Hos Mommer

11. februar 2009

Tre ting der glæder mig

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 11:42
Tags: , ,

Jeg vil da osse være med i Madames lille leg. Det var nu lidt svært at holde sig til tre ting – der er så mangt og meget, der kan glæde mig og gøre min hverdag god og rar at opholde sig i. Det blev til:

p2110035Strik. Jeg har svært ved at forestille mig et liv uden at kunne strikke ved enhver given lejlighed. Her ses et lille (meget lille) udpluk af mit garn. Tasken er den altid pakkede og tidligere omtalte strikketaske – lige til at snuppe med til Sverige. Den indeholder alt, hvad man kan få brug for og lidt til. På sofaen hygger babysvøbet sig; jeg er i gang med 3. inderbort (de indviede vil vide, hvad jeg mener).

p2110034Bøger. Jeg kunne heller ikke forestille mig et liv uden bøger. Dette er, ganske som med garnet, et meget lille udpluk af husets bogsamling. Der findes bøger alle vegne, for jeg har fantastisk svært ved at skille mig af med dem – det er jo næsten, som var det mine børn. Min mor lærte mig at læse, da jeg var 5 år, for mit behov blev slet, slet ikke dækket af det, hun havde tid til at læse højt for mig. Jeg lærte det efter sigende på no time, og jeg har læst og læst lige siden. Det var RET kedeligt i skolen i dansktimerne de første par år… Jeg kunne dog hverken skrive eller regne, da jeg kom i skole, så der var heldigvis noget at lave 🙂

p2110033Den lille mexikanerovn, som står og fryser lige nu, men om sommeren er det bare lykken at give den ild i r…. nå nej, maven og sidde ude og hygge med dens varme – alene, sammen med John eller med familie eller venner. “Alene” skal forstås på den måde, at John er A- og jeg er B-menneske, så jeg har ofte kun mit eget fortrinlige selskab efter kl. 21-22.
Vi har mexikaneren i den store udgave på terrassen i Sverige. Når der er blus på den og den store parasol er slået op, så duggen ikke har en chance, kan man sidde ude om aftenen fra meget tidligt til meget sent på året.
Jeg håber ikke, det er tegn på en indre pyroman, at jeg elsker levende ild.
(Dog helst yderst kontrolleret, og det er altså ikke mig, der lige har været en tur i Australien.)

Reklamer

6 kommentarer

 1. Det var et dejligt kig ind i det liv, Ellen! Mexicaneroven lyder spændende, bruger man den kun til opvarmning – eller kan man også grille i den?
  Den 3. inderbort er sort snak i mine ører, men du er jo en ørn til at strikke.
  Og så har I samme forskel hjemme hos jer, at den ene er A og den anden B-menneske. Men det kan jo også have sine fordele, at man på den måde får lidt tid alene. Jeg fik fx 4 timer her til morgen :o)

  Kommentar af Madame — 11. februar 2009 @ 12:46

  • Madame – der følger grillrist med, så det må man kunne – vi har bare ikke prøvet det…
   Jeg klager skam heller ikke – jeg ved så ikke helt, hvordan John har det; han får ikke så meget alenetid som mig, for mit søvnbehov er en del mindre end hans – han får kun fire timer forærende, når jeg en sjælden gang er syg 🙂 Hmmm – jeg ved det jo godt alligevel: han nyder ikke i så høj grad som jeg at være alene. Jeg har det dog bedst med ikke at være alene alene. Det er rarest, når jeg ved, han er et sted i nærheden af mig – sovende eller ej.

   Kommentar af Ellen — 11. februar 2009 @ 13:24

 2. Bøger og strik, det lyder rigtig hyggeligt. Jeg gad godt sidde længe oppe, men efter jeg var helt ude i tovene pga søvnmangel, så prøver jeg at gå i seng i ordentlig tid hver aften 🙂

  Sådan en mexicanerovn vil jeg gerne have, måske det bliver i år 🙂

  Kommentar af Lene — 11. februar 2009 @ 19:33

  • Lene – det er hyggeligt, men vi vil søreme ikke have nogen dårligdomme; så hellere passe sin seng. Men så er det måske en dårlig ide at investere i sådan en hyggeting til terrassen, for den gør det meget svært at finde sin seng 🙂

   Kommentar af Ellen — 11. februar 2009 @ 21:13

 3. Nå ja men om sommeren kan man godt klare sig med mindre søvn, kan man ikke 😉

  Kommentar af Lene — 12. februar 2009 @ 18:39

 4. Rigtigt – det havde jeg bare lige glemt, Lene 😎

  Kommentar af Ellen — 12. februar 2009 @ 18:58


RSS feed for comments on this post.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.