ville åbenbart have et mørkt interiør.
Underligt, altså … men der er ikke rigtig noget at gøre ved det. Jeg må lege med alt det andet for at give det et lidt mere lyst og venligt udtryk.

Det kommer altsammen – jeg er sikker på, at vi bliver glade for at turnere rundt i dette miniferiehus.

26 kommentarer

 1. Tillykke med nyerhvervelsen! Når man ser sådan en rejsemaskine, kan man jo få sug i maven af udlængsel udsigten til at være fri som fuglene.

  Kommentar af bentzen — 5. oktober 2012 @ 18:53

  • Tak 🙂
   Jahhh, ikke? Det ville da lige være noget for jer. Men det kræver selvfølgelig også en bil …

   Kommentar af Ellen — 5. oktober 2012 @ 19:14

 2. Den ser da hyggelig ud – sådan på halloween-måden. Men det er da vist også moderne lige i denne tid, ikke?

  Nå – men er ret sikker på at når du har haft fat i den så bliver den endnu hyggeligere og jeg er lige så sikker på at I bliver superglade for den.

  Kommentar af overleveren — 5. oktober 2012 @ 18:53

  • Hahaha – ‘halloween-måden’ – yderst rammende, men det skal vi nok få lavet lidt om på 🙂

   Kommentar af Ellen — 5. oktober 2012 @ 19:15

 3. Vi så jo brochuren, og vidste jo, at det ville ende sådan 🙂 Et stort tillykke. Selvom campinglivet aldrig rigtigt har været mig, og nok heller aldrig bliver det, så HAR jeg trods alt nydt alle vores ture både med telt, camplet, telt igen og nu vores campingvogn.
  Vores Sprite Euroland har altså også helt lyst interiør, jeg er nemlig heller ikke vild med det mørke 🙂

  Kommentar af Pia — 5. oktober 2012 @ 18:57

  • Ja, I var nok de første, der vidste det 🙂 Tak …
   Selvfølgelig er det lettere at spise på restaurant og sove på hotel, men for det første er prisen jo en ganske anden, og for det andet bliver jeg enormt hurtigt træt af hoteller og af at skulle spise ude.
   Jeres er ganske rigtigt fin lys, men de nye Sprite er vist mørkere, tror jeg?

   Kommentar af Ellen — 5. oktober 2012 @ 19:17

 4. Lumix er åbenbart Frk. farvevenlig.. jeg synes ikke det ser specielt skrækkeligt ud, men jeg tror dig når du siger det.. 🙂 Fedt med rigtige senge, det er ski da luksus.
  Det er lidt sjovt med de mørke skabe, sådan ser mange både også ud indvendig, og jeg fatter det heller ikke.. Måske skal det bare være sådan.. uanset om vi kan lide det eller ej. 🙂
  Glæder mig altså stadig til at se den IRL.

  Kommentar af Inge — 5. oktober 2012 @ 18:57

  • I skulle næsten se den i virkeligheden, både før og efter – hvis I har tid, er I velkomne til at kigge ned i weekenden – bare ring først, så vi ikke lige er i Brugsen eller noget 🙂
   Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor det skal være så mørkt, når det nu samtidig er så småt altsammen.

   Kommentar af Ellen — 5. oktober 2012 @ 19:20

 5. Du der har hænderne skruet rigtig på, du må da nemt kunne bejse de skabe lysere eller male dem??
  Tæpperne har da en varm dejlig farve. Jegtror, at jeg bare ville være glad for at “få” en campingvogn.

  Kommentar af Kirsten b r — 5. oktober 2012 @ 19:24

  • Uha nej, at male eller lignende ville jeg aldrig give mig i kast med – der er alt for mange krinkelkroge, som jeg slet ikke ville kunne få pæne.
   Mon ikke vi hurtigt lærer at abstrahere fra det? Det tror jeg.
   Kan du slet ikke få din mand overtalt?

   Kommentar af Ellen — 5. oktober 2012 @ 20:04

 6. Hvor ser campingvognen bare superlækker ud – selv med de kanariegulefarvede gardiner mv. Det bliver alt sammen så lækkert, når du har været i gang med symaskinen. Jeg tror, I vænner jer til det mørke træ, som træet har. Den ser vældig stor ud (hvor lang er den egl.?), og der er da rigelig med plads til to, I skal jo tage højde for, at risikere regnvejrsdage, og så skal I kunne være inde i vognen.

  Kommentar af Stegemüller — 5. oktober 2012 @ 21:07

  • Den er 5,10 meter lang, så den er ikke helt lille – der er fin plads til os i den, også til regnvejrsdagene, som selvfølgelig vil komme. Interiøret skal vi nok få vænnet os til 🙂

   Kommentar af Ellen — 5. oktober 2012 @ 22:53

 7. Jeg forstår heller ikke, hvorfor mange har valgt en campingvogn med mørkt interiør … Det får det hele til at virke mindre … og når det så er sagt, så forstår jeg så udemærket godt at det kanariegule stof skal dø … det er virkelig kedeligt at se på 😉

  Kommentar af Tove — 5. oktober 2012 @ 21:44

  • Ja, enhver ved da, at mørke farver ‘knuger’ et rum, men sådan skal det åbenbart være i campingvogne – jeg må bare prøve at lysne med noget andet 🙂

   Kommentar af Ellen — 5. oktober 2012 @ 22:55

 8. Tillykke, tillykke. Hvor er den flot!

  Kommentar af betty — 5. oktober 2012 @ 22:43

  • Tak, tak, Betty 🙂

   Kommentar af Ellen — 5. oktober 2012 @ 22:55

 9. Jeg er da også overordentligt sikker, at I vil få gode oplevelser i jeres rullende sommerhus: og 12 m2 er da også pænt stort.
  Din gemal må da via sit job kende en autolakerer: snak med ham om at få sprøjtelakeret lågerne i en creme-hvid, og lad skabenes rammer stå i det mørke træ, det vil lysne og give mere plads, rent optisk.

  Kommentar af AagePK — 5. oktober 2012 @ 23:28

  • Er den 12 m2? Jamen, det er pænt stort – og med forteltet bliver det endnu bedre, men hvis vi er på farten, vil vi ikke bruge det.
   Sprøjtemale? Det var da en ide. I hvert fald klart bedre, end hvis vi selv skulle stå med malerrullen, men nu ser jeg lige først, hvad det giver med lyse gardiner og seng.

   Kommentar af Ellen — 6. oktober 2012 @ 7:36

 10. Endnu engang tillykke med campingvognen, og jeg giver dig ret, det er ikke særlig pænt med de halloweenfarvede gardiner og tæpper, glæder mig til at se hvad du får syet. Kan man ikke male lågerne så de bliver lyse, det ville også gøre det hele lidt større, sådan visuelt?

  Kommentar af rejen — 6. oktober 2012 @ 7:11

  • Tak 🙂
   Det ville givetvis blive pænere med lyse låger, og Aage var inde på noget med sprøjtemaling, for vi ville aldrig kunne få det gjort pænt nok i hånden. Jeg ser lige først, hvad lyse gardiner og en lysere seng gør ved indtrykket.

   Kommentar af Ellen — 6. oktober 2012 @ 7:41

 11. Et kæmpestort til lykke med campingvognen.
  Jeg kan anbefale campingcheques på det varmeste – dersom du ikke kender ordningen.
  En rigtig god ordning for folk, der ikke er afhængig af højsæsonen.

  Kommentar af Kisser — 6. oktober 2012 @ 15:41

  • Tak, Kisser 🙂
   Og tak for tip – vi undersøger lige det med campingcheques, for det lyder da glimrende – vi har netop ikke tænkt os at køre ud i juli-august.

   Kommentar af Ellen — 6. oktober 2012 @ 17:44

 12. Ikke dårligt, ikke dårligt – det bliver spændende at høre om erfaringerne og følge med i lysningen af interiøret. Vi ses i Virgental!

  Kommentar af Jørgen — 7. oktober 2012 @ 18:33

  • Ja vi ses – måske før Virgental … det kunne måske også blive tættere på 🙂

   Kommentar af Ellen — 7. oktober 2012 @ 21:01

 13. Til lykke med nyerhvervelsen; jeg er sikker på, at den nok skal blive hyggelig og hjemlig, når du har haft den i behandling…! Jeg kæmper også lidt med indretningen i de forskellige mobile huse – jeg foretrækker også det lysere “træ”, og så kan jeg ikke fordrage alt det underlige glas og stålpjat, som moderne campingvogne og autocampere ofte udstyres med. Det koster ekstra, og det er altså ikke pænt (efter min mening). Jeg vil hellere have gode praktiske ting som myggenet og lign. 😉

  Kommentar af Mia Folkmann — 7. oktober 2012 @ 21:59

  • Tak, Mia 🙂
   Helt enig – alt det der forkromede pjat behøver vi bestemt heller ikke, bare det er lyst og venligt – det er der dog desværre nok ikke tilstrækkeligt mange, der synes, for så så flertallet af vognene vel ikke ud, som de gør… 🙂

   Kommentar af Ellen — 7. oktober 2012 @ 22:06


RSS feed for comments on this post.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.