Hos Mommer

25. juni 2011

Verdens bedste invasion

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 0:06
Tags: ,

P1030965

Verdens bedste invasion kommer fra vest. Den kommer fra Wiltshire i England, og selv om den sætter huset på den anden ende, så længe den varer, kan der næsten ikke overgås os noget bedre.
For en gangs skyld hentede John dem i lufthavnen, for jeg mente ikke, jeg var mentalt stabil nok til at føre bil efter over et døgn uden søvn. Jeg havde såmænd også travlt nok endda, men jeg var i det mindste ikke til fare for andre…

Og så kom de jo. Hele bundtet. De små spænede ind gennem haven; jeg sad på hug med åbne arme for at fange dem i et kæmpekram… og Anna strøg lige forbi mig, mens hun råbte. “I need a wee! NOW!”
Jajada, den slags kan man jo kun have respekt for, så alt andet måtte vente, mens Anna fik klaret sit lille ærinde og jeg fik mit store knus, da denne vigtige sag var overstået.

Spise … hygge … drikke lidt vin … snakke … gabe … snakke … gå på den fine nye legeplads med morfar … hygge … nej, hvor er morfars iPad altså spændende … snakke lidt mere … børn, nu skal I puttesove, for vi skal til bryllup i morgen, men nej, det hele er så spændende … mummyyyy … mormor … daddy … morfar … we’ve missed you a lot … jamen vi har sandelig også savnet jer … kan I så putte ned og sove, I to …

Klokken 10:30 var der langt om længe ro i børnelejren, og nu skal vi alle sove – også de såkaldt voksne… jeg har været oppe i over 30 timer nu, så mon ikke jeg kan sove? Det tror jeg.

P1030971

Billede, hvor de er klædt i bridesmaid- og pageboy-outfit til Tims kusines bryllup sidste weekend. Mormor synes, de var meget søde Smiley 

IMGL0199

Reklamer

12 kommentarer

 1. Velkommen hjem igen 🙂 Åh, hvor jeg forstår dig – de er langt væk i det daglige, så det må være en fornøjelse (af de mere urolige, ganske vist) at have huset fuldt.

  Kommentar af Ditte — 25. juni 2011 @ 1:08

  • Tak 🙂 Uh, det er en fornøjelse af de største, så pyt med uroen og kaoset… det er en vigtig del af det hele 🙂

   Kommentar af Ellen — 25. juni 2011 @ 10:05

 2. Velkommen hjem.. Ja det er helt sikkert den bedste invasion..:-)
  I må alle have en rigtig skøn weekend sammen.

  Kommentar af Inge — 25. juni 2011 @ 7:21

  • Tak… den findes ikke bedre – og de tager først hjem på onsdag, heldigvis. Og onsdagen efter ‘lander’ vi hos dem på ferie, så vi kan lige holde det ud for tiden 🙂

   Kommentar af Ellen — 25. juni 2011 @ 10:06

 3. De er da så dejlige, de to!

  Kommentar af Lavendel — 25. juni 2011 @ 8:03

  • Tak, Lone – det synes jeg, ikke overraskende, også at de er 😀

   Kommentar af Ellen — 25. juni 2011 @ 10:08

 4. Trivelig med sånne invasjoner 🙂

  Kommentar af Kamelryttersken — 25. juni 2011 @ 12:32

  • Ja… det kan jeg godt lige holde ud 🙂

   Kommentar af Ellen — 26. juni 2011 @ 0:20

 5. To billeder hvor de holder om hinanden? Er de virkelig helsøskende? 😉

  Sov godt og nyd brylluppet.

  Kommentar af DJ´s krimiblog — 25. juni 2011 @ 21:04

  • Haha, ja, det er de, og de kan slet ikke undvære hinanden. Dette år, hvor Anna har gået i skole, har de savnet hinanden næsten bekymrende meget – men nu starter han til september, og de glæder sig begge meget til at være sammen igen det meste af dagen.

   Kommentar af Ellen — 26. juni 2011 @ 0:22

 6. Hvor ER de skønne – både på dine billeder – men også på det mere officielle. Nogle gange ser det ikke særligt naturligt ud- men jeg synes fotografen har fanget liiiige det du fortæller om dem!!
  Hvor dejligt at have dem alle sammen omkring dig! Håber du fik sovet – du har sikkert været lige så træt som prinsessen – som kom hjem i morges!!!

  Kommentar af Kong Mor — 25. juni 2011 @ 23:45

  • Tak 🙂 det er en professionel børnefotograf, og C sagde, at det tog få sekunder, så løb de bare rundt og slappede af, mens han knipsede løs. Der blev taget flere modelfotos af C, men mere om det senere.
   Jeg fik 8 timer og har været frisk hele dagen… havde dog ikke spor imod at forlade brylluppet ved 10:30-tiden, ‘inden børnene blev totalt overtrætte’ 😉
   Stakkels trætte prinsesse – hun var forhåbentlig træt, fordi hun har haft det hammerskægt.

   Kommentar af Ellen — 26. juni 2011 @ 0:26


RSS feed for comments on this post.

Blog på WordPress.com.