Hos Mommer

10. december 2008

Travel light? That’s me

Filed under: Uncategorized — Ellen @ 15:38
Tags:

HåndbagageDet har altid irriteret mig at skulle checke bagage ind i lufthavne. Rejsen tager lang tid nok i forvejen, og skal man skifte fly – især i Heathrow – ankommer kufferten sjældent samtidig med en selv.
Når man så samtidig for 117’de gang kommer hjem igen med halvdelen af tøjet i ubenyttet tilstand, var det måske på tide at overveje at nøjes med håndbagage. Problemet er bare, at emballagen til dette vejer op mod halvdelen af den tilladte vægt, og så er der alt for ofte for lidt plads.
Hvad gør man så? Man syr da selv Den Ultimative Håndbagagetaske, selvfølgelig.
Værs’go’ – 850 g tara og dermed godt 7 kg regulær bagage. Det er faktisk ret meget. Problemet kan være de flydende ting, man ikke må have så meget med af, men jeg har etableret et lille lager i England, hvortil de fleste af mine rejser som bekendt går. Efter jeg har opdaget, at strikkepinde af træ bliver totalt overset/ignoreret i sikkerhedskontrollen, er de fleste af mine problemer løst. Her er skam plads til både gaver, (strikke)tøj og sko.
Modellen begyndte sit liv som Den Ultimative Strikketaske, som i tidens løb er produceret  i både en lille, en mellem og så denne store udgave, som lige præcis overholder de internationale mål for, hvad der må medbringes i flykabinen.

SortimentetDe er blevet ret populære, måske også fordi de har ikke mindre end fem udvendige og syv indvendige lommer.  Nogle stykker er der da efterhånden blevet solgt af alle tre udgaver. På strikkefestivalen fik jeg hurtigt solgt de tre, jeg havde med, så jeg må have syet nogle flere til næste gang.

Men ih, hvor jeg dog håber, at det en gang igen må blive en fornøjelse at flyve, for lige så meget som jeg elsker selve flyveturen, afskyr jeg alle de omstændeligheder, der er forbundet med den før og efter.

Skal vi ikke ganske enkelt lige nu blive enige om at afskaffe terrorisme og al den slags dumhed uhyrlighed idioti fanatisme (hjælp mig lige med det bedste ord for det 😉 )og bare leve i fred og fordragelighed? Tænk at kunne stige op i et fly, som var det bybussen, man skulle med…

4 kommentarer

 1. Jo, Ellen! Vi afskaffer hermed terrorisme med et pennestrøg.
  Det er da virkelig genialt med taskerne, du har syet! Og de er tilmed meget smukke.
  Vi tog engang toget, ganske vist til Amsterdam, men der er godt nok lang, når det ikke er med fly – så jeg forstå jo godt, at du trods alt vælger at flyve til London …

  Kommentar af Madame — 10. december 2008 @ 20:02

 2. Kære Madame – 1000 tak 😀
  Jeg tog også engang toget til familien i UK. Det var fordi jeg skulle have haft fløjet den dag, det gik ud over Heathrow (apropos terror), så man mente ikke, at jeg skulle til London de nærmeste par dage.
  Jeg tænkte, at sådan nogle &¤#! terrorister skal dæleme ikke bestemme, hvornår jeg skal holde min ferie, så jeg fik fluks anskaffet en togbillet. Det tog 26 timer fra start til slut via Hamburg, Bruxelles, kanaltunnellen og London Paddington. Jeg var en anelse træt, da jeg ankom 😉
  Så er det trods alt hurtigere at flyve – trods alle omstændelighederne…

  Kommentar af Ellen — 10. december 2008 @ 20:22

 3. Det var da en smart ide med de tasker og pæne ser de også ud.

  Kommentar af jonna — 11. december 2008 @ 12:40

  • Hej Jonna – tak for det. Jeg bruger dem skam også meget – til alt muligt 😉

   Kommentar af Ellen — 11. december 2008 @ 17:28


RSS feed for comments on this post.

Blog på WordPress.com.