Hos Mommer

6. januar 2012

Der lærte jeg noget nyt om mænd

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 15:35
Tags: ,

Gratisavisen 24 timer kunne i dag på forsiden levere en for mig temmelig overraskende nyhed:
Ikke blot får mænd gjort deres testikler større – de får også gjort deres bryster større!

Nu be’r jeg Dem, Fru Heilbunt!

Jeg vidste ikke engang det første – det er nok ikke lige noget, mændene bruger som konversationsemne over middagen.
Kom så ud med sproget og oplys mig uskyldige uvidende kvinde: Er det et almindeligt forekommende fænomen?
Da jeg ved frokosten i dag gjorde opmærksom på artiklen, så mændene i min nærhed meget uskyldsrene ud og sagde, at de havde de skam heller aldrig hørt om.

Og bryster … er det for at slippe for at pumpe sig med steroider for at komme til at ligne en bodybuilder? Men i så fald er det vel det meste af kroppen, der skal fyldes med implantater?

I øvrigt var silikonen ikke nødvendigvis fransk, men manden, der snød og producerede implantater med industrisilikone i stedet for medicinsk ditto, er franskmand.
Og da jeg læste artiklen, stod der rent faktisk ikke noget om brystimplantater til mænd – måske havde det været en god ide at læse den overskrift en gang til, kære redaktion …
(Men artiklen fremturede med de der testikelimplantater … tænk altså … jeg troede ikke, det var den del af udstyret, der måtte kunne ønskes gjort større …)

P1000072

24 kommentarer

 1. Det må være bløde mænd.

  Kommentar af Eric — 6. januar 2012 @ 15:46

  • 😀

   Kommentar af Ellen — 6. januar 2012 @ 16:02

 2. hehe, næeh jeg ville også tro det var en anden del der skulle forstørres…;-D fnis..

  Kommentar af Rejen — 6. januar 2012 @ 16:11

  • Ja, fnis – men det andet kan jo nok ikke lade sig gøre 😉

   Kommentar af Ellen — 6. januar 2012 @ 19:23

 3. Jeg har aldrig hørt om fænomenet, men man skal naturligvis hore meget før organet falder af. Har hørt om hårimplantater, se blot på en forhenværende italiensk ældre politiker. Men, selvfølgelig, hvorfor skulle mænd ikke (også) være mærkelige og vælge naturen fra.

  Kommentar af Jørgen — 6. januar 2012 @ 16:13

  • Hehe, ja, det skal man som bekendt 😉
   Jeg har godt nok hørt, at mænd, når det kommer til stykket, er endnu mere forfængelige end kvinder … men alligevel …

   Kommentar af Ellen — 6. januar 2012 @ 19:26

 4. Narjh, nyt og nyt! Jeg har set nogen udsendelser om plastikkirugi og også om kønsskifteoperationer, så fænomænet er mig ikke helt ukendt. Derfra var jeg godt klar over, at mændende selv, tillægger “kuglerne” meget stor betydning også, og ikke mindst deres størrelse 🙂 Jeg ville så mene, at der var andre prioriteter, men ikke lige så let at ændre størrelse på – der kompenseres måske?

  Det med brysterne var jeg godt klar over. Jo, der er megen prestige i at have veludviklet brystmuskulatur! Men du har ret, det er da de underligste ting, man indimellem kan støde på.

  Kommentar af Deborah — 6. januar 2012 @ 17:56

  • Nej, det må være for at kompensere, som du siger, nu ‘andre prioriteter’ ikke kan forstørres – men hvad ved vi kvinder om det? 😉
   Så det var ikke en trykfejl, det med mandebrysterne? Jamen altså – det er nu lidt grinagtigt, synes jeg 🙂

   Kommentar af Ellen — 6. januar 2012 @ 19:28

 5. Eiiii hvor ULÆKKERT – undskyld mig.. Og jeg har aldrig hørt at mænd ville gøre de dele større!!.. Men da jeg ikke har set så mange dernede – går jeg jo ud fra at dem jeg har set er normen. HVIS nu der findes nogen som har testikler på størrelse med mandler… så kunne jeg måske forstå det.. og så igen.. Man går jo ikke rundt og kigger på dem..
  MYSTISKE verden!!.. øøhh nej mennesker!

  Kommentar af Kong Mor — 6. januar 2012 @ 20:15

  • Helt enig 🙂
   Det første, (nogle) mænds blik hæfter sig ved på en kvinde, er ofte brystpartiet, men jeg har endnu ikke oplevet en kvinde, hvis blik omgående søgte nedad for at undersøge noget mere indgående dér hos en mand 😉

   Kommentar af Ellen — 6. januar 2012 @ 20:35

 6. Nu har jeg ikke set/hørt hele ordlyden i artiklen. Men der er mænd, der mister en ‘kugle’ pga. testikelkræft, og mon ikke de ligesom kvinder, der mister et bryst gerne vil have rekonstrueret organet? Måske findes der miljøer, hvor der er stor status i at have store ´balls’ ?? men ikke der hvor jeg færdes 😉
  Men brystimplantater til mænd har jeg hørt om – og bicepsimplantater. Og i kæber og i baller.
  Det er uden tvivl bedre end steroider. Men sikkert dyrere?
  For min skyld kan folk forstørre, formindske, tatovere osv, som de vil.

  Kommentar af betty — 6. januar 2012 @ 21:15

  • Åh … ja det havde jeg ikke lige tænkt på. Det er måske lidt bedre til at forstå, selvom det ikke er så synligt et ‘handicap’ som hos en kvinde med ét bryst.
   ‘Big balls’? Ja, hvorfor ikke? 🙂
   Selvfølgelig må folk selv om, hvad de gør… men jeg kan altså ikke dy mig for at synes, at det er en smule grinagtigt.

   Kommentar af Ellen — 6. januar 2012 @ 21:23

 7. Nå for pokker.. det er da utroligt hvad der forstørres nu om dage, samtidig med at verden bliver mindre og mindre, og vi bliver flere og flere.. 🙂
  Mon det er Jørgen Ege der er på spil igen.. 🙂 han har jo tidligere forstørret en anden del af den mandlige “hjerne”.. 😀

  Kommentar af Inge — 6. januar 2012 @ 21:24

  • Høhø 🙂
   Njæh – jeg tror ikke lige, det var ham, der var på banen her 😀

   Kommentar af Ellen — 6. januar 2012 @ 21:30

 8. Når du rammer “kuglen”: http://thedogpaddler.com/RandomUploads/Ball/ball.swf
  med cursorpilen Ellen, så kan du få den til at skifte farve 😉

  Kommentar af Søren — 6. januar 2012 @ 22:53

  • Haha Søren – det var jeg ikke god til. Den forblev blå 🙂

   Kommentar af Ellen — 7. januar 2012 @ 8:12

 9. Det kom også bag på mig, men så hørte jeg en dyrlæge berette at mandlige hundeejere, der var nødt til at få deres hanhund kastreret sagtens kunne finde på at få sat implantat i. På en hund! Så verden er altså sær. Ihvertfald den udenlandske, hvor det er rimeligt almindeligt.

  Men det er vel det de bliver brugt til – ikke til at gøre noget større, men til at erstatte eller udfylde.. så de der stakkels mænd ikke vækker opsigt i omklædningsrummet.

  Kommentar af overleveren — 7. januar 2012 @ 9:14

  • Forfængeligheden har sandelig mange ansigter 🙂
   Jeg kan til nød forstå implantat som erstatning, men på en hund??

   Kommentar af Ellen — 7. januar 2012 @ 10:38

   • Det er åbenbart så voldsomt et problem for mænd at de også må konkludere at deres hanhunds selvrespekt får problemer ved at mangle noget dér. Dyrlægen jeg talte med, som i øvrigt selv var mand, var også temmeligt forundret over denne trend men mente også at det med tiden ville nå dk. Hvis det ikke allerede var der.

    Du og jeg kan sagtens sige at det er latterligt – men der må jo være nogen det er vigtigt for – siden de vil betale for det.

    Kommentar af overleveren — 7. januar 2012 @ 11:56

    • Det har du selvfølgelig ret i … og det må de også gerne mene, det er. Jeg vil så også bare have lov til at synes, at det er grinagtigt 😉

     Kommentar af Ellen — 7. januar 2012 @ 13:01

 10. For blot at konkludere at mænd er absolut lige så forfængelige som kvinder – men lige den slags forstørrelser har jeg nu heller aldrig hørt om. Men igen er det nok ikke nogte, man reklamerer med! Jeg kan til dels forstå det, hvis man har været syg af fx testikelkræft (som kvinder får brystimplantater). Men efter at have set og hørt om den PIP-skandale er jeg da kun glad for, at min krop stadig er i helt naturligt forfald 🙂

  Kommentar af Nille — 7. januar 2012 @ 10:19

  • Enig – som erstatning – men nok også lidt aldersafhængigt, måske. Jeg ville fx vælge en udstoppet bh frem for at få noget under huden, men det ville jeg – måske – have set anderledes på som ung.
   Lad os holde os til det naturlige forfald 😉

   Kommentar af Ellen — 7. januar 2012 @ 10:42

 11. Lige som kvindernes brystimplatater er testikel-do jo udviklet til at erstatte ved tab:kræft, bil-og arbejdsulykker. Og dem er der rigtigt mange af.
  Og det er ikke kun af kosmetiske årsager: kvinder med et, men stort bryst, kan blive skæve i ryggen, fordi de overkompenserer. Det sker så ikke for dem, der vælger at få fjernet det sidste også. Det sker.
  Men der er jo markeder for at, og der er jo en Pamela Andersen i enhver kvinde. Og en Schwarzenegger i enhver mand. Allerede Li Yu beskrev for mange hundrede år siden, hvordan “The Before-Midnight Scholar” fik gjort sin penis større, med implatat af en hunds ditto. Li Yu er også kendt fra “The Carnal Prayer mat”, den har jeg dog ikke læst.

  Kommentar af AagePK — 7. januar 2012 @ 10:38

  • Det er også i orden i forbindelse med sygdom og ulykker – jeg har bare aldrig haft så meget til overs for den 100 % forfængelige del af sagen 🙂
   Men ja … at der er et marked for alt, har vi atter en gang konstateret 😉

   Kommentar af Ellen — 7. januar 2012 @ 13:05


RSS feed for comments on this post.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.